Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet teyzeleri buda erkekimiz

Eklentiler

• $17082011425.webp
    $17082011425.webp
    17 KB · Görüntüleme: 44
  • $17082011426.webp
    $17082011426.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 110
  • $2011-07-18 20.34.09.webp
    $2011-07-18 20.34.09.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
sağolun kızlar inş gelir.tlfndan girdiğim ıçın alıntı yapamıyorum,alıntılara basınca küt çıkıyo slteden.neyse hepinizi öpüyorum erken yatarız bugun :))
birsencim emrenin kontrolü nasıldı?

ama bana doktorum hiç bakmadı tehlikeye atmayalım dedi doktordan doktora değişiyor zaten gebelikten bu yana ilişkide yok korkudan giremiyoz:30:

yani daha cok ağrınız olur daha yolun baındasın demek istedim:34:

hımmmm canım zaten 2 haftadır karın ağrıları cekiyordum çok şükür bugün biraz gecti ama mide basladı işte hepsi sırala ne yapalım olsun bebiş ii olsunda ben razıyım ağrılara doğrussu

evet teyzeleri buda erkekimiz
heyyyt be küçük erkek masallah :nazar::nazar::nazar: durumu nasıl canım yaraları ii oldumu biraz
sağolun kızlar inş gelir.tlfndan girdiğim ıçın alıntı yapamıyorum,alıntılara basınca küt çıkıyo slteden.neyse hepinizi öpüyorum erken yatarız bugun :))
neden ki tlf girdin diyemi atıyo
selamün aleyküm hanımlar

as canım hsg

Selinammm iyi ki doğdun diyim şimdiden belki ben kalamam Rabbim inşaallah seneye üç kişi olarak doğum gününü kutlamayı nasip eder belki de dört:9:Nice mutlu yıllara sağlıklı yıllara inşaallah

Birsenim ne kadar büyümüş emre ya maşallahhh,sen test yaptın mı ben göremedim yazdıgını

Ececim aklına yatanı yap cnm ama kendini strese sokma olur mu

selinacım,inşallah bebeciğin bu gece konar göbüşüne.
rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin canımcım
ya bizim derin nerelerde yaaaaaa,merak ediyorum.
bide ben sevcanı tebrik etmedim sanırım,rabbim bizede en kısa zamanda göstersin o günleri.

cicili hoşgeldinnn bakalımmm :40: ::)))) bu sefer oldu sanırım kardeloş uyumaaaaa ciccili anladın sennn.

Birsencim yiğidin malı meydanda diye koymuşsun maşallahh:nazar:

aha valla benimki uyku moduna giriyo kaçtım bennn

cicili hoşgeldinnn bakalımmm :40: ::)))) bu sefer oldu sanırım kardeloş uyumaaaaa ciccili anladın sennn.

evet teyzeleri erkek nasıl olsa ayıp olmaz kontrolu iyi geçti haftaya dikişleri alınacak bu arada ben test yaptırmadım pazartesi sğlık ocağında yaptıracam bugün kimliğimi unutmuşum gidemedim hayırlısı napalım olacağı varsa olur

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

kardelen5233,birsen29+,AnaToLia_+,nurbanu2100,fıstık,ugurboncugum+,SeLiNa23+,eecee,cicilii,
heyttt maşallah

boncukum artık bi liste şart oldu kuzum yaaa,hamilelerimiz çoğaldı maşallah.

sen hamıs ol yapcam o lısteyı cnm sana söz...
lagrıma tebrık ederım allah analı babalı büyütsün ınsallah...
selınam ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara sevdıklerınle ınsallah
bırsenım masallah emrecıge...
sevcanım cok sevındım cnm allah hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayıoda nasıpetsın cnm..
kızlar ben ıyı degılım ya dünden berı mıdem bulanıyor ne yesem cıkarıyorum anlamadım gıttı bgn esımdede basladı cok garıp...

neyse herkeze hayırlı geceler baska bir gece görüşmek dileğiyle hayırlı aksamlar uykum geldide:31:
hayırlı aksamlar canım görüşürüz inş
Selinammm iyi ki doğdun diyim şimdiden belki ben kalamam Rabbim inşaallah seneye üç kişi olarak doğum gününü kutlamayı nasip eder belki de dört:9:Nice mutlu yıllara sağlıklı yıllara inşaallah

Birsenim ne kadar büyümüş emre ya maşallahhh,sen test yaptın mı ben göremedim yazdıgını

Ececim aklına yatanı yap cnm ama kendini strese sokma olur mu
ok canım artık stresli değilim sadece o alttan konusu sıkkmıştı oda gecti artık eminimki hiç bi sorun yasamadan inş 9 ayı dolduracağız bebişimle innnnnşşşşşşş

ii geceler canım kib aeo by
evet teyzeleri erkek nasıl olsa ayıp olmaz kontrolu iyi geçti haftaya dikişleri alınacak bu arada ben test yaptırmadım pazartesi sğlık ocağında yaptıracam bugün kimliğimi unutmuşum gidemedim hayırlısı napalım olacağı varsa olur
ay emreciğin ii olmasına çok sevindim canım pazartesi sağlık ocağinda kanda mı baktıracaksın ya bende pazartesi gideceğim bakalım inş kanda bakarlar ben sadece idrarda bakıyorlar diye gitmiyordum kız bide 3 gelirse emre ayaklarını mı suruyo ne yapıyor :34::34::34:

sevcanım cok sevındım cnm allah hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayıoda nasıpetsın cnm..
kızlar ben ıyı degılım ya dünden berı mıdem bulanıyor ne yesem cıkarıyorum anlamadım gıttı bgn esımdede basladı cok garıp...

Vayyyy kardeloşa özel liste haaaa :27:

hsg canım çok gecmiş olsun acaba bişimi dokundu ne olduki acaba ya allah allah

Back
X