Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız ağlattın benii bu ne güzel bir haberr:66::66::66::66::66::66:
canım cok sevindim yaa birini alan ALLAHIM 2tane birden gönderdi:43::43:
ayy cok duygulandım :59: süperr

ablacım vallahi bende cok duygulandım
ya kardeloş yokmu göremedim hiçç:53::53::53:

ahanda kardeloşum gelmiş h.g canım nerelerdesin bakalım:51:

gelmedim canım,pc açınca cüzlerim kalıyo,her gün belli bi sayıyla okumazsam,adet oluncaki zamanı telafi edemicem,o yüzdende evde işleri bile yaşayabilcek kadar yapıyorum diyebilirim.

sevcancım yaaa,nasıl sevindim anlatamam,benim hayalimdir ikiz,hep dua edenlere o şekilde ettiririm bekarlıktan beri.
rabbim sorunsuz bi hamilelik nasib etsin.
bendede smile çıkmıyo malesef

herkese selamlar getirdik yawrularım ve ben...
anladığınız üzere ikizlerim oluyor arkadaşlarımm
smile cıkmıyor.halay çekemıyorum canlarım yaaaa.
:)))))))
bol bol dualarınızı beklıyoruz arkadaşlar.anlatayım kısaca:
sabah gittik 11 deydi randewumuz.11ı gecıyordu içerı gırebıldık.o sırada bebişler sevdim.karnıma kramplar girdi kalbim güm güm atıyordu.bır yandan da alttan muayene edecek korkusu wardı.neyse girdik içeri.anlattım dr.a son regl tarıhımı fılan.yarın tam 6 hafta olacak dedı.ultrasona yattım.ben bakamadım monitöre.ellerim titrıyordu çok korkuyordum da.karnımdan baktı,alttan bakacak korkusu geçti ama başka korkular wardı içimde.dr ''bu ne'' dedi gülerek.ama ben hala bakmadım.yıne kotu bırsey mı war acaba dıye düşündüm.eşim de ''ana 2 tane'' dıye bağırdı ... :))))
ciddi misiniz siz dedım.drumuz da cok sewındı.bız havalara uçtuk.resımlerını de cektı dr amcası yawrularımın.şu an hersey cok guzel haftaya gel kalp atışlarını dınleyelım dedı.cuma gıdeceğiz.ayy hala şoktayım.allahıma şükür kızlar yaaa.1ını aldı rabbım 2 werdi.dualarınızı beklıyorum canlar...
allah ewlat hasretiyle tutuşan herkese versin.duacınızım her zaman kızlar...bırazdan çorluya gıdeceğiz.dostumun yanına.sonra uzun uzun konusacagız.kaç gündür grıp gıbı agrılarım wardı yattım hep gıremedım.ama hep cepten okudum kızlar yazılarınızı zıyaretcılerden bırı benım hebrınız olsun...

bu arada birsen cnm fıtık amelıyatı olacakmış emremız.allahım şifa wersın.dualarımda olacaksınız.opuyorum hepınızı...

canım ya ne güzel bir haber bu inanki cok sevindim ve duygulandım yer onları teyzesi ay ne diycemi bilemiyorum ...rabbim inş hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...bizlerede dua et sevcanım...

boncuğum napıyosun nasılsın? Rabbim inşallah en kısa zamanda seninde gönlünde yatanı nasip etsin inşallahh.sende 3 üz patlat inşallahh canımmm

ıyıyım tatlım sen nasılsın bakalım ınsallah beraber patlatalım kız ama bana 3üz sıgmazkı ben mınıgım azcık:)))allahım nasıpeder umarım bırgün bızede anne olmak ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz....
ece catlatmıssın kızları hadı ver bakalım müjdeyı ınsallah

cok heycanlııı hadi inş

eceee hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ecee çatlattın kız bizi de ziyaretçileri dee.bak ssmert doğurcak heycandann:60:

aman şimdi doğurmayımdaa ALLAH korusun ama mertcik hisetti tepikliyorr haddiii eceeee

yok canım aman sakın işin şakası benimki.enee acep bu hatun hamilemi ki senin mert hissetti bana arkadaş geliyo diyee

yaa belkide inş bu yopiğin adı dileğim anne olmaktı vee oldum olurrr:16::16:

kız bayıldın kaldın mı yaa testin karşısında valla korkmaya başladımm.ses verr eceeeeeeeee

evet bugun kardelen uğramamış iyidir inşallah.ya kızlar nihat hatipoğlunun programında kabeyi fln gösteriyolar hep aklıma kardelen49um geliyo.iyidir inşallah mübarek topraklarda.kayramda dün giriş yapmış ama hiç bişey yazmamış onuda çok merak ediyorum.telefonda konuşan olursa çok selam söylesin.

aklıma gelmişken birsencim emremizin ameliyat günü belli olmuş.içini ferah tut canım bol bol dua ederiz allahın izniyle sağlığına kavuşur canım.öptüm ikinizide.

ece çatladım valla

ece gitti bilee:50:
aşk olsun ececimm
ayy evet kardeloş yok merak ettim yaww
kayrada iyidir inş ezan okundu
hadi ALLAH kabul etsin kızlar

ehh ece çıkmışsın.umarım geçerli bi sebebin vardırr.yoksa yedim valla seniii.ben çıkıyom kızlar hoşçakalınn.hayırlı akşamlar hepinizee.:79:

kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesin :53: aynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış :62: :62: :66: :66: biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki :65: :65: sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda :64: :64: :64: :64: kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesin :49: hamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde

kızlar ne olur kızmayın tam size en son msjı yazdım koçiş geldi yazdıklarımı okumasın sürpriz olsun diye cıktım ve hemen pc yi kapattım testi elime sakladım tabi hemen çaktı ne saklıyorsun ne var elinde demeye basladı saha ben sonuca bile bakamadan zorla elimden aldı dedikiiiiiiiii çif çizgi hamilesin :53: aynı böle oldum hemen testi aldım ve evet ikinci cizgi çıkmış :62: :62: :66: :66: biraz silikti ama görmek için ne ışıkta bakmam gerekiyordu nede gölge görmek için ışığa çıkmak resmen karanlık (gölge) li bir yerde bile görünüyordu çok net ki yani okadar anlatabildimmi bilmiyorum şuan bile ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum eşimle uzun uzun sarıldık çok mutlu oldum ya anlatamam size ayaklarım yerden kesildi sanki :65: :65: sonrada giremedim malum kaynananın yanına gitmem gerekiyordu deminden beri gireceğim eşim izin vermedi onunla ilgilendim vakit geçirdik ay kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam pazar tesi testi tekrarlamak gerekir demi off ya allahıma sonsuz şükürler olsun tam umudumun bittiği anda :64: :64: :64: :64: kızlar sizce ben şimdi kesin hamilemiyim ki ya şimdi teste gene baktım ikinci çicginin yarısı iyice kızmızı olmuş ya
acaba kesin :49: hamilemiyim ki eşim kesin hamilesin diyo ve hemen yasaklara basladı ne yapamalıyım yardım edin duramıyorum yerimde

cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsün:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:cnm neyapman gerek bılıyomusun sevın coş mutlu ol yasaklar senın ıcın gereklıysede uy 9 ay boyunca:9:yokmu acıl falan bı kan testı yaptır yada bekle pazartesıyı hamıssın kız cıft cızgı cıkmıs ıste:49::49:

cnm cok sevındım allah analı babalı büyütsün:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:cnm neyapman gerek bılıyomusun sevın coş mutlu ol yasaklar senın ıcın gereklıysede uy 9 ay boyunca:9:yokmu acıl falan bı kan testı yaptır yada bekle pazartesıyı hamıssın kız cıft cızgı cıkmıs ıste:49::49:

canım burda devlet hastanesi var özel hastane kapandı ordaki acilde kanda bakmıyorlar doğum dr undan kağıt istiyorlar olmazsa belki ben yarın gene yaparım bilmiyorum işte sağol caım benim yasaklar faydalı yasaklar canım da ne bileyim dr a gitmeden offff neyse ne artık şuan yasaklar bile bu mutluluğumu bozamaz yaşasın ya allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın en en en kısa zaman da inş :62: :62::62::62::66::66::66::65::65::65::65::49::49::49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62: böle bağırasım var şuan
biliyormusunuz şuan bunu bi siz bide eşim biliyo kimseye demedik :62::62::62::62::64::64::64::64::64::66::66::66::65::65:
kızlar simileleri abartım kusura bakmayım burda bağıramıyorum bende ondan yapıyorum abarttıysam kusura bakmayın:49::66::66::64::64::65::65::62::62::62:

canım burda devlet hastanesi var özel hastane kapandı ordaki acilde kanda bakmıyorlar doğum dr undan kağıt istiyorlar olmazsa belki ben yarın gene yaparım bilmiyorum işte sağol caım benim yasaklar faydalı yasaklar canım da ne bileyim dr a gitmeden offff neyse ne artık şuan yasaklar bile bu mutluluğumu bozamaz yaşasın ya allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın en en en kısa zaman da inş :62: :62::62::62::66::66::66::65::65::65::65::49::49::49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62: böle bağırasım var şuan
biliyormusunuz şuan bunu bi siz bide eşim biliyo kimseye demedik :62::62::62::62::64::64::64::64::64::66::66::66::65::65:
kızlar simileleri abartım kusura bakmayım burda bağıramıyorum bende ondan yapıyorum abarttıysam kusura bakmayın:49::66::66::64::64::65::65::62::62::62:

Canım kızları catlatmışşın iyiki o ara yoktum bende catlardım meraktan. Canım gözün aydın hamilesin yaptıktan bir kaç sonra hafif silik çıktığında bile hamilesin demekki sen yapınca cok beklemeden çıkmış. Daha yeni olduğu için hafif silik çıkar canım. Hadi bakalım inşaalah bir bebiş daha geliyor canım çok mutlu oldum inan:) Reglin gecmişmiydi yoksa kaç gün vardı ? Birde prodüktorun markasını yazsana

Canım kızları catlatmışşın iyiki o ara yoktum bende catlardım meraktan. Canım gözün aydın hamilesin yaptıktan bir kaç sonra hafif silik çıktığında bile hamilesin demekki sen yapınca cok beklemeden çıkmış. Daha yeni olduğu için hafif silik çıkar canım. Hadi bakalım inşaalah bir bebiş daha geliyor canım çok mutlu oldum inan:) Reglin gecmişmiydi yoksa kaç gün vardı ? Birde prodüktorun markasını yazsana

sağol canım benim ya reglimi dün ve bugün bekliyordum ama gelmedi şüphelerim vardı belirtiler bi cesaret aldım testi canım testin adı certain canım ben hep bu markayi kullanıyorum önceden bu markada hiç bukadar bilirginini görmemiştim çok yaptığım için hep negatifti ilk deffa pozitifi gördüm yaaa

hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ece tebrik ederim hamileymişsin darısı bizim başımıza olsun iNŞALLAH

SEVCAN seninde ikizler geliyomuş ne kadar güzel MAŞALLAH senide tebrik ederim canım darısı hepimizin başına olsun İNŞALLAH

birsen gecmiş olsun bebek amaliyat olcakmış cok kücük kız biraz buyuseydi sonra oolmazmıyıdı acaba

abla sen nasılsın gelmişisn tatilden

unuttuklarım varsa kusura bakmasın herkese hayırlı ramazanlar ALLAHIM dularımızı ibadetlerimizi kabul etsin İNŞALLAH

SEVCAN seninde ikizler geliyomuş ne kadar güzel MAŞALLAH senide tebrik ederim canım darısı hepimizin başına olsun İNŞALLAH

birsen gecmiş olsun bebek amaliyat olcakmış cok kücük kız biraz buyuseydi sonra oolmazmıyıdı acaba

unuttuklarım varsa kusura bakmasın herkese hayırlı ramazanlar ALLAHIM dularımızı ibadetlerimizi kabul etsin İNŞALLAH

kızlar ben kactım ecem sende bgn mutluluktan uyuyamazsın kesın dıkkatet kendıne:16::16:
ewet canım uyuyamam artık bugün çok uykum vardı ama o testi görünce kalmadı uyku filan ii geceler öp by
hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım inş inş allahım hepinizi sırasıyla arka arkaya miniklerini versin :66::nazar::nazar::nazar:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

aleyna84,ugurboncugum+,eecee,lagrima+,uebesli,

herkese hayırlı akşamlar ben kacıyorum kendinize iyi bakın hoşcakalın......

sağol canım amin inş hayırlısıyla gelsinler

Back
X