Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım aminn inş Rabbim dualarımızı kabul etsin.seninde kandilin mübarek olsun canım.dualarımızdasın canım benim,iyisin dimi?

kızlar bugunun hürmetine şehitlerimize ve ailelerine de dualarımızı gönderelim.Allah sabır versin,Bizler için görevi başındaki askerlerimizin cümlesini korusun inşallahh.

amin canım aminn inş Rabbim dualarımızı kabul etsin.seninde kandilin mübarek olsun canım.dualarımızdasın canım benim,iyisin dimi?

ıyıyım sukur bıtanem sımdılık kırmızı gormedıgım her gune sukurle uyanıyorumınsallah guzel devam ederız bu yolda kesınlıkle sehıt aılelerımıze dua edelım ya dun bı ara actım haberlerı sonra dayanamdım ızlemeye allahım korusun askerlerımızı

çok şükür canım kalbini ferah tut bu sefer hayırlısıyla alacaksın bebişini sağlıkla kucağına.evt bende dayanamadım ama haberi duydum ya o yetti bana

çok şükür canım kalbini ferah tut bu sefer hayırlısıyla alacaksın bebişini sağlıkla kucağına.evt bende dayanamadım ama haberi duydum ya o yetti bana

rabbım sabır versın ve bunu bıze yasatanların da belasını versın baska hıcbır soz bulamıyorum dıger askerlerımızı korusun allahım fırsat vermesın kotulere
ınsallah canım ınsallah dedıgın gıbı olur senınde tedavın hayrlı olsun ınsallah pozıtıfı grucen bu sefer

saolasın canım Allah razı olsun.inşalllah tedavinin sonucu güzel olur.Rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallahh.dualarında olduğumu biliyorum Allah razı olsun güzel dileklerinin kat kat fazlasını allahım sana nasip etsin inşallah.öptm canım çıkıyorum ben.hoşçakall.
kızlar pazartesiye kadar yokum,merak etmeyin diye yazayım dedim.sağlıcakla kalın inşşş.:80:

4 ay önce bebeğimi kaybettim kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. evlendikten 1 sene sonra kalmıştım tekrar hamile kalmaya çalışıorum ama zor gibi görünüo zor hamile kalıorum adet düzensizliği var avülasyon günlerimi hesaplayamıorum off off (bu arada aranıza yeni katıldım) allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

salı günü doktora gidicem bursada yaşıorum pembe maviye gidiorum avülasyon yumurtlama takibi yaptırcam ilkindede yumurta takibiyle kamıştım inş Allahım tekrar o duyguyu yaşatır çok istiorum anne olmayı

canlarım cumanız ve kandiliniz mübarek olsun...Rabbim tüm edilen tüm dualarımızı kabul eyler inşallah...

kızlar geçmişe biraz bakabildim şuanda yorum yapamıyorum gelicem gene bi ara.

aramıza hoşgeldin cnm ya..hülya diyelim sana istersen...
Allah bi daha yaşatmasın.bi dahakine yavrunu kollarına alırsın inş cnm sıkma canını.

sanada hayırlı kandiller canım.bak ben geldim burdayım
sen geldin de,tamda benim işim vardı,çıktım o an malesef
amin ranacım amin.
kızlar bugunun hürmetine şehitlerimize ve ailelerine de dualarımızı gönderelim.Allah sabır versin,Bizler için görevi başındaki askerlerimizin cümlesini korusun inşallahh.

tatile mi gittin gene kız?
rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmasın,gelsin bebişin inşallah en kısa zamanda.
canlarım cumanız ve kandiliniz mübarek olsun...Rabbim tüm edilen tüm dualarımızı kabul eyler inşallah...

kızlar geçmişe biraz bakabildim şuanda yorum yapamıyorum gelicem gene bi ara.

derincim selam tatlım,naber?

çok teşekkür ederim allahım inş tekrar nasip edicek haftaya yumurta takibine başlıcam hayırlısı artık

allahım su mübarek günde dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. biz 2 hafta sonra ilk denememizi yapıcaz. micro tese ile oldu oldu, olmadı zaten 2. gerek yok, çünki imkansızdır

İnşallah olur canım ama hayatta imkansız diye bişey yok biz ümitvar olalım Rabbimde bu güzel günlerin hürmetine hiçbirimizi evlat hasretinde koymasın.

Herkesin kandili mübarek olsun dualarımız makbul günahlarımız affolsun inşallah

teşekkür ederim:) allahtan ümit kesilmez diyorum ama bir yandanda gerçekler... eşimde çift taraflı inmemiş testis sorunu var ve ben güne kadar bu durumda olupta cocugu olana rastlamadım içimden bugün sürekli allahım nolur nolur diye diye dua ediyorum, hani küçük çocuklar olur ya tutturur birşeyi işte aynı öyle:)))

amın cnm benım.artık kalanların yanında olacağız kader ...ınsallah canım klomen kullandım bakalım bu hafta da çalşma haftam bu stresle olur mu bılmem hayırlısı artık...

kızlar sanırım ranamızda artık bizi bıraktı...ugramaz oldu ne zamandır..napalım saglık olsun.

kardeloşş nirelerdesinn..
cnm rana zaten cok gırmesın bebiş zarar gormesın hamışler kafadan ızınlıler burada değil mi ?

sağolasın cnm

tüm kalbımle amın dıyorum ve fatıhayı okuyorum arkadaşımmm

amın arkadaşım sağolasın.babam onlar bana ıkızımden emanet dıyor,hep yanhlarındayız rabbım ızın werdığı surece.belkı kendı denemenızle olur cnm.hayırlısı cnm bnmm

amın cici anne opuyorum yawrunu ve senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…