Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kzılar dediiniz içimn sag olun ama ne bileyim çok üzülüyorum ne yapayım elimden gelen bişey yok malesef allahıma isyan kesinlikle etmiyorum allahım gene veriri biliyorum ama doktorun tereyagı gibi üste çıkamasını hazmedemiyorum ne yapayımmafoldumbenmafoldumben

ben 2 ay kullandım türkiyeden aldım kızlar ebay diye bi site var ordan alıyolar sende bi bak istersen oraya

kızmet olmadı bize sizde sorun ney canım

ben 2 ay kullandım türkiyeden aldım kızlar ebay diye bi site var ordan alıyolar sende bi bak istersen oraya

kızmet olmadı bize sizde sorun ney canım
bende de eşimde de bir sorun yok ama bizde stres çok eşim belki bu yüzden tutmuyor gerçi daha adam akıllı 1 kere denedk ama bizde asıl sorun düzenli cinsel hayatımız yok çünkü eşim fotbolcu

bende de eşimde de bir sorun yok ama bizde stres çok eşim belki bu yüzden tutmuyor gerçi daha adam akıllı 1 kere denedk ama bizde asıl sorun düzenli cinsel hayatımız yok çünkü eşim fotbolcu
canım daha 1 kere denemişsiniz daha cok yenisiniz aslında ama bunu dene istersen yanında ovulasyon testinide dene onu almayı ihmal etme

stres cok büyük faktör benim kadar kimse yapamaz herhalde sitres

yapma canım streolur İNŞALLAH
ona bacım ilk defa duydum he ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

SEVTUN KAYGANLAŞTIRICI ERKEK İNFERTİLİTESİNDE KULLANILIYO DAHA COK DAHA CABUK SPERMLERİN YUMURTAYI YAKALAMASI İÇİN
HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIYOMUŞ

Dr taibi daha iyi canım ben cok üstüne düşümedim aslında tekrardan almak istiyorum kısmetse bizde erkek faktörü

sen nerden alıcan

KIZLAR BEN KACIYOM EŞİM GELİR BİRAZDANN

KENDİNİZE İYİ BAKIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Dr taibi daha iyi canım ben cok üstüne düşümedim aslında tekrardan almak istiyorum kısmetse bizde erkek faktörü

sen nerden alıcan

fertilshop die bir site var ordan alıcam aradım görüştüm de dedim deneyip sonuç alamayanlar var dedim zaten bu ilaç değil sadece destek dedi bir yan etkiside yok dedi aklıma yattı gibi

kızlar ben öğretmenim. eşimle bir arada değiliz ben ayda bir gitmeye çalışıyorum eşimin yanına. ama bebek istiyoruz. tam yumurlama dönemine denk getiremiyoruz ama. acaba yumurtlama dönemi dışında gebelik mümkün mü

selam kizlar nasilsiniz hep aklimdasiniz varmi degisiklikler bende geri sayima gectim artik rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah
allahim hepinizin gönlüne göre versin öpüyorum sizleri kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan
canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ya tam belli değil galiba biz sanada ayetel kürsi okuyacaktık canım sen hepimize okudun bizde doğumun kolay olsun diye okuyalım ama zamanını sen söyle olurmu canım
canım yaa çok saol sende arkadaşlarında
allahım razı olsun
ya inn bende aynı şekilde oldu bidahada kopamadım 2 yıl olucak nasipse burası hayatımın en önemli şeylerinden biri .
mrb kızlar nasılsınız,,,
bende öksürük varken şimdi birde grip çıktı başıma.. off dökülüyorum...
çalıştığım yer çok soğuk....
canım semoşum geçmiş olsun allah şifa versin
bi atlatamadın yaa
annem biz çocukken balve karabiber verirdi hemen kesilirdi öksürüğümüz şimdide öyle yaparım ben bidene istersen canım
nasılsınız kızlar....bende çok üşüyorum...kızlar bu havada ne giderrrrrrrrrrrr tabiki balık..sabahtan aklıma düştü..bugün pazarda var..çıkıp alayım bari..artık bol bol yiyelimmmmmmmmmmmmm
nasılsın canım valla hep üşüyoruz ben dün yaktım kombiyi
bugün hava iyi olunca kapadım ama evler soğuk yaa
buarada afiyet şifa olsun
ayşenim nasılsınkuzum
anneciğin nasıl?nezaman başlıyosun klomene
buarada dua listesinde varsın gördünü balım 20 tane
canım yaa üzülme lütfen bebeğinin yiyecek ekmeği yokmuş ne olursa olsun kaybedecektin
kendini suçlama kadere inanıyoruz oyüzden tevekkül etmekden başka yapılcak bişey yok
hayırlısıyla yeniden olucak inşallah
balım yarın film çekiliyo demek hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
dualarım seninle tutişim allahım yar ve yardımcın olsun
turkuazım benim diyet devam canım ama karnım cok ac

dün sebze günümdü bugünde gidiyim listeye bakıyım neler var ona göre iyiyorum

bende herşey aynı hamd olsun bugünlerimize
oyy kıyamam yaa açım aç diyosun yani
off bu diyet işleri deli ediyo insanı ben 3 ay yapmıştım 9 kilo vermiştim ne oldu yine aldım
bünye meselesi bence biz balık etliyiz
yok öyle karamsar düşünceler benim yakınım 45 yaşında hamile şuan
allahım hayırlısını versin ilaçları kesde inşallah olucak canım
güzel dileklerin için çok saol inşallah hepimizin çifter çifterolsun olumunekankayizsmile
misafiri sorma yaa çıldırmaya ramak kalmıştı resmen kötükedihüso
kızlar bu gün haleye gdcem bakem neler yapıyo bayadır grmiyo topiğede...
canım çok selm bizden gerçi sen gidip dönmüşsündür bile
onu çok özlediğimizi iletmişsindir inşallah kuzum
ay sorm ufaklığa sert bakışlar attım ama ne fayda anlamıyoki
örümcek adammış ordan oraya zıpladı
aslında çok doğru onlar utanmıyoda bizmi utanalım :1ninca:
ayy hadi gözünaydın bak ben nededim inşallah kocaman olucak hiç merak etme yeterki pozitif ol canım Şeniz
allah razı olsun canım,

ya kızlar şu öksürük için napmam lazım. ilaç falan içemiyorum...
canım bal veya pekmeze karabiber katıp içiceksin heralde zararı olmaz
kız tugcalım özlemez olurmuyum topiğin bütün şekerlerini özlüyorum ama benim kaynanam var sadece kaçamak bakıp kaçıyorum
canım bizde özlüyorum seni allah yardımcın olsun
buarada 1 hafta kaldı heyecan dorukta sendende müjde bekliyoruz inşallah
kızlar halem den ses yok dimi hala onu çok merak ediyorum.. bir de yelizi artık hiç gelmiyor o da iyidir inşallah....
kuzu nasılsın?
ya sorma bende çok merak ediyorum yaa
haleden yie haber alıyoruzda yelizimi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
flancıgım kardesımı sormussun cnm ıgneyı sınıre denk gelıcek sekılde yapmız kardesıme söylemıyoruz ama bır seneyı bulucakmıs düzelmesı
kıyamam ya canım benim çok geçmiş olsun
inşallah çokdaha çabuk iyileşir
allahlarından bulsunlar insan hayatıyla oynuyolar resmen
buarada evet yamisafir tam faciaydı neyse geçti kuzum kaydirigubbakcemile3
eboşummm aleynamın duasına bitti yazarsın sen bugun okuyacağım inş

saol kuzum ekliyorum hemen ağzına sağlık opuyorumnanaktan

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30bitti
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
TURKUAZ......................20bitti
KARDELEN49...............20bitti
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20bitti
FLAN............................20bitti
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…