Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bılıyorum ablam bılmemmı senı cok ama cok sevıyorum burdakı herkesı cok sevıyorum heopınız de benım dualarımdasınız hepınzı

sen benim kutlama mesajınmı görmedin sanırsam kardeloşun alıntısını aldığımdanmı yoksam ????
bende kuzum bende yaa çok ama çok mutluyum şuanda kelimeler yetersiz kalıyo
ALLAHIM korkutmasın busefer sağlıkla kucağına al inşallah :38:

inşallah ecrinim yaaa inşallah çok istiyorum şeytanın bacağını kırdık kötü günler geride kaldı inşallah

kuzum benim yaa valla çok doğru hissetmişsin
aslına bakarsan bende tutişime hep demiştim tabi kayramada çok hissediyodum çok şükür
darısı sana selinam inşallah haftasonuda senin halayını çekeriz

canım çok saol gerçi bende konuşmuştumda gittiğini bilmiyodum

derdam amin kuzum yaa

oyyy ben yerim küçük paşayı demek adı mert olucak ismiyle hayırlı yaşasın ecrinim :nazar:

hayırlısı abla inşş.kendi halayımı çektiğim günler gelecekmi bilmiyorum.Rabbim neylerse güzel eyler.özceliğim sizlerindirr.inşş sizler yıllarıdır bekliyorsunuz allahım önce sizi mükafatlandırsın inş..
hissettiğim vakit de düşündüğüm bi vakit değildi.her zaman düşünüyorum kayramı ama sabah yataktan kalkmadan önce daha gözümü yeni açmışken aklıma gelmişti öyle.çok şükür güzel haberi verdi ya.Allahta yüzünü güldürsün inş bu sefer sağlıkla kucağına alacak Allahın izniylee:nazar::nazar:

kayram cnm yaa hayrlısı olsun çok sewındım cok duygulandım bayram war bugün topıkte hee:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım anatolıa sen de heee ayy cok sewındım cnm ya senın de yawrun hyrlı olsun.allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın yawrularınızı...
topik coştu bu aralar once ranamın haberı sonra kayram ve anatolıa mın süpersiniz yaaaa bugün duyduğum en guzel habeerrrr bunlarrr...

ALLAHIM hep böyle sevindirsin bizi inanın gözlerim dolu dolu
bugün çok tuhaftım yani duygusallık anlamında ama kendime geldim
darısı bütün olmayan arkadaşlarıma inşallah :66::66::66::66:

öyle olsun ecrincim inan 4-5 sefer olunca insan öyle sanıyo merak ediyo acaba kırdımmı diye

ya içimde bi his vardı ama ev kalabalık çocuklar durmuyo eltimin pğlu 3 yaşında bilgisayar diye zırlayıp duruyo eltim dayanamıyo ısrar ediyo diyo kaynanam aç diyo bilgisayar odada emre durmuyo bide 1 kızı var dilarayla onlarda koşup oynuyo birsen kafayı yiyo bilgisayara giremedim diye haber alacakmışız meğer çok sevindim kayramada tutişimede kayranın bebişi ne kadarlık haberiniz varmı kaçaklar sizi kardeloş darısı sana ve bütün topiğimize

emrede süt artık çok az olduğu için günde 8 kere mama yiyo anca yetiyo esma ne kadar oldu
canım resimleride msn ye yükle birimize yolla resimleri biz yükleyelim olmazsa
bıtanem ben burdayım kendın sorsana ben korkuma kendım haber veremedım cmt kalp atısını dınlemeye gıtcez ınsallah kuzum dua et
canım benim olurmu öğle şey ben çok mutlu oldum yazdımda rabbim tamamaına erdirsin balım
saol bıtanem bak sende logusasın sende duanı eksık etme nolur cok tırsıyorum
sen benim kutlama mesajınmı görmedin sanırsam kardeloşun alıntısını aldığımdanmı yoksam ????
bende kuzum bende yaa çok ama çok mutluyum şuanda kelimeler yetersiz kalıyo
ALLAHIM korkutmasın busefer sağlıkla kucağına al inşallah :38:

gordum ablam gormezmıyım senınle gorusmesek de ınanırmısın senı tum kalbımde hıssedıyorum ben dualarında oldugumu da

hayırlısı abla inşş.kendi halayımı çektiğim günler gelecekmi bilmiyorum.Rabbim neylerse güzel eyler.özceliğim sizlerindirr.inşş sizler yıllarıdır bekliyorsunuz allahım önce sizi mükafatlandırsın inş..
hissettiğim vakit de düşündüğüm bi vakit değildi.her zaman düşünüyorum kayramı ama sabah yataktan kalkmadan önce daha gözümü yeni açmışken aklıma gelmişti öyle.çok şükür güzel haberi verdi ya.Allahta yüzünü güldürsün inş bu sefer sağlıkla kucağına alacak Allahın izniylee:nazar::nazar:

canım benim temiz kalpli kardeşim güzel düşüncelerin için çok saol ALLAHIM hayırlısıyla hepimize tattırsın bu duyguyu gerçekten mükemmel bişey
ya aslında kalpler bir olduğundan insan heran güzel haber bekliyo .beklentilerimiz gerçek oldu çok şükür

allahım hıckımsenın kucagını bos bırakmasın kızlar su anda bıle yatarak yazıyorum sızlere ne mutluyum dıyebılıyorum ne degılım dualarınızı beklıyorum sadece:69:

kayram ya sevinedik olurmu bence şoktan tepki veremedik ne kadarlık oldu bebişin

hepinizi çok öpüyorum çıkıcam dedim kayramın haeriyle coşunca kaldım ama şimdi çıkmalıyım
hergünümüz bukadar bereketli olsun
hepinizi çok seviyorum
ALLAHA EMANET OLUN :29:

öyle olsun ecrincim inan 4-5 sefer olunca insan öyle sanıyo merak ediyo acaba kırdımmı diye

ya içimde bi his vardı ama ev kalabalık çocuklar durmuyo eltimin pğlu 3 yaşında bilgisayar diye zırlayıp duruyo eltim dayanamıyo ısrar ediyo diyo kaynanam aç diyo bilgisayar odada emre durmuyo bide 1 kızı var dilarayla onlarda koşup oynuyo birsen kafayı yiyo bilgisayara giremedim diye haber alacakmışız meğer çok sevindim kayramada tutişimede kayranın bebişi ne kadarlık haberiniz varmı kaçaklar sizi kardeloş darısı sana ve bütün topiğimize

emrede süt artık çok az olduğu için günde 8 kere mama yiyo anca yetiyo esma ne kadar oldu
canım resimleride msn ye yükle birimize yolla resimleri biz yükleyelim olmazsa

18 günlük oldu daha çok küçük ebnde süt var aslında benim kızın gücü yetmiyo sütü çekmeye aç kalıyo mama veriyorum

hepinizi çok öpüyorum çıkıcam dedim kayramın haeriyle coşunca kaldım ama şimdi çıkmalıyım
hepinizi çok seviyorum

amin abla aminn hep böyle bereketli geçsin inşş...her gün bi hamiş haberi gelse de yeter bize :1:

“Allahümme mâ esbaha bî min nîmetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükr”

“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”

“Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”

:nazar::nazar::nazar: heğinize birar nazar boncuğu...

sakın bı daha ole deme allah dualarımız kabul edıyor herkes teker teker anne olcak hayırlısıyla zaten dayanamadım ole deyınce bebegım esım gelınce benı dovecek ama napıyım neymıs totem yapıyormus
kayram cnm yaa hayrlısı olsun çok sewındım cok duygulandım bayram war bugün topıkte hee:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım anatolıa sen de heee ayy cok sewındım cnm ya senın de yawrun hyrlı olsun.allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın yawrularınızı...
topik coştu bu aralar once ranamın haberı sonra kayram ve anatolıa mın süpersiniz yaaaa bugün duyduğum en guzel habeerrrr bunlarrr...
saol bıtanem darısı en kısa zamanda basına ınsallah kucaklarımız bos kalmaz
ALLAHIM hep böyle sevindirsin bizi inanın gözlerim dolu dolu
bugün çok tuhaftım yani duygusallık anlamında ama kendime geldim
darısı bütün olmayan arkadaşlarıma inşallah :66::66::66::66:
senı ne uzuntuden ne sevıncten aglatmak ıstemıyorum lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyisin iyisin inşallah,ay dayanamadım kocişede söyledim tlf da,kızlar hamile diye:66::66::66::66:

ay yerım ben senı

bıtanem ben burdayım kendın sorsana ben korkuma kendım haber veremedım cmt kalp atısını dınlemeye gıtcez ınsallah kuzum dua et

gordum ablam gormezmıyım senınle gorusmesek de ınanırmısın senı tum kalbımde hıssedıyorum ben dualarında oldugumu da

gülüm sakın stres yapma hiçbişey olmaz bak benim bebeğim neler atlattı alcaklardı bile amam rabbim kucağıma almayı nasip etti şükür bana düşük tehliken var yat dedi doktor birgün yatamadım kalmak zorunda kaldım ama rabbim korudu meleğimi bişeycik olmaz dularım siznle canım benim

sevcanım darısı sanada canım denizede tampon koyup girebilirsin ama en çok 3 saat duracak

kayram dualarımız seninle canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın

kayram ya sevinedik olurmu bence şoktan tepki veremedik ne kadarlık oldu bebişin
bende ole dusundum sonradan aslında dovmek gelıyordur ıcınızden haklısınızda ama ben cogu zaman zaten hamıle gıbı hıssetmekten alıkoyuyorum kendımı agrılarım cok kasık ve bel agrılarım mıde bulantım da ole ve her zamankı gıbı acayıp tırsıyorum sımdı yedı haftalıgız teyzesı
hepinizi çok seviyorum
kolay gelsın bıatnem benım dularım senınle ablacaım
“Allahümme mâ esbaha bî min nîmetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerîke leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükr”

“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”

“Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”

:nazar::nazar::nazar: heğinize birar nazar boncuğu...
allah razı olsun bıtanem

Back
X