Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum saol bende sizinle olduğum için çok mutluyum özlemişim yaa ayrıca inanki klavye kullanmayı unutmuşumsevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok![]()
hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti bakalım ama kıskandık kardelenlerle buluşuyon habire bizde isteriz
cnm benım yaaa...sağol senın de olacak ebrar ablamın da v etum arkadaslarımın da ınşallah,halaylara dewam edeceğiz...kızzz sende beni aglattın sarı kuşummm okuyunca nassınn oldum bilinmiiicanımsın...hayırlı ugurlu olsun,senin gibi dünya tatlısı bi evladın olsun kuzummm
![]()
ewet artık ablam patlatsın bombayı en uzun halay onda olacak walaa...sıra ebuşumda inşallahhhhhhhhtatilde bol bol çalışmındır umarım kuzum yoksa dayak geliiii
bak hadi yüzümüzü kara çıkarma..o kadan insan senden haber bekliyo canommmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
sagol kardelenım amın cnmmm cümlemızın...Sevcancım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla![]()
tamam cnm eşim zaten izin wermez sureklı gercekten zararlı radyasyon,ama sızı de merakta bırakmam hiç gırerım arada canımmmkardelenim selam kuşum..seni altta görüyorum ama şimdi çıkıyom canom...magazayı kapıcaz yavaş yavaş..öptüm seni
kızlar hepinizi çok öpüyorum..böyle gündüz giremesem naparım bilmiyorum...telefondan gece giriyorum fakat sadece yarım yamalak okuyabiliyorum..giriş yaptıgım halde yazma panosu gelmiyor..neyse hoşçakalın böyle idare edicez artık...
sevcanımm kuşumm,hep diyodun ya hamişlere pc yasak o yasagı şimdi ben koyuyom sana,fazla kalmak yok pc de anlaştık mı..sadece bizi merakta bırakma hergün selam ver yeter kuşum..çok öptüm senide...
ebrarım evine geldinmi acep cano ya..tükkandan arıcam aslında ama geldiyseniz rahatsızda etmek istemem yorgunsunuzdur zaten..neyse çok özledim seni bitanem anlatamam...![]()
cnmm benım tesekkurlerrrrr.ya kk derken burdakı arkadasları kast ettım sukurler olsun tabıı rabbım ol dedı oldu sukurrrtebrikler canım
cok sevindim bırak kk nın büyüklüğünü ALLAH büyük bak tebriklerr![]()
cnmm tatıl donusu oldu olan daha cok yenı degerım ınşallah dyzenlı sekılde cıkarrkız sarı şekerimm tatilde boş durmamışsınn aaa ama sen tatilde adetliydin:26:
cnm ablam hoşgeeldın oncelıkle.nerelrde kaldın gozumuz yollardaydı bak sen geldın toplandık yoksa kımse gırmıyordu cok amın ablam ınsallah ben de kotu dusunmeyecegım saglıkla buyuyecek yawrum benıımmm.katıl ablam hadı ben de senı yanlzı bırakmıyımmcanım kardeşim girer girmez güzel haberi aldım nasıl sevindim anlatamamçok tebrik ediyorum canım şükür mevlaya allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bu sefer kucağına alıcaksın inanıyorum öyle sevindimki duygularımı anlatamıyoruım .darısı tüm arkadaşlarıma olsun
bende biraz gecikmeli olarak halaya katılıyım6:
:nazaEki Görüntüle 231721
amın cnm darısı hepınızın basına ınsalllahhh ramazanın hürmetıne...sevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok![]()
sağol bırsencıgım amın.ınsallah emremız gıbı saglıkla buyur yawrummsevcanım canım Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin kendine dikkat et
dınlendıysen o yeter ablam bak yıne bulustuk geldın ya sağ salim buna şükür.dınlendın umarım...inşallah dokulur herkes hamile olarakkuzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim.tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu
birkaç kez girdim ama sürekli düştüm oyüzdende yazamadım .rizedede net vardı ama kaldığım evde değildi yani anlıyacağınız olmadı .kardeloşla konuşmuştuk bide birsenimle onlardan aldım biraz haberlerinizi .hepiniz iyisinizdir inşallah .ben çok şükür iyiyim keyifli bir tatildi ama her güzel şeyin bir sonu oluyo buda bitti .dönüşte kardeloşumla görüştük oyüzdende mutluyum .inşallah hepinizle tek tek görüşmek nasip olur .geçmişe hiç bakamadım okadar yorgundumki bide tatil dönüşü bavul boşalt yıka baya uğraştırıyor .neyse bugün bitirdim şükür .artık vaktyim olunca geçmişi okuycam alıntı alamasamda kesinlikle okumak istiyorum .bakalım ben yokken neler yapmışsınız :44:gelir gelmez bomba haber almakda çok mutlu etti beni bu yıl hepimiz tek tek vericez haber inanıyorum .
şimdi çıkmam gerek eşim işten gelicek daha sonra görüşürüz hepinizi çok öptüm
tek tek yazamadım ama geçmişi okuyunca yazıcam kuzular .burda olmak güzelmiş![]()
uzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim.tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu
birkaç kez girdim ama sürekli düştüm oyüzdende yazamadım .rizedede net vardı ama kaldığım evde değildi yani anlıyacağınız olmadı .kardeloşla konuşmuştuk bide birsenimle onlardan aldım biraz haberlerinizi .hepiniz iyisinizdir inşallah .ben çok şükür iyiyim keyifli bir tatildi ama her güzel şeyin bir sonu oluyo buda bitti .dönüşte kardeloşumla görüştük oyüzdende mutluyum .inşallah hepinizle tek tek görüşmek nasip olur .geçmişe hiç bakamadım okadar yorgundumki bide tatil dönüşü bavul boşalt yıka baya uğraştırıyor .neyse bugün bitirdim şükür .artık vaktyim olunca geçmişi okuycam alıntı alamasamda kesinlikle okumak istiyorum .bakalım ben yokken neler yapmışsınız :44:gelir gelmez bomba haber almakda çok mutlu etti beni bu yıl hepimiz tek tek vericez haber inanıyorum .
tek tek yazamadım ama geçmişi okuyunca yazıcam kuzular .burda olmak güzelmiş![]()
canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
![]()
kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla
kardeloşum cnm teşekkur ederım ewet şükür ki yerleşme ağrılarıymış,dolu dolu hissettim ama bu ay rabbim biliyor.cnm darısı başınıza hergün dualarımdasınız...ooo maşallah.sevcancım hayırlı olsun,çok sevindim,ben sana demiştim sanırım,yerleşme ağrılarıdır o ağrılar diye.
rabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasib etsin inşallah.
demin msn de kardelenle konuştuk,o söyledi,evde misafir olduğu için kk açamıyorum ama sevinçli haberi duyunca uyku tutmadı,kalkayım,yazayım dedim.xdarısı başımıza olsun inşallah![]()
gününüzün güzel geçmesini diliyorum...
tatlım işin dogrusu bende doktorunun dediklerini yanlış buldum anatolıama harfien katılıyorum...çatladıysa bol bol çalışın demesi gerekiyodu..yani yumurtayı bu ay çatlatıp öbür aya çalışın gibi bi laf çok sacma olmuş...sen en iyisi bu ay gün aşırı yada sen bilirsin hergün çalış cnm..gün aşırı daha çok öneriyolar bildigim kadarıyla spermlerin kalitesi açısından...hayırlısı inşallah...
Canım sağolasın Allah razı olsun senden oralarda bizi unutmayacağın için.Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker
uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin
Pıhtılaşmayı sorucaktım sonraki yazılarda gördüm yapılmış gittiğin doktor iyi bir doktor svnprlk arkadaşımız ona gitti hamile kaldı inşallah sende güzel haber verirsin.Kardelen' cim selamlar,
Öncelikle iyi dileklerin ve duaların için sağol Ben 32 yaşındayım . 1,5 yıl önce evlendim. Bir kaç ay sonra kazara hamile kaldım ama o sıra hazır olmadığımı hissetti bebeğim ve 8 haftada düştü malesef. Sonrasında eşimle karar aldık 1 sene sonra hazırlık yapıp gebe kalacaktım. Aralıkta işte ayrıldım ve Ocakta da hamile kaldım Benim hamile kalmakta bir sıkıntım yok yani öyle düşünüyodum ama bebek yine gelişmedi 5 hafta da kendiliğinden düştü sonra 1 defa daha şubatta yaşadım ve son kez de mart ayında. Hepsi kimyasal gebelikti bu 3.üSonra doktorumu değiştirdim. Bahçelievlerde Düzgün Korkmaza Sağlık muhabiri bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Benim rahmin içinde hep görünen ve doktorlarca önemsiz görülen miyonumu tpit etti ve tam bebeğin yerleşim yerinde olduğu için gelişimine engel olacağını düşünüp operasyona aldı. Mayıs başı ameliyat oldum. İyi ki olmuşum çünkü bir degil birkaç miyon bulunmuş ve temizlenmiş ayrıca bazı yerlerde yapışıklık ve bir tüpte hafif tıkılı olduğu anlaşıldı.
Canım hayatınla ilgili bir tehlike varsa herşey çocuk değil sen çok daha önemlisin.canım kan pıhtılaşması var bunun yanında bir sürü hastalık. 3 düşük 1 mecburi sonlandırma(çünkü ölümden döndüm.) hamilelik hem benim için hem bebek için çok tehlikeliymiş.
Aman kardelen tansiyonu varsa bitkisel bile verme benimde tansiyonum var asla yemiyorum içmiyorum bilmediğim ve doktoru n vermediğini.Bilmiyorum kafam karıştı tansiyonu falan var eşimin korkuyorum da aslında dr a danışmadan bişey başlatmaya.Vitaminden kastettiğin ne
Canım çokkk ssevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhcanım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
![]()
O kuşum hoşgeldin özledim seni tatil nasıldı eğlendin inşallah bu gece gelde konuşalım kocaman öptüm seni.uzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim.tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu
Oyy keltoşmu oldu emrecik tepesine bir öpücükkk tabi minik ablamızından yanacından öptüm.kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla
Kız bu saatte ne işin var ayakta uyuda bebişde büyüsün sakın kendini yorma bu sıcaklarda.Sninde günün güzel geçsin canım.gününüzün güzel geçmesini diliyorum...
canım proxeed plus benim eşim kullandı 3 ay düzenli.15milyondan 25 milyona çıkarmış.bence ilaca göre etkisi az geldi bana diğer arkadaşın yazdığı vitaminler daha çabuk yükseltmiş.he benimki sadece proxeed değil keçi boynuzu kürününü de 3 ay içirdim.o 3 ayda bal polen karşımıda yedirdim.yani sen bilirsin bilgi vermek istedim.benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi.Sonrasındada dr bize ilaç falan vermedi.Bende proxeed plus başlatmayı düşünüyorum eşime. artık üroloğa hayatta götüremem eşimi kendi yöntemlerimle bişeyler başlatmayı düşünüyorum
ayy canım yaacanım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM
![]()
Arkadaşlar tüp bebek için çatlatma iğnesi olacağım ben karından yapılacak sanıyordum ama verdikleri kağıtta kol ya da kalça yazıyor aşılamada aynı iğneyi karından yapmıştım hastaneyi aradım kapanmış siz nasıl yaptınız?
Canım sağolasın Allah razı olsun senden oralarda bizi unutmayacağın için.
Pıhtılaşmayı sorucaktım sonraki yazılarda gördüm yapılmış gittiğin doktor iyi bir doktor svnprlk arkadaşımız ona gitti hamile kaldı inşallah sende güzel haber verirsin.
Canım hayatınla ilgili bir tehlike varsa herşey çocuk değil sen çok daha önemlisin.
Aman kardelen tansiyonu varsa bitkisel bile verme benimde tansiyonum var asla yemiyorum içmiyorum bilmediğim ve doktoru n vermediğini.
Canım çokkk ssevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhh
geç kaldım tek başıma çekeyim bariii halayımı.
O kuşum hoşgeldin özledim seni tatil nasıldı eğlendin inşallah bu gece gelde konuşalım kocaman öptüm seni.
Oyy keltoşmu oldu emrecik tepesine bir öpücükkk tabi minik ablamızından yanacından öptüm.
Kız bu saatte ne işin var ayakta uyuda bebişde büyüsün sakın kendini yorma bu sıcaklarda.Sninde günün güzel geçsin canım.
Selinacım nasılsın canım kaçıncı gün bugün
gününüzün güzel geçmesini diliyorum...