Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin ebuşkom:16:sagol bitanem dişim agrımıyo şükür iyiyim..ama ilaç içecem içime kurt düştü içemiyorum bi türlü...Allahım yine mi kan testi yaptırmak zorunda kalıcam yaaa...sanmıyom bişy olsun gerçi ama çünkü adet olamadıgım için yumurtlamada olmamıştır kanımca:31:
Belli olmaz derin benim hamileliğimde bende adet görmeden kalmıştım bir gece sadec bir akıntı gibi oldu o adetmiş

ebrarımm nereye gittin canomm seni beklerim..çok uykumda geldi yafff...yatsam kızmazsın inş kuzum...çok öptüm seni.hepinizi çokkkkkkkkk öptüm bende yatayım artık ızlar.uykudan yazamaz hale geldim...:16:
ah derinim pc yavaş bide çok konuşuk edilince geciktim böyle kusura bakmayın yaa yat canom niye kırılıyım çalışıyosun uykunu al iyice öpüyorum seni
Kızçeler ben yatıyorum hepinizi kocaman öpüyorummmm....
ay banum konuşamadık canım kusura bakma emi çok öptüm senide
hoşgeldin ebuşkom:16:sagol bitanem dişim agrımıyo şükür iyiyim..ama ilaç içecem içime kurt düştü içemiyorum bi türlü...Allahım yine mi kan testi yaptırmak zorunda kalıcam yaaa...sanmıyom bişy olsun gerçi ama çünkü adet olamadıgım için yumurtlamada olmamıştır kanımca:31:

aman ağrımasın cano yaa allahım şifa versin
valla bilmemki canım naapsan ??

Belli olmaz derin benim hamileliğimde bende adet görmeden kalmıştım bir gece sadec bir akıntı gibi oldu o adetmiş

hmm bilmiyomki cnm ya...geçen ay kanda baktırmıştım iki defa ilaç içecegim için...bakalım hayırlısı inşallah...varsa rabbim korusun:(ilk defa böyle ilaç konusunda dikkatsiz davrandım...

ah derinim pc yavaş bide çok konuşuk edilince geciktim böyle kusura bakmayın yaa yat canom niye kırılıyım çalışıyosun uykunu al iyice öpüyorum seni

tamam bitanem Allaha emanet olun...çok öpüyorum sagol canım benim:16:

banu iyi geceler tatlımm kaçtım ben:16::10:

İyi diyelim canım biraz karnım ağrıdı tırstım ondan heyecan yok ya bu sefer aşılama ya bunca zaman olmadı şimdi olucak diyorum heyecanlanamıyorum bir ara inanıyorum karışık yani zaten senin kafan bir dünya birfde ben yormıyım kuşum.Nasıl oldunuz üzülmüşsünüz çok zor valla doktor desteği alıyolarmı bari bu arada sen işlerini naptın boya bittimi bari.
canım korkma inşallah hayırlısıyla tutucak belli olmaz hiç benim amcamın gelini kaç kez tüp yaptı olmadı enson aşılama yapalım dediler onunla hamile kaldı yani rabbim nasipederse herşey boş .canım ilk psikologa gitmişlerdi ama şuanda gitmiyolar gelinin iyi olmasını bekliyoruz yine gidecekler inşallah
banum çok şükür işler bitti bugünde temizlik bitti ohh bi rahatladım ya
ayy bitanemmm olar aslında ama benim yatmam gerenk:((çok uykum geldi ebuşum nolur kusuruma bakma.siz konuşadurun hepinizi çok öptüm canlar...

tamam canım bende yatarım zaten sabah çok erken kalktım oyüzden uykum geldibenimde iyi uykular cano

selam kızlar ii geceler..uyku tutmadı bugün aldığım negatif sonucundan sonra ve adet olamadığımdan ötürü gerginim ben yaaa:44::44::44::44:
iyi geceler canım hayırlısı olsun inşallah enkısa zamanda gelir melepğin bekletmez

tamam canım hadi iyi geceler çok öptüm seni

banucum bende kaçıyım sende yat dinlen öpüyorum senide iyi bak kendine canım :3:

Gitmedim kız seni görünce biraz daha kalayım dedim.

selam kızlar ii geceler..uyku tutmadı bugün aldığım negatif sonucundan sonra ve adet olamadığımdan ötürü gerginim ben yaaa:44::44::44::44:
Canım üzülme aşılama falanmıydı yoksa....

İyigeceler cano öptüm seni test yap emi.

canım korkma inşallah hayırlısıyla tutucak belli olmaz hiç benim amcamın gelini kaç kez tüp yaptı olmadı enson aşılama yapalım dediler onunla hamile kaldı yani rabbim nasipederse herşey boş .canım ilk psikologa gitmişlerdi ama şuanda gitmiyolar gelinin iyi olmasını bekliyoruz yine gidecekler inşallah
banum çok şükür işler bitti bugünde temizlik bitti ohh bi rahatladım ya

tamam canım bende yatarım zaten sabah çok erken kalktım oyüzden uykum geldibenimde iyi uykular cano
Öyle zaten Rabbim isterse olur ama ne biliyim bu da psikolojik işte canım iyi bari doktora gitmeleri inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır.
Canım oh şimdi ev mis gibidir güle güle kirletin canım mutlulukla.

canlarrrr bugün çok güzel bir gün olsun hepimiz için...
$post-22128-1270039513.webp

kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......:nazar::nazar::nazar:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......:64::64::64:
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....

$30062011044.webp$30062011043.webp$30062011045.webp

bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....

Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
cnm telde görüştük ama burdan da tebrık edeyım...bu yuzden nazar boncuğu koydum ben de,herkes arkandan gelır ınşallah halay çeke çeke :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

cnm telde görüştük ama burdan da tebrık edeyım...bu yuzden nazar boncuğu koydum ben de,herkes arkandan gelır ınşallah halay çeke çeke :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:
AMİNNNNNNNNNNNN,
canım benim ilk senle paylaştım bu haberi darısı sana olsun bitanem hala çok tuhafım şaşkınım......
RABBİM cümlemizi sewindirsin inşşşşşşşş........

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ohhh çok şükür yaa o kadar iyi geldi ki sabah sabah bu haberrr...tebrik ederim canım.Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin inş..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:kızlarrr uyanın artıkk topiğimizde hamiş varr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ohhh çok şükür yaa o kadar iyi geldi ki sabah sabah bu haberrr...tebrik ederim canım.Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin inş..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:kızlarrr uyanın artıkk topiğimizde hamiş varr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

AMİNNNNNNNNNN,
canım benim çok saol RABBİM isteyen herkese burdaki arkadaşalrımada öncelikle nasip etsin .......

derdam esma dogdumu kız ben ayakta uyuyorum cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün darısı bızlere ınsallah
derınım bu saatte ne yemegı kız ya gelınde azcık laflayalım bu arada hepınızın gecmıs kandılı mübarek olsun canlarım ...
selınam benden hala kan gelıyor akıntıyla bırlıkta normalmıkı sendede oluyormu bıde buay korunsammı acab dıye düşünüyorum:)))ay korunmasam olcak sankıde düşünceme bak:))
kardelos senın tüpe gerek kalmıcak tatlım bosa arastırma sen oraları...

kızz ne korunması duymayayım bi daha.sağlık ile gerekmedikçe korunmak ne kız.:47:benden film çektirdiğim gün ve ertesi gün tam anlamıyla kan geldi adetin ilk 2 günü gibiydi.sora akşamına şak diye kesildi.doktorda düzenli ilişkinize devam edin dediği için eşim hiç beklemedi o akşam ve sonrasındaki günler gün aşırı çalıştık.ilişkiden sora çok uçuk pembelik oldu 1-2 sefer.ama ben 1 hafta boyunca ilişkideki ağrıdan öldümm.daha yeni yeni rahatım yani.dr film çekildiği için bu ay şansınız daha yüksek dedi.sende böyle düşünürsen korunmak aklına getirmezsin bi daha.

Back
X