Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım bende iyiyim sadece canım sıkılıyo evet hepsi burdaymış valla ne güzel

allah iyilik versin canım.valla benim dualar var vakit olmuyo can sıkılmasına.azimle bitirmeye çalışıyorum,allahın izniyle bitiricemdee.ben çıkıyorum canım.kendine iyi bak hoşçakall:80:
garibim altta görüyorum seni de hoşgeldin öptüm seni de :80:

allah iyilik versin canım.valla benim dualar var vakit olmuyo can sıkılmasına.azimle bitirmeye çalışıyorum,allahın izniyle bitiricemdee.ben çıkıyorum canım.kendine iyi bak hoşçakall:80:
inşallah bitirirsin ve duaların kabul olur canım bende okuyorum ama insan evde yanlız olunca bunalıyo işte sende kendine iyi bakk canım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
berrin1985

herkese hayirli gunler kizlar.....herkes iyidir ins,gece ki muhabbetlere bakilirsa keyifler yerindeee,aman allah bozmasin...ben gelemedim dun aksam iftar sonunda uyumus kalmissim..:)ay gecmisi okurken farkettim sevcanimda hamileymis,tebrik edeerim canim,rabbim kucaginada almak nasip etsin..bir tatile gittim ayakta uyuyorum hehee:)hic birseyden haberim yokkk:)

lagmiracim üzüldum sonucuna,ama sende biliyorsun ki herseyde bir hayir var,dilerim bu ay gelir bebesin..

birsenim dogum gunun kutlu olsun canim,rabbim esin ve evlatlarinla nice guzel gunler yasamayi nasip etsin..

selinam,ikiz olma ihtimali mi varrr:)hakkinda hayirlisi olsun canim benim..insaallah pozitif olur sonucun..

buncugum davulcuya bayildim..burda davulcu yok,:((kiymetini bilin hehee:)

ebrarim hamarat hatunum ne guzel bir menun varmis dun sizde,ugrasakmiydi acepp:)bu arada corbayi nasil yapiyorsun canim?

pasam ugramissin yasadiklarin kolay degil canim,rabbim sana sabirlik versin,kaybettiklerinden daha hayirlisini nasip etsin insallah..

kadelen49 bir görusemedik seninle canim yaa,özledim seni,ugramissin ama denk gelemedik bir turlu...:(

kadelencim maus'un pili bitmis,sana yeni pil alma yolu görundu desene:)bu arada temizlikleri bitirdin mi?

pelinim sen nasilsin canim?nasil oldu basinin agrisi?

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
garip,
berrin1985

herkese hayirli gunler kizlar.....herkes iyidir ins,gece ki muhabbetlere bakilirsa keyifler yerindeee,aman allah bozmasin...ben gelemedim dun aksam iftar sonunda uyumus kalmissim..:)ay gecmisi okurken farkettim sevcanimda hamileymis,tebrik edeerim canim,rabbim kucaginada almak nasip etsin..bir tatile gittim ayakta uyuyorum hehee:)hic birseyden haberim yokkk:)

lagmiracim üzüldum sonucuna,ama sende biliyorsun ki herseyde bir hayir var,dilerim bu ay gelir bebesin..

birsenim dogum gunun kutlu olsun canim,rabbim esin ve evlatlarinla nice guzel gunler yasamayi nasip etsin..

selinam,ikiz olma ihtimali mi varrr:)hakkinda hayirlisi olsun canim benim..insaallah pozitif olur sonucun..

buncugum davulcuya bayildim..burda davulcu yok,:((kiymetini bilin hehee:)

ebrarim hamarat hatunum ne guzel bir menun varmis dun sizde,ugrasakmiydi acepp:)bu arada corbayi nasil yapiyorsun canim?

pasam ugramissin yasadiklarin kolay degil canim,rabbim sana sabirlik versin,kaybettiklerinden daha hayirlisini nasip etsin insallah..

kadelen49 bir görusemedik seninle canim yaa,özledim seni,ugramissin ama denk gelemedik bir turlu...:(

kadelencim maus'un pili bitmis,sana yeni pil alma yolu görundu desene:)bu arada temizlikleri bitirdin mi?

pelinim sen nasilsin canim?nasil oldu basinin agrisi?

hosbulduk selinacim,bende seni öptum canim;)

berrincim altta seni göruyorum nasilsin canim?

allah iyilik versin.cok sukur bende iyiyim canim,rütin hayat sartlari iste.ay aksami hic sorma benim de ayni sorunum var,:37:

hepimize canım.evet ya sanki hergün aynı benimde canım sıkılıyo atık evde tek kalmak sarmıyo beni bebek şart ama oda yok :(valla yemek yapmak ne yapsam diye düşünmekten çok daha kolay valla hheee

selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlarr rabbim bu güzel günlerin hürmetine bebeği olmayanlara hayırlı evlatlar hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip eylesinn

hepimize canım.evet ya sanki hergün aynı benimde canım sıkılıyo atık evde tek kalmak sarmıyo beni bebek şart ama oda yok :(valla yemek yapmak ne yapsam diye düşünmekten çok daha kolay valla hheee
herseyin bir vakti saati var berrincim,dilerim o vakit bizim icin en yakin zamandir.rabbim su mübarek ramazan ayi hürmetine en yakin zamanda evlat sahibi olmayi bizde nasip etsin..haklisin insan mutfaga girince 1,2 saate yemekler hazirlanmis oluyor,sanirim ramazan olmasindan dolayi biraz daha itinali davranidigimiz icin biz biraz abartiyoruz bu durumu:)oysaki insan corba ve salata ile doyuyor dimi:)
:1:

Merhaba herkese.
Garibim seni görüyorum altta nihayet denk gelebildik nasılsın canım geçmiş olsun daha iyiymişsin
Kızlar bu sene değişik bi uygulamada bizim mahallenin marketinden.Girişe bi fasıl heyeti koymuşlar alışveriş yarapken bi taraftan fasıl süper valla:24:

Merhaba herkese.
Garibim seni görüyorum altta nihayet denk gelebildik nasılsın canım geçmiş olsun daha iyiymişsin
Kızlar bu sene değişik bi uygulamada bizim mahallenin marketinden.Girişe bi fasıl heyeti koymuşlar alışveriş yarapken bi taraftan fasıl süper valla:24:

hosgeldin kardelenim:64:evet nihayet denk gelebildik,özledim seni canim yaaa:29:hamdolsun daha iyiyim canim,sen nasilsin canim?yolculuk ne zaman?

herseyin bir vakti saati var berrincim,dilerim o vakit bizim icin en yakin zamandir.rabbim su mübarek ramazan ayi hürmetine en yakin zamanda evlat sahibi olmayi bizde nasip etsin..haklisin insan mutfaga girince 1,2 saate yemekler hazirlanmis oluyor,sanirim ramazan olmasindan dolayi biraz daha itinali davranidigimiz icin biz biraz abartiyoruz bu durumu:)oysaki insan corba ve salata ile doyuyor dimi:)
:1:

haklısın canım herseyin bi vakti var ama yanlızkalınca kafaya takıp duruyorum ailemden uzakta olduğum için kimsem yok sayılır burda bide eşim yarın ameliyat olacak karmakaraığım yani aminn inşallah olmayan herkese nasip etsimn rabbim .canım valla ben aksam öle bi su içmişim ki yemek bile yiyemedim :)

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
:60::60::60:

Davulumun ipi kaytan
Kalmadı sırtıma mintan
Virin ağalar bahşişim
Alayım sırtıma mintan
:60::60::60:

Çok güzelmiş Ebrarım eline sağlık davulcular söylemiyo bari biz kendimiz söyleyelim:52:

Son düzenleme:
Merhaba herkese.

merhaba canım hoşgeldin valla güzel bi uygulama bizim burada davul bile yokk

# berrin1985
# kardelen49
# garip selina slm kızlar nasılsınız ben iş yapıyorum kaynanam gelcek birazdan gece gelemem ama arada uğramaya çalışırım gece bende uyumuşum sagolsun emre bey alarm gibi öttüğü için uyutmadı geri size menü verelim beğenirseniz tarhana çorbası kuşbasıdan ama çok küçük doğranacak biber domates soğanlı baharatlı sote pilav salata cacık sonrada dondurma yapan olursa çağırın ben gelirim ama kalabalığım ona göre DERİNLE KONUŞTUM BU ARADA DR TEST YAPMAMIŞ ULTRASONDA BAKMIŞ bişey yok diyip yollamış hatta derin demiş şunu yapsak unu yapsak diye dr da olur demiş nasıl dr olduysa yani sonuç negatif neyse ben iş yapıyodum birazdan gene bakarım

Back
X