Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar geçmişi okuyorum da neler olmuş öyle çok şaşırdım .. neyse okuya ookuya geliyorum...

çok ilginç ya. insanlar neden yalan söylemeye ihtiyaç duyarlar hiç anlamam..ne oldu şimdi mutlu mu oldu ..neyse Allah böylelerini bildiği gibi yapsın..

kızlar konu erken hamilelik belirtileri topiğinde geçiyo,çok merak edenler(aslında ben merak etmedimde,keklendiğimizi düşündüm,iyiki düşünmüşüm)3207.sayfa32069.mesaj.
gerisi size kalmış arkadaşlar,benden bu kadar,azıcıkta siz araştırın canım.

swcnprlk canım bak ne güzel şükredebiliyorsun suni muni olsunda demi :D
stres her seyin bası kendimi düşünüyorum passiflora içiyorum ya pek bi sakinim bu iki gündür ama tepeme dikiyorum 2 ölcek içiyorum tek ölcek banamısın demiyor valla diğer karısından da çocugu oldugu için ve karısı istemediği için almıyor yanına.. karıyı boşadiyoruz ama g.tü yemiyor kadın intihar ederim falan diyor öyle iki ucu b.klu deynek :D
Allah tan korkuyor da ne bileyim işte hayat şartları demek ki ne emmeye geliyor ne gömmeye..
bol bol gezin eğlenin canım herşey deniz değil hem bak suni değilmiş herşeyin :D klomen istersen kullan ne bileyim yanlış yönlendirmek istemem..

banu145145 canım ne oldu haberler nasıl?

egal canım üzülme hayırlısı olsun.. satış mantıgınıda anlamış değilim.. Allah Allah..
dün gece girdim bi ara ama ilacı fazla itim sanırım sağ tarafım yüzüm falan uyuştu kloum yazamadan hemen cıktım yattım. şimdi iyiyim ben canım baya sakin ve stressiz :D sen nasılsın?

karakiz06 yani herşey benm yazımla başladı öylemi :) neyse ... burdaki kızları tanımasamda emin ol cok seviyorum ve öyle bir durumda ilk anlatacagım danısacagım kişiler buradaki kzlar.. insan sevdikleriyle konusur bu tarz seyleri bende anlattım.
neyse böyle alengirli konusana kadar başta doğruları yazabilirdin.. kimse kimseyi yargılamaz ki burda.. burda hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama bir bağ var aramızda herşeyimizi anlatıyoruz en azından ben anlatıyorum, sanalda olsa yazanlar gerçek.. kimse kimsenin derdine yaşadıklarına laf söylemiyor kınamıyor ya da ne bileyim.. doğruları söylemekten seni alı koyan kimseyi tanımaman sa ki bu nu anlamam tanımadıgın insanlara daha kolay anlatılır.. neyse ben daha fazla birşey söylemek istemiyorum ama sana tavsiye sanal da olsa yalan kötü bir şey bizi değil kendini kandırırsın.. yalanın küçüğü büyügü yoktur yalan yalan söylmeyi doğurur..insanları kandırmak kötü..
güven uçucu bir kuştur uçtumu bir daha gelmesi zordur.... !

bir yerde okudum yakı ile hamile kalanlar var bugün adetim bitti takacagım aslında ne zaman takılacagı yazılmamış ama olsun ben bugün takacagım denemekte yarar var demi :D
zaten deneme yanılma yöntemiyle başaracagız :D kitap yazcam hamile kalınca bunları bunları denedim sonuç bu :D yada hepimiz yazalım bildiklerimizi acayip satar heeeee zengin oluruz bakarsınız :60::60::60::60::60:

kızlar ancak gece yazabılıyorum otele gelınce.sbahtan akşama dısarda oluyoruz,yoksa sohbetllerınızı cok ozledım.gercı cok gıren de olmamıs.herkese selam olsun...
kızlar adet oldum ben yaa eşim üzüldü denıze fılan gıremeyecegı ıcın uzuldum sandı ıkna ettım onu aksıne sewındım ya dedım:)))) deli misin tatılının 2 gunu adet olmussun sewınıyorsun dıyeceksınız ama ewet cok sewındım.ilaçsız adet oldum 2 bucuk ay sonra .dr.a gıtmıstım ya gecen gun ılac wermıstı farlutal hatta ben ıcmedım tatılde olmasın donunce ıcerım dıye.kısmet olacağı warmıs oldu işte.denıze ,havuza gırmek umrumda değil,sağlığım yerınde olsun daha onemlı bu!dıyecegım şu ki adetın 2.gunu drum kontrole cagırmstı yumurta takıbı ıcın ona gore klomen yazacktı e gıdemeyecegım arayacagım drumu yarın fılan durumu anlatacagım emınım ilaç dusmanı drum ,ilacı hıc sewmedıgı ve onaylamadıgı ıcın bu ay ıcme bır dahakı ay takıple ıcersın dıyecek.fakat bundan oncekı drum hormon sonuclarıma bakarak adetın 5.gunu klomen ıc 5 gun demısti.e ben de bu ayı atlamak ıstemıyorum.hem o sekılde haMILE kalmıstım.bunu uygulayacagım,yanı oncekı sıtemımı.5.gun klomene başlayacagım.dru yıne arayacagım.sızce ne yapayım???ama gonlum ıcmekten yana we ıcecegım de sanırım.
Canımadet olmuşsun rahatlamışsındır ama tampon tak ve gir denize tatilin tadınıda çıkar.BEnce içme doktor görmeden iyi yapıyım derken kötü bişey olmasın eşin seni dinlerse orda bir hastahanenin kadın doğumuna git en azından görsün öyle başla enfaza 1 saatini alır bencede değer bu arada iyi tatiller gez coş eğlen öptüm.

stres her seyin bası kendimi düşünüyorum passiflora içiyorum ya pek bi sakinim bu iki gündür ama tepeme dikiyorum 2 ölcek içiyorum tek ölcek banamısın demiyor valla diğer karısından da çocugu oldugu için ve karısı istemediği için almıyor yanına.. karıyı boşadiyoruz ama g.tü yemiyor kadın intihar ederim falan diyor öyle iki ucu b.klu deynek :D
Allah tan korkuyor da ne bileyim işte hayat şartları demek ki ne emmeye geliyor ne gömmeye..
bol bol gezin eğlenin canım herşey deniz değil hem bak suni değilmiş herşeyin :D klomen istersen kullan ne bileyim yanlış yönlendirmek istemem..

egal canım üzülme hayırlısı olsun.. satış mantıgınıda anlamış değilim.. Allah Allah..
dün gece girdim bi ara ama ilacı fazla itim sanırım sağ tarafım yüzüm falan uyuştu kloum yazamadan hemen cıktım yattım. şimdi iyiyim ben canım baya sakin ve stressiz :D sen nasılsın?
Daha haber yok canım bugün 8.gün arada geliyolar git al test yap diye bana ama sonra vazgeçiyorum.Ama tutmadığını hissediyorum ne biliyim içsel bişey off karamsarlık çöktü sabah sabah.

karakiz06 yani herşey benm yazımla başladı öylemi :) neyse ... burdaki kızları tanımasamda emin ol cok seviyorum ve öyle bir durumda ilk anlatacagım danısacagım kişiler buradaki kzlar.. insan sevdikleriyle konusur bu tarz seyleri bende anlattım.
neyse böyle alengirli konusana kadar başta doğruları yazabilirdin.. kimse kimseyi yargılamaz ki burda.. burda hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama bir bağ var aramızda herşeyimizi anlatıyoruz en azından ben anlatıyorum, sanalda olsa yazanlar gerçek.. kimse kimsenin derdine yaşadıklarına laf söylemiyor kınamıyor ya da ne bileyim.. doğruları söylemekten seni alı koyan kimseyi tanımaman sa ki bu nu anlamam tanımadıgın insanlara daha kolay anlatılır.. neyse ben daha fazla birşey söylemek istemiyorum ama sana tavsiye sanal da olsa yalan kötü bir şey bizi değil kendini kandırırsın.. yalanın küçüğü büyügü yoktur yalan yalan söylmeyi doğurur..insanları kandırmak kötü..

bu yakıyı yapayım dedim ama prolaktinim yüksek ya doktor bu şekilde bebeğin olursa düşer dedi :s ay cok kararsız kaldım şimdi..

Banucum cnm yazmışsında ben çıkmıştım,iyiyim çok şükür sende bayagı gezmişsin ohh sefan olsun test falan yapma şimdiden daha var zamanı,hem çatlatma iğnesi olmadın mı test yaparsan ondan kaynaklı olarak pozitif çıkabilir cnm

Lagrimacım cnm yakı yumoşları çatlatmak için yapıltırıyorsun sıcaklık veriyorya,normalde yumurtan kaçıncı gün çatlıyorsa ondan bi gün önce yapıştırıp ilişki oluyor,çıkarırken ıslatıp çıkarma cnm sakın canını çok yakarsın kuruyken yavaş yavaş:):)

Selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız????

nasıl ya ben ne zaman çatladıgını bilmiyorum ki neyse ben bugün takarım olursa olur çok dert değil :D
Banucum cnm yazmışsında ben çıkmıştım,iyiyim çok şükür sende bayagı gezmişsin ohh sefan olsun test falan yapma şimdiden daha var zamanı,hem çatlatma iğnesi olmadın mı test yaparsan ondan kaynaklı olarak pozitif çıkabilir cnm

Lagrimacım cnm yakı yumoşları çatlatmak için yapıltırıyorsun sıcaklık veriyorya,normalde yumurtan kaçıncı gün çatlıyorsa ondan bi gün önce yapıştırıp ilişki oluyor,çıkarırken ıslatıp çıkarma cnm sakın canını çok yakarsın kuruyken yavaş yavaş:):)

Merhaba kızlar eve yeni geldim bugün bayağa gezdik önce sabah ablamlara kahvaltıya ordanda dışarı çıktık iyi stres attım.Bir ara eve gelirken test alıcaktım son anda vazgeçtim bekliyim dedim ama benim iş belli olmaz belki sabah yaparım hepinizi çookkk öptüm iyigeceler.
Kardelencim yetişemedim sana tatlı rüyalar canım.
olsun canım,daha çok görüşürüz inşallh.
mümkün olduğunca testten uzak dur canım.
kızlar ancak gece yazabılıyorum otele gelınce.sbahtan akşama dısarda oluyoruz,yoksa sohbetllerınızı cok ozledım.gercı cok gıren de olmamıs.herkese selam olsun...
kızlar adet oldum ben yaa eşim üzüldü denıze fılan gıremeyecegı ıcın uzuldum sandı ıkna ettım onu aksıne sewındım ya dedım:)))) deli misin tatılının 2 gunu adet olmussun sewınıyorsun dıyeceksınız ama ewet cok sewındım.ilaçsız adet oldum 2 bucuk ay sonra .dr.a gıtmıstım ya gecen gun ılac wermıstı farlutal hatta ben ıcmedım tatılde olmasın donunce ıcerım dıye.kısmet olacağı warmıs oldu işte.denıze ,havuza gırmek umrumda değil,sağlığım yerınde olsun daha onemlı bu!dıyecegım şu ki adetın 2.gunu drum kontrole cagırmstı yumurta takıbı ıcın ona gore klomen yazacktı e gıdemeyecegım arayacagım drumu yarın fılan durumu anlatacagım emınım ilaç dusmanı drum ,ilacı hıc sewmedıgı ve onaylamadıgı ıcın bu ay ıcme bır dahakı ay takıple ıcersın dıyecek.fakat bundan oncekı drum hormon sonuclarıma bakarak adetın 5.gunu klomen ıc 5 gun demısti.e ben de bu ayı atlamak ıstemıyorum.hem o sekılde haMILE kalmıstım.bunu uygulayacagım,yanı oncekı sıtemımı.5.gun klomene başlayacagım.dru yıne arayacagım.sızce ne yapayım???ama gonlum ıcmekten yana we ıcecegım de sanırım.
canım,dr kontrolsüz içme,eğer ki ufacıkta olsa bi kist varsa,büyümesine sebep olabilir.
bir yerde okudum yakı ile hamile kalanlar var bugün adetim bitti takacagım aslında ne zaman takılacagı yazılmamış ama olsun ben bugün takacagım denemekte yarar var demi :D
zaten deneme yanılma yöntemiyle başaracagız :D kitap yazcam hamile kalınca bunları bunları denedim sonuç bu :D yada hepimiz yazalım bildiklerimizi acayip satar heeeee zengin oluruz bakarsınız :60::60::60::60::60:
bende takcam bu ay,gerçi baştan taktım ama,bi kez daha takcam.
ama fena yakıyo,biber gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

peki yumurta çatlaması için,karın tarafına mı yapıştıralım,bunu da söyler misin canım.

Uzak durmaya kara verdim zor oldu ama ::)))

olsun canım,daha çok görüşürüz inşallh.
mümkün olduğunca testten uzak dur canım.

canım,dr kontrolsüz içme,eğer ki ufacıkta olsa bi kist varsa,büyümesine sebep olabilir.

peki yumurta çatlaması için,karın tarafına mı yapıştıralım,bunu da söyler misin canım.
Kardeşimde olmaz dedi vazgeçtim cumayı bekliyorum artık canımcım.

slm millet nerdesiniz kaçtınızmı yoksa benden lagrima canım sen kafana takma psiflorayı fazla içme sonra bünyen alarm verir bırakırken zor oluyo dikkat et burda bizim dediklerimiz hep doğru istemeyen gelmeyip başka yerlerde atabilir

Bebek sahibi olamamak ailelerin çağımızdaki en önemli sorunlarından biridir. Bunun için üreme sağlığında ciddi bir sorun olması da şart değil. Yanlış bir yaşam tarzı, yanlış beslenme ve stresli bir hayat da hormonları "altüst" ettiğinden anne ve baba olma şansı zorlaşabiliyor.Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız hayatınızda bir çok noktaya dikkat etmeniz gerekiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Burcu Arslan bebek sahibi olmak isteyenlere önerilerde bulunuyor.

Doktor Kontrolleri Önemli

Doğurganlık çağındaki her kadın 6 ayda bir mutlaka jinekolojik kontrollerini yaptırmalıdır.Doğurganlığı azaltan (polikistik over sendromu,diyabet,çikolata kisti gibi) tüm sağlık sorunlarınızı kontrol ettirmelisiniz.Çünkü çocuk sahibi olmakta güçlük çeken kadınlarda en sık karşılaştığımız ve bizi zorlayan problemler yumurtalık ve rahimden geçirilmiş operasyonlardır.Ama erken tanı bu olasılıkları azaltıyor.

Bebek Dostu Diyet

Uzmanlarca yapılan incelemeler sonucunda beslenme ile doğurganlık arasında çarpıcı bağlantıların olduğu anlaşılmıştır.Bebek dostu bir diyetin dört temel kuralı şunlardır;

1-İşlenmiş yiyecekler (beyaz ekmek ve pirinç gibi) yerine daha yavaş sindirilen karbonhidratlar (sebze ve tam tahıllar gibi) seçmelisiniz.

2-Trans (hidrojene)yağlardan uzak durmalısınız.

3-Doymuş yağlar yerine doymamış yağları tercih etmelisiniz.

4-Proteini hayvansal ürünler yerine çoğunlukla bitkisel besinlerden almalısınız.

Bu tarz glisemik indeksi düşük besinlerden oluşan bir diyetin kan şekerini dengede tutarak hem diyabeti önlediğini hem de kalp damar sağlığını güçlendirdiği uzun zamandır biliniyor.Bununla beraber doğurganlık üzerinde de etkisi büyüktür.Basit karbonhidratlar gibi kan şekerini aniden yükselten yiyecekler yediğinizde,bedeniniz daha fazla insülin üretir ve bu vücudunuzda daha fazla testosteronun dolaşıma girmesi demektir.Zamanla yumurtlama fonksiyonları da bundan etkilenmeye başlar.Farklı tipte yağ ve proteinler,kandaki glikoz ve insülin değerini etkiler.Bu yüzden bir an önce bol bol meyve ve sebze yeme alışkanlığı kazanma da fayda var.Ayrıca sepeti kırmızı et yerine mümkün olduğunca balık,fındık,yumurta ve fasulye ile doldurmalısınız.

Sağlıklı Kiloda Kal

Konu hamile kalmak olduğunda beden kitle endeksiniz 20 ile 24 arasında olmalıdır. Araştırmacılarca,kısırlık vakalarının yüzde 12’sinin kilo probleminden kaynaklandığı tahmin ediliyor;fazla kilolu olan ve normalden zayıf olan kadınlar bu açıdan eşit durumdadır.Fazla kilolu olursan regl düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu yaşayabilirsiniz.(Ancak kilonun beş ya da 10’unu vermek,bu sorunların düzelmesine yardımcı olabilir) Normalden düşük kiloda olduğun takdirde ise hiç yumurtlamayabilirsin çünkü yumurtalıklarının çalışmasını sağlayan vücudundaki yağdır.

Doğal Yolları Deneyin

Hamilelikten korunmaksızın, bir yıl süreyle düzenli bir cinsel yaşama rağmen hamile kalınamaması durumunda kısırlıktan(infertilite) söz edilebilir.Bu sure içerisinde hamile kalmak için doğal yollara başvurabilirsiniz.Amerika da özellikle kısırlık yaşayan (infertil) hastalar düşünülerek, doğal yolla hamile kalmaya yardımcı olması amacıyla üretilmiş olan Preseed jel, artık TC. Sağlık Bakanlığı izini ile ülkemizde de bulunmaktadır. Bu jel, içerdiği doğal ARABİNOGALAKTAN bitki şekeri sayesinde spermlere zarar vermeyip, sperm hücrelerine antioksidan desteği sağlayarak güçlendirip, spermlerin yumurtaya doğru olan yolculuğunda önemli ölçüde fayda sağlayarak, doğal yolla hamile kalınmasına yardımcı olan bir üründür. Ürün kadının üreme sisteminde, spermlerin için en uygun ortamı sağlamaktadır. Üretkenlikle ilgili ciddi problemi olmayan çiftler, cinsel ilişki sırasında 6 ay kadar bu ürünü kullanmalarını tavsiye edilmektedir. Çünkü, bu ürün Dünyada ve Türkiye de doğal yolla hamile kalmayı desteklemede güvenle kullanılan tek üründür.Tüp bebek tedavisine geçmeden mutlaka denemelisiniz.

Stresi Azalt

Çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftin duymak istemediği bir şey varsa,o da ‘‘Zorlamayın,biraz rahatlayın’’cümlesidir.Fakat stres,bedenine yumurtlama işaretini veren beyin sinyallerini karıştırarak yumurtlamayı engelleyebiliyor.Eğer stresinizi azaltabilirseniz,kendinizi rahat hissettiğiniz aylarda daha rahat bebek sahibi olabilirsiniz.

Doğum Kontrolü Önemli

Aslında doğurganlığı korumanın yolu iyi bir doğum kontrolünden de geçiyor. Hazırlıksız yakalanılan gebeliklerin kürtajı ileride telafisi olmayan güçlüklere neden olabiliyor. Prezervatif veya diyafram gibi bariyer metotları basittir;hamile kalmaya hazır olduğunuzda sadece bunları kullanmayı bırakmanız yeter.Eğer spiral kullanıyorsan çıkarıldığı anda doğurganlığınız normale döner. Doğum kontrol hapı içinde aynı şey geçerli.Hapı bıraktıktan sonra düzensiz regl döngüsü yaşayabilirsin ama son paketi bitirdikten sonra iki hafta içinde yumurtlama başlar.Bir de doğum kontrol hapları kullanan bazı kadınlar bunların ileride kısırlık yapacağını düşünüyorlar. Aslında tam tersine bu haplar yumurtalık kistlerini azaltarak faydalı bile olurlar. Kist oluşumunun azalması demek yumurtalık operasyonlarının da azalması demektir.

hayır beline yapıştıracaksın karına değil sakın....
Uzak durmaya kara verdim zor oldu ama ::)))
en güzelini yaptın cnm :)

nasıl ya ben ne zaman çatladıgını bilmiyorum ki neyse ben bugün takarım olursa olur çok dert değil :D

Lagrima illa yumurtlama günü yapıştırmayacaksın
adetin bittikten bi kaç günsonra yapıştır kalsın....

Aynen canım sanırım hepimiz aynı hissediyoruz inşallah olur bir gün.

Kız sıcak su iyi değil gebelere Allah göstermesin düşüğe sebeb oluyomuş bak kardşim hamiş doktoru sıcak suyla yıkanmasını bile yasakladı.Eee tabi senden büyüğüm annelik tavrı yaparım yavlummm:::))))))

Canım ya kafana taktığın şeye bak boşver gitsin görmesin kendi kaybeder elbette kardeloşum kanlı canlı gerçeğiz.

Hoşgelin canım aramıza anlat derdini derman olabilirsek ne ala.

Allah kavuştursun canım bu dönemde çok zzor kız kaynanan neden kızıyoki girmene sende kaynana olunca öyle yapmıcan dimi :::))))))))))))))

Gene kaçırdım seni nasılsın ya ...

Sende kaçmışsın iyigeceler.

İyi geceler garipcimmmm.

Burdayım canım anca geçmişi okudum iyi kaynatmışsınız ben kaçırmışım üzüldüm valla.
evet banucum ayrı kalmak zor heleki bu zamanda ama iş vardı mecbur gitti kaynanamda fazla sevmez neti ondan oyalanıyom diye kızıyo neyse kaçak giriyom
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı ve mutlu haftasonları hepinizee.
akşam maşallah kalabalıkmış sohbette güzelmiş.kıskandımm... keşke akşamları girebilseydim.bizde annemlerdeydik onlar memkelete yola çıktı bile şuan.sabah çıkacakları için biz akşamdan uğurlamaya gittik.hayırlısıyla gidip gelsinler inş.
eee okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür.
lağrımacım geçmiş olsun inş ilaçla kısa sürede düşürürsünüz.
karakız abla diyorum büyüksün benden,sana da geçmiş olsun dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir tekrar bebişlerini.hakkında hayırlısı olsun inş.ayrıca enişteyide tebrik ettim çok ince düşünceliymiş.maşallahh yuvanızdan sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın inş.bu arada ben şu sahte lady gaga ları çok merak ettim.varmı resimleri profilinde.?
birsencim kaygananın eline düştün hee allah yardım cın olsun.evet gelinin maşallahı var allah nazardan saklasın biz okur üfleriz ona nazar değmez merak etme sen.ya kızlar biz şimdi bu durumda kız tarafımıyız oğlan tarafı mı :1::1::1:yoksa iki tarafa eşit bölünsek mi.:1::60::60:
ebrar ablam sende iyisin çok şükür uzun zamandır muhabbetini özlemiştir herkes bende muhabbette olamadım ama okumak güzel geldi.allah daha da iyi etsin inş
kardelencim bende preseed için fikrimi söylemek istedim.4ml yazıyor normali ben ilk kullandığımda 4 yapmıştım ama hiç ıkınmadan yarısı dışarı çıktıydı.3 ml yaptım sorasında.ıkınmanın sebebi vajinanın her yerini ıslatmasıdır.eğer birleşmede sorun yoksa ıkınmayabilrsinde. öff utandım çok mu detaylı yazdım.:30:
sevcanım iyi tatiller eğlen tadını çıkar herşeyin.
pelinim annesine gitmişti dimi hayırlısıyla gelsin inş.
derinim uğramamış iyidir inş.çok yoruldu sanırım yoksa uğrardı o.allah yardımcısı olsun onunda.
kızlar aklıma bu kadarf geldi unuttuğum varsada kusura bakmasın hepsini seviyor ve öpüyorum.
selina topik olarak hem oğlan hem kız tarafısınız canım yani şimdiden ona göre hazırlığınızı yapın ne alırsanız 2 tane alacaksınız kendine iyi bak canım
kusura bakmayın tek tek alıntı yapamdım esmanın göbeği düştü iltihap kapmış huysyz biraz ama hepsini okudum yavaş yavaş
ben doğuma giderkenanesteziyi almadan bile dua ettim szie inş tez vakitte ben bakarım bebeklerimize
rabbim büyük o ol derse neler olmaz ben inaanıyorum olucak hepinizi tek tek
mevlam herkeze yani her isteyene versin sizleri seviyorum kızlar
ebraraım siz o nun teyzelerisiniz tabiki vericem kızımın resmini büyüğünüde koyıcam ama fırsatım olmuyo
hepinizi seviyorum canlar selan ve dua ile kalın ben çıkıyorum eşim gelir birazdan
sen şimdi damadı gördün biz gelini daha düzgünce göremedik bak yoksa almayız kızını evde kalır
esmaya maaşallah:nazar::nazar: cok şekerr

aminn cnmm aminn..

valla bende karar veremedim hehehe .. olsun cünkü nezaman kuvasacagimi bilmiyorum melegime eger hamile degilsem korunmaya basliycam ama istiyorum tek kisili istemek biliyorsunuz yetmiyor. amma allahim hepimiz icin tek kendim icin degill hayirlisini versin verende o cani alanda o ondan gelecek herseye raziyim tatlim ;):86::86::54::54::54:
egalcim hayırlısı neyse o olsun sen genede karar verirken iyisini yapmışsın eşinle ortak karar vermişsin

selam kızlar hayırlı akşamlar.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
SeLiNa23

:60::60::60:biz futbol oynıcazda 3 kişi daha lazım kızlar nerdesiniz.???:60::60::60:
selina çaktırma arada o misafirlerin içinde bende oluyom napıyım merak ediyom kaynana görmesin diyede hemen bakıp çıkıyom
herkese iyi aksamlar kizlar:3::3::3::3::3::3::3::3:

canlarim biz yarin turkiye yolcusuyuz nasip olursa,:62::62:belki yarin giremem diyerekten haber vermek istedim size..hepiniz hakkinizi helal edin,:61:benden yana helal olsun..nasip olursa 1 agustosda evimizde olacagiz..vakit buldugum surece ara ara da olsa size yazmaya calisacagim,ama yazamasamda kusuruma bakmayin olurmuu:31:bu arada hala adet sökülmedi,:44::44:eger böyle devam ederse doktora giderim turkiyede..gerci ümitli degilim ama,hayirlisi insallah..hepiniz allah'a emanet olun:61::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
hadi hayırlısı garip sana iyi tatiller canım sağlıcakla git gel kız 1 ağustos benim doğumgünüm ahanda 30 oluyomm yaşlandımmı ne
hepiniz iyisinizdir umarım benim keyfim yerinde gerçi az önce okuduklarım şok etti beni ama napalım insanları anlamak gerçekten çok zor
GARİBİM hayırlı yolculuklar kuzum hakkım varsa helal olsun sende helal et görüşücez zaten çok öpüyorum seni iyi bak kendine kuzum
ebrarım napıyon kız seni arayacaktımda eşim burda yok gelsinde özledim arayacam
selam kızlar,ben dolaşırken bişeyler okudum,sizinnde yerinden okumanızı ve doğru neyse kendinizin görmesini istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-belirtileri-uzerine-paylasim-alani-802.html
daha dün buranın sanal dünya olsada,insanların gerçek olduğundan bahsetmiştik sanırım,ama ordan bakanlar bizi ne olarak görüyolar bilemedim.verdiğim linkte sayfanın sonlarında,yada diğer sayfanın başında yazıyo zaten.
kızlar verdiğim linkte yanlış yer çıkıyomuş,benimki 20 msj kapasiteli olduğu için olabilir,size şöyle yazayım,aynı topiğin17 haziran 2011 yazılarına bakın.
kardeloşum nasılsın ben diyom zaten bu kardeloşu dedektif yapmak gerek diye kimin nerde neyi var çıkarıp duruyo topik kendinize iyi bakın kardeloşa yakalanmayın
cok hos yazmisizgercekten ben sitenizde yeniydim ve kimseyi tanimiyordum tanimadim insanlara ikinci evliyim diyemezdim siteye ilk baska bir topikte basladim ve tek cocugum var ilk esimden bir kizim var dogru frankfuttan münihe evlenip geldim urfali bir adam ve 3 kizi var hemen bunlari anlatamazdim ama LAGRIMA isimli nic bir gün kocanin seks filmleri seyrettini yazmistin bende ben bunlari yasadim bir gün sana ayrintili anlatirim demistim belki hatirlarsin egerki esimin kardesi bizde olmasaydi ben 4 kizim var demeyecektim ama iyi de oldu esim benim kizimi hesaplarken benim onun kizlarini saymamam ayipti belki hakettim dediklerinizi ama her topige girin özellikle egal sen meraklisin arastirmaya bak bakali 4 cocugumdan baska neyi nerde yalan söylemisim hepiniz kadinsiniz ve blki kiziniz var ve belkide kizlariniz olacak büyük konusmayin bende bu kaderi isteyip sahip olmadim cocuk sayiyisiyla baslayan bu mahkemenin sonunda vicdanlariniza bir sorun ne kadar ileridesiniz ben vicdanim cok sorguladim evet esimin dedigi gibi bizim 4 kizimiz var yinede sevgiyle kalin dilekleriniz kabul olsun umarim egal tek kocada kalirsin hele ithal gelinsen siki siki sahip ol evliligine herkes kolay bir hayat kuramiyor hayatin bilmedigin cok rengi vardir bunlari aciklamayabilirdim kaybolurdum intte email acip yeni üye olmak 3 dakikayi alir ama ben sizin samimiyetinizi kullanmadim sadece size icimi acack kadar zaman bulamadim neyse uzatmayim hersey gönlünüzce olsun
kusura bakmada bizim topik başka topiklere benzemez biz hep burdayız birbirimizi iyi tanırız sanalda olsa yalan söylemeyiz kimi ne kıracak ne üzecek iyi bilir ona göre konuşuruz 2. evlilik yapmak kız çocuğunun fazla olması eşinin kızlarını kabullenmemeye çalışmak bize ters düşer bizlerde insanız hepimizin başına herşey gelir keşke burdakilerin 2 şer 3 er kızları olsaydı gururla söylerlerdi hepsi biz büyük konuşmayızda herşeyden büyük Allah var bunun bilincindeyiz egale gelince gelinin ithali yerlisi farketmiyo başına gelecek varsa gelir zaten 2. eş rahatsızlık veriyosa evlenmeseydin sen ithal olduğun içinmi eşin bıraktı biz burda herşeye her soruya beraber cevap veririz çünkü hepimizin derdi amacı bir ama sen anlamaya bilirsin bunuda anlayışla karşılarız bizi kandırmaya gelincede sen bizi değil kendiniz kandırırsın öyle düşündüğüne göre evliliğin kabul etmediğin bişey bence yaşamışsın ama çok şeyi öğrenememişsin Allah yardımcın olsun

hadi ya o okuduğum yerde poponun üstüne bele takın diyordu yanarsa ben cıkartırım ama :D

kafaya takma deyince ah takılmasa bazen istiyorum ki bir güc olsa beynimi ordan cıkartsam dinlense benden ayrı ama..ama imkansız :D az uz bişi istemiyorum ki ihtimal olsun değil mi ama :60::60::60::60::60::60::60:
slm millet nerdesiniz kaçtınızmı yoksa benden lagrima canım sen kafana takma psiflorayı fazla içme sonra bünyen alarm verir bırakırken zor oluyo dikkat et burda bizim dediklerimiz hep doğru istemeyen gelmeyip başka yerlerde atabilir

ne güzel demiş de nasıl? çok kolaymış gibi herkes bir şeyler söylüyor.. pehh
Bebek sahibi olamamak ailelerin çağımızdaki en önemli sorunlarından biridir. Bunun için üreme sağlığında ciddi bir sorun olması da şart değil. Yanlış bir yaşam tarzı, yanlış beslenme ve stresli bir hayat da hormonları "altüst" ettiğinden anne ve baba olma şansı zorlaşabiliyor.Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız hayatınızda bir çok noktaya dikkat etmeniz gerekiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Burcu Arslan bebek sahibi olmak isteyenlere önerilerde bulunuyor.

Doktor Kontrolleri Önemli

Doğurganlık çağındaki her kadın 6 ayda bir mutlaka jinekolojik kontrollerini yaptırmalıdır.Doğurganlığı azaltan (polikistik over sendromu,diyabet,çikolata kisti gibi) tüm sağlık sorunlarınızı kontrol ettirmelisiniz.Çünkü çocuk sahibi olmakta güçlük çeken kadınlarda en sık karşılaştığımız ve bizi zorlayan problemler yumurtalık ve rahimden geçirilmiş operasyonlardır.Ama erken tanı bu olasılıkları azaltıyor.

Bebek Dostu Diyet

Uzmanlarca yapılan incelemeler sonucunda beslenme ile doğurganlık arasında çarpıcı bağlantıların olduğu anlaşılmıştır.Bebek dostu bir diyetin dört temel kuralı şunlardır;

1-İşlenmiş yiyecekler (beyaz ekmek ve pirinç gibi) yerine daha yavaş sindirilen karbonhidratlar (sebze ve tam tahıllar gibi) seçmelisiniz.

2-Trans (hidrojene)yağlardan uzak durmalısınız.

3-Doymuş yağlar yerine doymamış yağları tercih etmelisiniz.

4-Proteini hayvansal ürünler yerine çoğunlukla bitkisel besinlerden almalısınız.

Bu tarz glisemik indeksi düşük besinlerden oluşan bir diyetin kan şekerini dengede tutarak hem diyabeti önlediğini hem de kalp damar sağlığını güçlendirdiği uzun zamandır biliniyor.Bununla beraber doğurganlık üzerinde de etkisi büyüktür.Basit karbonhidratlar gibi kan şekerini aniden yükselten yiyecekler yediğinizde,bedeniniz daha fazla insülin üretir ve bu vücudunuzda daha fazla testosteronun dolaşıma girmesi demektir.Zamanla yumurtlama fonksiyonları da bundan etkilenmeye başlar.Farklı tipte yağ ve proteinler,kandaki glikoz ve insülin değerini etkiler.Bu yüzden bir an önce bol bol meyve ve sebze yeme alışkanlığı kazanma da fayda var.Ayrıca sepeti kırmızı et yerine mümkün olduğunca balık,fındık,yumurta ve fasulye ile doldurmalısınız.

Sağlıklı Kiloda Kal

Konu hamile kalmak olduğunda beden kitle endeksiniz 20 ile 24 arasında olmalıdır. Araştırmacılarca,kısırlık vakalarının yüzde 12’sinin kilo probleminden kaynaklandığı tahmin ediliyor;fazla kilolu olan ve normalden zayıf olan kadınlar bu açıdan eşit durumdadır.Fazla kilolu olursan regl düzensizliği ve yumurtlama bozukluğu yaşayabilirsiniz.(Ancak kilonun beş ya da 10’unu vermek,bu sorunların düzelmesine yardımcı olabilir) Normalden düşük kiloda olduğun takdirde ise hiç yumurtlamayabilirsin çünkü yumurtalıklarının çalışmasını sağlayan vücudundaki yağdır.

Doğal Yolları Deneyin

Hamilelikten korunmaksızın, bir yıl süreyle düzenli bir cinsel yaşama rağmen hamile kalınamaması durumunda kısırlıktan(infertilite) söz edilebilir.Bu sure içerisinde hamile kalmak için doğal yollara başvurabilirsiniz.Amerika da özellikle kısırlık yaşayan (infertil) hastalar düşünülerek, doğal yolla hamile kalmaya yardımcı olması amacıyla üretilmiş olan Preseed jel, artık TC. Sağlık Bakanlığı izini ile ülkemizde de bulunmaktadır. Bu jel, içerdiği doğal ARABİNOGALAKTAN bitki şekeri sayesinde spermlere zarar vermeyip, sperm hücrelerine antioksidan desteği sağlayarak güçlendirip, spermlerin yumurtaya doğru olan yolculuğunda önemli ölçüde fayda sağlayarak, doğal yolla hamile kalınmasına yardımcı olan bir üründür. Ürün kadının üreme sisteminde, spermlerin için en uygun ortamı sağlamaktadır. Üretkenlikle ilgili ciddi problemi olmayan çiftler, cinsel ilişki sırasında 6 ay kadar bu ürünü kullanmalarını tavsiye edilmektedir. Çünkü, bu ürün Dünyada ve Türkiye de doğal yolla hamile kalmayı desteklemede güvenle kullanılan tek üründür.Tüp bebek tedavisine geçmeden mutlaka denemelisiniz.

Stresi Azalt

Çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftin duymak istemediği bir şey varsa,o da ‘‘Zorlamayın,biraz rahatlayın’’cümlesidir.Fakat stres,bedenine yumurtlama işaretini veren beyin sinyallerini karıştırarak yumurtlamayı engelleyebiliyor.Eğer stresinizi azaltabilirseniz,kendinizi rahat hissettiğiniz aylarda daha rahat bebek sahibi olabilirsiniz.

Doğum Kontrolü Önemli

Aslında doğurganlığı korumanın yolu iyi bir doğum kontrolünden de geçiyor. Hazırlıksız yakalanılan gebeliklerin kürtajı ileride telafisi olmayan güçlüklere neden olabiliyor. Prezervatif veya diyafram gibi bariyer metotları basittir;hamile kalmaya hazır olduğunuzda sadece bunları kullanmayı bırakmanız yeter.Eğer spiral kullanıyorsan çıkarıldığı anda doğurganlığınız normale döner. Doğum kontrol hapı içinde aynı şey geçerli.Hapı bıraktıktan sonra düzensiz regl döngüsü yaşayabilirsin ama son paketi bitirdikten sonra iki hafta içinde yumurtlama başlar.Bir de doğum kontrol hapları kullanan bazı kadınlar bunların ileride kısırlık yapacağını düşünüyorlar. Aslında tam tersine bu haplar yumurtalık kistlerini azaltarak faydalı bile olurlar. Kist oluşumunun azalması demek yumurtalık operasyonlarının da azalması demektir.

anladım bugün yarın yapıştırayım bakayım en kötü belimin agrısı gider :D
hayır beline yapıştıracaksın karına değil sakın....

en güzelini yaptın cnm :)

Lagrima illa yumurtlama günü yapıştırmayacaksın
adetin bittikten bi kaç günsonra yapıştır kalsın....

hadi ya o okuduğum yerde poponun üstüne bele takın diyordu yanarsa ben cıkartırım ama :D

kafaya takma deyince ah takılmasa bazen istiyorum ki bir güc olsa beynimi ordan cıkartsam dinlense benden ayrı ama..ama imkansız :D az uz bişi istemiyorum ki ihtimal olsun değil mi ama :60::60::60::60::60::60::60:

ne güzel demiş de nasıl? çok kolaymış gibi herkes bir şeyler söylüyor.. pehh

sen dediğim yere hala gitmedin demi yakıyıda yumurtlamaya yakın kuyruk sokumuna tak banada geçen çocuğu olmayan bi çift geldi bende ordan hacamat yaptım faydası oluyomuş canınıda sıkma

hacamat ı senmi yaptın :44::44::44: o aktara gitmedim gidemedim daha doğrusu.. doktor bitkisel birşeyle çözemezsin falan dedi. o aktar senin mi yoksa ? merak ettim..
sen dediğim yere hala gitmedin demi yakıyıda yumurtlamaya yakın kuyruk sokumuna tak banada geçen çocuğu olmayan bi çift geldi bende ordan hacamat yaptım faydası oluyomuş canınıda sıkma

hacamat ı senmi yaptın :44::44::44: o aktara gitmedim gidemedim daha doğrusu.. doktor bitkisel birşeyle çözemezsin falan dedi. o aktar senin mi yoksa ? merak ettim..

yok kız nerde aktarım olsa daha ne sen dr bakma bence git çünkü duyduğum çok hamile kalan var kürlerle kayınbabamın tanıdığı aktar o yüzden tavsiye ettim hacamatıda ben yapıyorum kaynanamla beraber

Back
X