canım boş ver barışma seni yine üzerler bu defa tek değilsin iki canlısın canım sen çok sinir oluyorsun bak sinir stres hiç ii değil canım kafan sakin olsun yine barışınca üstüne yollar çoçukları yine kafan atar
ah canım sen güvenmişsin inanmışsın ii yüreğinle vermişsin ama bak karşındaki ii yürekli değilmiş bence hakkını ara ama vermezsede kendini fazla hırpalama allah büyük allaha havale et mutlaka karşılığı gelir inş sende görürsün ve çoçuk konusuna gelince bak ben hep şöyle düşünüyoorum ve öle teselli buluyordum şimdi hemen istediği anda hamile kalanların çoğu bak hepsi demiyorum çoçuk hasreti çekmeyenler çoçuklarını değerini bilmiyor ve çok üzüyor üzdükce çoçukla araları acılıp bir birlerinden uzaklaşıyor soğuyorlar ama bizler gibi hasretiyle yanıp tutuşanlar anlıyorlar bence çoçuğun değerini ve sonuçta senin bunca yıldan sonra allahım sana bi evlat verse inan sen ondan daha ii bakar ve onun yapamadıklarını yaparsın bebişinle huzurlu olursun takma onun söylediklerini üzülmede elbet allah sizi bi yola koymuştur canım
çok haklısın canım sana katılıyorum
aşk olsun ben gecmişteydim beni beğenmedinmi

şaka bi yana ben sana bişi soracaktım yaa gaviscon tablet demiştin ya kaynanam da şurubu var oda olurmu okudum gebelikte kullanılır diyor bende çok çok az içtim ama bi faydası olmadı midem hala kötü az önce çıkardım biraz rahatladım sence onuda kullansam ii olurmu ne yapayım bilmiyorum
adet olmuşsun sevindim zaten emrecik küçük bi daha olsa zorlanırdın sanırım
kızlar nasılsınız ben erken gelemedim koçiş evde bugün ama erken yattı ben mide ağrısından gelemedim çıkardım biraz rahatladım onun için girdim ne var yok