Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa olurmu çaymı içersiniz kahvemi hemen ikram edelimbana niye ikram yok![]()
benkini biraz keesse iyi olur ama nerdeee. cok yogun oluyor 1 hafta oluyor o 1 hafta gecsin die takla atiom resmen.. off off negüzel 3 gün olmak varken 1hafta bu sacma seyle ugrasiom![]()
kuzucum hayırdır neyin varki ?sıcaklardandır belki yaa bendede durgunluk var buara
aman haaa bize patlama sakınkorktum senden şimdi
![]()
aaa olurmu çaymı içersiniz kahvemi hemen ikram edelim
ee kesilsin istiyosan iç ozaman kuzum .yoğun olunca çekilmez oluyo ama sağlık için çok önemli canım öyle düşünme
ay bilmiyorum abla akşam vakti düştü içime sıkıntı daraldım ya hala öyleyim.
aaa olurmu çaymı içersiniz kahvemi hemen ikram edelim
ee kesilsin istiyosan iç ozaman kuzum .yoğun olunca çekilmez oluyo ama sağlık için çok önemli canım öyle düşünme
kahve lütfen,birde bir Leylek
valla yumurtalıklara zararı olacağını düşünmüyorum yani hiç duymadım tatlımbenim ki pek kesilmiyoda ne biliyimm yumurtaliklara zarar falan verirse die icmiodum. gerci dogru herkes adet olmuyom die sikayet eder ben cok oluyom die sikayet ediyomm neyse olsun olsun olmamaktan sa olmak daha iyi![]()
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, hersey yolundadir insallah
Ebrarcim sen nasilsin canim ,bugun yazmisin bana cok tesekkur ederim canim,sukur iyim dikkatle geciyor hamilelik
yarin detayli ultrasona gircem insallah bi problem cikmaz
iste yavas yavas hazirliklara basliyorum oyle geciyo gunler
sende ne var ne yok en son konustugumuzdan beri
hayırdır inşallah kuzum yaa nazar filanmı değdiki sana azcık oku kendini ferahlarsın belki :44:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
egal ebrar_53+ Miranda yarimelma SeLiNa23
gözlerim yasardi ilk defa ziyaretci yokk:90::90::90:
ama durun bisi diycem burda 1 kisi eksik yoksa ihsaatde olsunlar mi acaaba![]()
naza gibi değil abla ya iç sıkıntısı durduk yere girdi sanki kötü şeyler olucakmış gibi daraldım.
yarımelma leyleği kim kaybetti ki biz bulalımm sanırım leyleğin ağzında bebek te istiyondaa![]()
Arkadaslar ben anne olabilme hayallerimi leylege biraksam bile umarim aranizda bulunabilirim![]()
alemsin kız valla güldürdün beni
canım sempatik pro üye olunca gözükmüyo onlarda öyle bir özellik var kart alırsak bizdee oluruz görünmez![]()
canım yaa allah hayırlara çıkarsın iyi düşünelim iyi olsun inşallah .sen yinede oku ayetel kürsi filan
evet çok doğru dedin![]()
tesekkur ederim canim hosbuldum, evet yarin randovumuz var bayadir detayliya girmiyodum hemde 4d ulturasonla biraz heyecan birazcikda endise var ,renkli oldugu icin hersey net goruluyor insalllah yarinda guzel sonuclar aliriz
aynen canim iyide olsan kotude olsan bi kosusturmacayla hayar geciyo, geriye bi bakiyorumda neler gecmis ama ne zaman gecmis anlamadik