• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kizlar nasilsiniz hep aklimdasiniz varmi degisiklikler bende geri sayima gectim artik rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah
allahim hepinizin gönlüne göre versin öpüyorum sizleri kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan

kızlar sizlerden arkadaşlarıma bahsettim size selamları var cuma okumamızda sizler içinde dua edicekler rabbim kabul etsin inşallah ay ben bura baya alışmışım bakmadan geçemiyorum eşime leptap aldıralı iki yıl oldu yüzüne bile bakmıyodum bu siteye rasgele bakmıştım derdime derman ararken yani eşimde üye olsana dedi aman ne gerek var demiştim sonrada mantıklı geldi şimdi ise leptap elimden düşmüyo süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzz

mrb kızlar nasılsınız,,,
bende öksürük varken şimdi birde grip çıktı başıma.. off dökülüyorum...
çalıştığım yer çok soğuk....

mrb kızlar nasılsınız,,,

ah canım beni unutmuşun sayarkensenağlamasenağlamasenağlama geçmiş olsun yeniden benimde bogazlarım dolmuş çok acıyo canım tatlı çekti dayanamadım yiyim dedim tauk gögsü yapmıştım oda soguktu yedim ama maffoldum bogazlarım çok agrıyo eşim dedi soguk bişeymi yedin bende yok ne soguk bişeyi yasak bana dedim:kedi::kedi::kedi: kız bir anlarsa yalan dedigimi vay halime beni lime lime yapar heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka::mymeka::mymeka: halim aynı böyleyken böyle olursenağlamasenağlamasenağlama

kızlar hepinize bol şanslı çok çokkkkkkkkkkkkkk huzurlu sağlıklı günlerrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

samyeli ve sevtun sizlere geçmiş olsun diyorum...amannnnnnnnnnn dikkat edin biriniz lohusa diğeriniz hamileee çok dikkatli olun....

nasılsınız kızlar....bende çok üşüyorum...kızlar bu havada ne giderrrrrrrrrrrr tabiki balık..sabahtan aklıma düştü..bugün pazarda var..çıkıp alayım bari..artık bol bol yiyelimmmmmmmmmmmmm

esselam canlar nasılsınız
sevtun geçmiş olsun canım bende aynı senin durumdayım boğazım çok fena yutkunmakda bile zorlanıyorum :gitme:
tuğçalım aleynam flanım turkuazım naber kuzular
turkuazım heyecan varmı bacım eyvahedigeldismile
semracım sende yeni gelmişsin aramıza herhalde kaçırdım ben hoşgeldin tatlımm a.s.

slm kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok sagolun allah razı olsun hepınızden emarı cekıldı bgn sınırde cok kötü zedelenme varmıs yavrumun okuluda kaldı ona olcagına bana olsaydı keske o benım cocugum gıbıdır:gitme:
öptüm sızlerı görüşürüz yınea.s.
ayy kıyamam yaa,,inş en yakın zamnda düzelir cnm...
selam canlar nasılsınız
geçmişe biraz bakabildm ama fazla bi bilgim yok
inşAllah herkes iyidir
ben kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yatasım var başım dönüyo
doktora gittim cumartesi günü bebişi gördüm doktor herşey normal dedi şükürler olsun ama kalp atışı için bişi demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sancım var deyince progestan verdi
tabi bu arada kardeloş geldi hastaneye çok sevindim canım ya inanamadım ilk önce ama geldi çok güzel vakit geçirdik Allah razı olsun
inanın bu gün hiç kalkamadım niye böyle oluyorum anlamadım
ben kendimi iyi hissedesem gelmeye çalışacağım
kendinize iyi bakın Allaha emenet olun
mavişim dikkat et kendine cnm,kaç haftalık oldu bebiş
kızlar iyi akşamlar sizlere tam hazırlık yapıcaktım ama olmadı erkek kardeşim aradı abla koş eve su bastı diyeohaoldumsmileohaoldumsmile anlıcagınız dogum günü hayal oldu mafoldumbenmafoldumben kız benim bu şansım ne zaman dönecek yaw kardeşimin evindeyim canlarım ev batmış halılar ıslak ev maffolmuş ne güzelde kutluyorum eşimin dogum gününü he:roflol::roflol:
ayyy kuzuu olsn üzülme sen kırkın çıkınca telafi edersin sen aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar yüzsüz eltim gene aradı konuştu benimle düşünmüş salak ben sana ne yaptımki ban ogün kızdın dedi bende boşver beni birdaha arama sorma obana yeter dedim
ne kaaaa yüzsüzz ayoll,Allah ıslah etsin kıss

Allah bozmasın canım benımm ya eşimizden baska kımsemız yok zaten herseyimz onlar bizim bende hep dua ederım ahirette deeşim yarenım olsun dıye canım o benım yaa haa bu arada pazar gunu dogun gunumdu eşim bana süpriz yapmış evde otuyrduk hc bı hazrlık yapmadı tamam mı bu aralar işlerıde cok yogundu ve bıde fazla tarhlerı aklında tutamaz oyuzden dedım kesın unuttu sonra dedı ben sıkıldım hadı bıraz dolasalım sonra markete gıderz bıseyler alırz cıktık dolsıyrz habıre sonra burda migros var ust katında bı kafe gıbı bı yer var hadı gel çay içelim dedı yukarıya cıktık yarım saate yakın oturduk hala bısey yok sonraaaa ışıklar sondü garson kucuk bı pasta getrdı herkes alkıslıyo falan bı taraftanda havai fişekler patlamaya başldı karsı bınanın tersından Allahım bı mutlu oldum kı anlatamam harıkaydı yaa tek kelımyle süperdi meger herseyı ayarlamış benım kocişm çok sevıyrm onu çokkk
çok süper olmuş cnm ya Allah huzurunuzu bozmasın:nazar:

ayyyyyyyy kızlar dün gece çok güzel bir rüya gördüm rüyamda bebek emziriyordum allah hayır etsin inşallah
hayıra çıksın inş,insan etikisinde kalıyor dimi bi kere bende görmüştüm gün boyu
saf saf gülümsüyordum:)

banada mı küstün,ama ben sana yazdım ya neden gelemicemi,bi bilsen rahatça pc başında olayım diye neler yaptığımı,bi gün sana kamerayla gösterim bi.kaydirigubbakcemile2

canım,seni çok merak ettim,nerelerdeydin dicem,ama söylemişin azaten,geçmiş olsun.

aramıza hoş geldin,ivereliniortaknş.en kısa zamanda sende bebeiş sahibi olursun,rabbim hiçbirimizi bekletmesin.

gelemedim kuzu,bugünde gelemedim hiç,ama etkilkyo varya,bugün daha azdı ağrım,gerçekten burda oturmaktan olmuş,zaten dr dedi,boynunu uzatıp tv izlemişin dedi,bende yok tv değildir,pc dir dedim,ay niye öyle alıştım acaba ben.
yalnız bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş bu yazın,ferkettim.

canım gerçekten seni tebrik etmek istiyorum,kimseyi atlamadan yazmaya çalıştığın için.içimden geldi.olumunekankayizsmile

aramıza hoş geldin nazvereliniortakbizde sora sora öğrendik,sor,hiç çekinme,baştan kayboluyoduk hepimiz,zamanla rahatlıkla gelcen,bulcan bizi.
ayrıca gerçekten çok sıcak arkadaşlıklarımız var,sanki aile gibi olduk burda.

canım,ben sana dedim ya,progestan öyle yapcak seni diye,birazda hamilelik etkisiyle hepten bitkin düşüyosun,yalnız merak ettim seni,kaç gündür rahatsız olunca mı giremedin,ters bişey yok di mi?

hoş geldin prensesvereliniortak
sende anne olmak mı istiyosun?

sevtuncum,geçmiş olsun,kolay gelsin canım,can sağlığı olsun,illa romantik kutlayamasanızda,hatırlaman önemli bence,üzülmerabbim beraber bir ömür nasib etsin size.

nerelerdesin ezgicim,hiç sesin çıkmıyo?
[
kızlar selam hepinize,az bişey kalcam diye geldim,o zamanda geçmişi okumakla geçti,ne çok yazmışınız ya,biraz beni düşünün,gelemiyo eskisi kadar,ona kolaylık olsun deyin.:sm_cool:

kardeloş boyun düzleşmesi nasıl oluyor bacım ben cahilim de bu konuda,Allah şifa versin tekrar
bu arada ben dün yazmıştım sen gelmeyince,önceki akşam uğramamşsın çünkü...gözünden kaçtı sanırım
bak dilek tutuyorum sesli deyim sizde duyun ALLAHIM SEN BİZE ELİ AYAGI SAGLIKLI BEBEKLER TEZ ZAMANDA VER RABBİM BİZİM BOYNUMUZU BÜKÜK KOYMA BİZİMDE OLSUN BEBEKLERİMİZ ONLARI TAŞIYALIM DOGURALIM ALALIM KUCAGIMIZA O İLK BAKIŞI İLK ÖPÜŞÜ İLK GÖZ GÖZE GELMEMİZİ NASİP ET EŞLERİMİZE DOGUM EDİP MUTLU OLMAYI NASİP ET BİZLER DOGUMDAN SONRA ELLERİMİZLE KUCAKLARINA VERELİM DİYELİMKİ AL BU SENİN YAVRUN NİHAYET MURADIMIZ OLDU DEYİP BİZLERLE GRUR DUYSUNLAR senağlamasenağlamasenağlama
aminnnn aminnnnnnnn
selam canlarım ben geldim nasılsınız?
ben çok yorgunum ve çok gerginim ay misafirlerin 3 tane çocuğu vardı birtanesi akıllara zarardı resmen nefret ettim çocuktan ben daha böyle bişey görmedim .hele anne bukadar duyarsız umursamaz bir insan olamaz çocuğa yapma etme demedi ay öyle gerginimki kızlar evimi mahvettiler bide benim için çok değerli pikapımı hallettiler .o anda zor tuttum kendimi resmen ağlıycaktım sinirden .allahtan eşim onlar gidince yaptı .ayyy unutmak istiyorum buakşamı .ilk defa misafir gitse diye dua ettim yaa
eboşumm misafirlerin yabancı mıydı ki? sinir olurum böyle annelere alsanaalsanasmile
neyse atlattın artık,geçmiş olsun :)
kızlar selammm iyi gecelrerrr..
ya netim ama çok agır cnalar işten geldigmden beri aksiliklerde yakamı bırakmadı yani pc konusunda.tam girdim okuyacam dondu kaldı..sinirden tepikledim kasayı kapandı.sonra işlerim çıktı açmadım..tekrar girdim bu sefer eşimn annesi aradı kaynımı merak etmiş geç olmuş da.bi bakınıver deemiş eşime.birlikte çıktık bizde.
demin geldik gene girdim iki saattir okumaya çalışıyorum..önceden yaptıgım alıntılarda gitti...unuttugum olursa affola...

BONCUGUM kardeşine tekrar geçmiş olsun canım.inşallah hemen iyileşir...
EBRARIM misafirlerinle oturuyosun sanırım kuzu yorulmuşundurda kıyamam inşallah gelirsin ben buradayken.

KARDELOŞUM çıkıyo musun cnm çok öptüm kusura bakma yetişemedim sana..boynun nasıl oldu..fazla oturmakta iyi degil canım bilirim yıllardır benim boynum böyle çünkü:(

TUGEM naber canım 1e kadar burdasın demek iyi iyii:))

GULHAYALİM canım,rahim filmini sormuşsun..turkuazımın dedigi gibi AVRUPA ŞAFAK HASTANESİNDE çekildim canım.gaziosmanpaşadakinde ama...
erkek doktor çekti ve çok memnun kaldım..her ne kadar çekilirken elektrik gitsede:))doktorum filmin çok güzel çekildigini söylemişti...tavsiye ederim tatlım.
ben şans eseri 150 tl ye çekilmiştim.ama gerçekte 200 olması gerek ya unuttum kıss ne komigim dimi salak kafamalsanaalsanasmile

MAVİcim bebişini gördün demek ne güzell MAAŞALLAH canım..ama iyi degilmişsin.normaldir tatlım hamileliigin cilveleri:))

turkuazım az kaldı rahim filmine tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın çok öpüyorum seni kuşum..

ay kıslar yazmayı unuttugum olduysa kusuruma bakmayın valla..hepinizi çokkkk öpüyorumopuyorumnanaktan
inş bitanem çok sağol,sende klomene başlıcan demek hadi hayırlısı
inş klomenle bolbol yumoş olurda gelir senin sıpaalarrr
nedense sıpalar yazmışım aklinialirimsmile hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz hep aklimdasiniz varmi degisiklikler bende geri sayima gectim artik rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah
allahim hepinizin gönlüne göre versin öpüyorum sizleri kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan
zeyncim maşallah seninde az kalmş,Allah sağllıcakla kucağına almanı nasip etsin
bi avazda kurtarsın Allah...
kızlar sizlerden arkadaşlarıma bahsettim size selamları var cuma okumamızda sizler içinde dua edicekler rabbim kabul etsin inşallah ay ben bura baya alışmışım bakmadan geçemiyorum eşime leptap aldıralı iki yıl oldu yüzüne bile bakmıyodum bu siteye rasgele bakmıştım derdime derman ararken yani eşimde üye olsana dedi aman ne gerek var demiştim sonrada mantıklı geldi şimdi ise leptap elimden düşmüyo süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzz
Allah razı olsun cnm,Allah kabul etsin...
Aynen bnde araştırma yaparken buldum burayı alışkanlık yapıyor:)

mrb kızlar nasılsınız,,,

elektrikli soba falan yok mu cnm,üşütmemeye çalış sıkı sıkı giyin...

canlarım bişey deyip çıkıcam benim bebegin patoloji sonuçları geldi bogulma diyolar benim gibi düşüklerde olurmuş kız bebek canlıydı karnımda bacaklarımın arasında seyire seyire öldü biliyorum ben senağlamasenağlamasenağlama yavrum dogum esnasında canlıydı ben onu dogurunca nefessiz kaldı öldü senağlamasenağlama eşim demiş dogum edince canlıymış demiş doktorda oda olabilir demiş beni çagırmış gelsin muayene ediyim demiş kızlar ya yavrum göz göre göre gittisenağlamasenağlamasenağlama allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın eşime sordum bişey dedimi diye tereyagı gibi üste çıkmışsenağlamasenağlama çok agladım sonucu duyunca benim yüzümden oldu vicdan azabı çekiyorum beni dinlemediler dikmediler yavrum gitti elleirimden ben ne yapıcam şimdi başımı nerelere vursan canım acıyo canım hemde çok allahtan geldi ama allaha gittide onu biliyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum yavrum çok ugraştı benden ayrılmayım diye ama olmadı allahım bana sabır ver yaradanım acımı bir sen dindirebilirsin aklıma geldikçe çııldırıyot-rom ne olurdu dikselerdi eger ölseydi derdim herşeyi yaptık ama olmadı en azından biraz olsun vicdan azabı çekmezdim derdim benim için takdir böyleymiş ben bebek sahibi asla olamıcam bu gidişle haberiniz olsunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

slm kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok sagolun allah razı olsun hepınızden emarı cekıldı bgn sınırde cok kötü zedelenme varmıs yavrumun okuluda kaldı ona olcagına bana olsaydı keske o benım cocugum gıbıdır:gitme:
öptüm sızlerı görüşürüz yınea.s.
boncugum cok gecmiş olsun kardeşine cok zordur eminim RABBİM yardımcısı olsun İNŞALLAH
selam canlar nasılsınız
geçmişe biraz bakabildm ama fazla bi bilgim yok
inşAllah herkes iyidir
ben kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yatasım var başım dönüyo
doktora gittim cumartesi günü bebişi gördüm doktor herşey normal dedi şükürler olsun ama kalp atışı için bişi demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sancım var deyince progestan verdi
tabi bu arada kardeloş geldi hastaneye çok sevindim canım ya inanamadım ilk önce ama geldi çok güzel vakit geçirdik Allah razı olsun
inanın bu gün hiç kalkamadım niye böyle oluyorum anlamadım
ben kendimi iyi hissedesem gelmeye çalışacağım
kendinize iyi bakın Allaha emenet olun
gecmiş olsun mavi olur bunlar 2 canlısın RABBİM şifa versin canım cok gecmiş olsun
kızlar iyi akşamlar sizlere tam hazırlık yapıcaktım ama olmadı erkek kardeşim aradı abla koş eve su bastı diyeohaoldumsmileohaoldumsmile anlıcagınız dogum günü hayal oldu mafoldumbenmafoldumben kız benim bu şansım ne zaman dönecek yaw kardeşimin evindeyim canlarım ev batmış halılar ıslak ev maffolmuş ne güzelde kutluyorum eşimin dogum gününü he:roflol::roflol:
kız öncelikle eşinle mutlu hururlu bebeklrinizle yeni yılkınızda yaşayın İNŞALLAH
kardeşin seni niye cagırıyoki sen lohusasın sakın üşütme aman cok dikkat et kendine
mrb kızlar nasılsınız,,,
cok gecmiş olsun samyeli test yaptırdınmı tekrardan
ah canım beni unutmuşun sayarkensenağlamasenağlamasenağlama geçmiş olsun yeniden benimde bogazlarım dolmuş çok acıyo canım tatlı çekti dayanamadım yiyim dedim tauk gögsü yapmıştım oda soguktu yedim ama maffoldum bogazlarım çok agrıyo eşim dedi soguk bişeymi yedin bende yok ne soguk bişeyi yasak bana dedim:kedi::kedi::kedi: kız bir anlarsa yalan dedigimi vay halime beni lime lime yapar heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka::mymeka::mymeka: halim aynı böyleyken böyle olursenağlamasenağlamasenağlama

sevtun sen kendine cok dikket etmen lazım kız lohusalar cok cabuk üşütür tabi sen daha iyi bilirsin sanada cok gecmiş olsun

sevtun geçmiş olsun canım bende aynı senin durumdayım boğazım çok fena yutkunmakda bile zorlanıyorum :gitme:
semracım sende yeni gelmişsin aramıza herhalde kaçırdım ben hoşgeldin tatlımm a.s.
ahhh kuzuuu olmaz mı var tabii:) kuzu seni verdikleri saatte aldılar mı hemen,birde dün unuttum sormayı erkek yok dimi çekenlerin arasındasempatiksalakcinni

nasılsınız kızlar....bende çok üşüyorum...kızlar bu havada ne giderrrrrrrrrrrr tabiki balık..sabahtan aklıma düştü..bugün pazarda var..çıkıp alayım bari..artık bol bol yiyelimmmmmmmmmmmmm

ohhhhh afiyet olsun,şifa olsunn cnm
kızlar hepinize bol şanslı çok çokkkkkkkkkkkkkk huzurlu sağlıklı günlerrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemussamyeli ve sevtun sizlere geçmiş olsun diyorum...amannnnnnnnnnn dikkat edin biriniz lohusa diğeriniz hamileee çok dikkatli olun....
ssağol cnm sanadaa,maşallah pek bi enerjiksinopuyorumnanaktan

canlarım bişey deyip çıkıcam benim bebegin patoloji sonuçları geldi bogulma diyolar benim gibi düşüklerde olurmuş kız bebek canlıydı karnımda bacaklarımın arasında seyire seyire öldü biliyorum ben senağlamasenağlamasenağlama yavrum dogum esnasında canlıydı ben onu dogurunca nefessiz kaldı öldü senağlamasenağlama eşim demiş dogum edince canlıymış demiş doktorda oda olabilir demiş beni çagırmış gelsin muayene ediyim demiş kızlar ya yavrum göz göre göre gittisenağlamasenağlamasenağlama allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın eşime sordum bişey dedimi diye tereyagı gibi üste çıkmışsenağlamasenağlama çok agladım sonucu duyunca benim yüzümden oldu vicdan azabı çekiyorum beni dinlemediler dikmediler yavrum gitti elleirimden ben ne yapıcam şimdi başımı nerelere vursan canım acıyo canım hemde çok allahtan geldi ama allaha gittide onu biliyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum yavrum çok ugraştı benden ayrılmayım diye ama olmadı allahım bana sabır ver yaradanım acımı bir sen dindirebilirsin aklıma geldikçe çııldırıyot-rom ne olurdu dikselerdi eger ölseydi derdim herşeyi yaptık ama olmadı en azından biraz olsun vicdan azabı çekmezdim derdim benim için takdir böyleymiş ben bebek sahibi asla olamıcam bu gidişle haberiniz olsunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevtun böyle zamanlarda ne denir bilmiyorum canım ama bundada bi hayır var mutlaka kendini cok üzme İNŞALLAH yakında hamile kalırsında unutursun bu günleri opuyorumnanaktanopuyo

kızlar hepinize bol şanslı çok çokkkkkkkkkkkkkk huzurlu sağlıklı günlerrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

samyeli ve sevtun sizlere geçmiş olsun diyorum...amannnnnnnnnnn dikkat edin biriniz lohusa diğeriniz hamileee çok dikkatli olun....
evet turkuazın dediyi gibi pek bi enerjiksiniz hayırdır İNŞALLAH

sanada canım

aleykümselam ayşen sen nasılsın canım

canım ben yarım saat kadarda erken gitmiştim giriş işlemi masayı hazırlamaları felan tam saatinde o masadaydım :)
yok canım erkek yok zaten hastanedede erkek hiç görmedim :)))
varsada sayılıdır zannımca

sağol aleynam bende iyiyim çok şükür boğazlarım haricinde :(
evi topladım toz aldım bir yemeğim kaldı onuda yaptımmı tamamdır olumunekankayizsmile

Back
X