slm canım iyiyim tşk sen nasılsın?sabahlamışlar ondan sanırım.:97:slm selina nasılsın herkes uyuyo galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım iyiyim tşk sen nasılsın?sabahlamışlar ondan sanırım.:97:slm selina nasılsın herkes uyuyo galiba :)
slm canım iyiyim tşk sen nasılsın?sabahlamışlar ondan sanırım.:97:
sağol canım bende iyiyim sadece canım sıkılıyo evet hepsi burdaymış valla ne güzel
inşallah bitirirsin ve duaların kabul olur canım bende okuyorum ama insan evde yanlız olunca bunalıyo işte sende kendine iyi bakk canımallah iyilik versin canım.valla benim dualar var vakit olmuyo can sıkılmasına.azimle bitirmeye çalışıyorum,allahın izniyle bitiricemdee.ben çıkıyorum canım.kendine iyi bak hoşçakall:80:
garibim altta görüyorum seni de hoşgeldin öptüm seni de :80:
allah iyilik versin canım.valla benim dualar var vakit olmuyo can sıkılmasına.azimle bitirmeye çalışıyorum,allahın izniyle bitiricemdee.ben çıkıyorum canım.kendine iyi bak hoşçakall:80:
garibim altta görüyorum seni de hoşgeldin öptüm seni de :80:
hosbulduk selinacim,bende seni öptum canim
berrincim altta seni göruyorum nasilsin canim?
sağol canım iyiym şükür sen nasılsın aksma ne yapsam diye bakıyodum :)
allah iyilik versin.cok sukur bende iyiyim canim,rütin hayat sartlari iste.ay aksami hic sorma benim de ayni sorunum var,![]()
herseyin bir vakti saati var berrincim,dilerim o vakit bizim icin en yakin zamandir.rabbim su mübarek ramazan ayi hürmetine en yakin zamanda evlat sahibi olmayi bizde nasip etsin..haklisin insan mutfaga girince 1,2 saate yemekler hazirlanmis oluyor,sanirim ramazan olmasindan dolayi biraz daha itinali davranidigimiz icin biz biraz abartiyoruz bu durumu:)oysaki insan corba ve salata ile doyuyor dimi:)hepimize canım.evet ya sanki hergün aynı benimde canım sıkılıyo atık evde tek kalmak sarmıyo beni bebek şart ama oda yokvalla yemek yapmak ne yapsam diye düşünmekten çok daha kolay valla hheee
selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlarr rabbim bu güzel günlerin hürmetine bebeği olmayanlara hayırlı evlatlar hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip eylesinn
selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlarr rabbim bu güzel günlerin hürmetine bebeği olmayanlara hayırlı evlatlar hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip eylesinn
Merhaba herkese.
Garibim seni görüyorum altta nihayet denk gelebildik nasılsın canım geçmiş olsun daha iyiymişsin
Kızlar bu sene değişik bi uygulamada bizim mahallenin marketinden.Girişe bi fasıl heyeti koymuşlar alışveriş yarapken bi taraftan fasıl süper valla![]()
herseyin bir vakti saati var berrincim,dilerim o vakit bizim icin en yakin zamandir.rabbim su mübarek ramazan ayi hürmetine en yakin zamanda evlat sahibi olmayi bizde nasip etsin..haklisin insan mutfaga girince 1,2 saate yemekler hazirlanmis oluyor,sanirim ramazan olmasindan dolayi biraz daha itinali davranidigimiz icin biz biraz abartiyoruz bu durumu:)oysaki insan corba ve salata ile doyuyor dimi:)
Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
Davulumun ipi kaytan
Kalmadı sırtıma mintan
Virin ağalar bahşişim
Alayım sırtıma mintan![]()
Merhaba herkese.
Garibim seni görüyorum altta nihayet denk gelebildik nasılsın canım geçmiş olsun daha iyiymişsin
Kızlar bu sene değişik bi uygulamada bizim mahallenin marketinden.Girişe bi fasıl heyeti koymuşlar alışveriş yarapken bi taraftan fasıl süper valla![]()