Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecenin bu saati gene hüzünlendim,ben bunları görmezden geliyorum ama hayatın o kadar büyük bi gerçeği ki bunlar,ne demeliyim bilmiyorum.ay bilmem mi tatlım yaa biri der ilk gecemde kaldım biri der daha vakti gelmedi mi ni hamile kalmıyon öbürü başka hava neyse rabbim büyük bizler çok sıkıntı çektik ama çok şükür ben yavruma kavuştum sizlerde kavuşucaksınız inş bu günler gecicekte zaman ve sabır istiyo![]()
selam bende aranıza yeni katılıyorum benim tsh ım yüksek. 4 aydır gebe kalamıyorum. Benim gibi tshı yüksek arkadaş var mı?
doktor ne dedi peki ilaç falan vermedimiselam bende aranıza yeni katılıyorum benim tsh ım yüksek. 4 aydır gebe kalamıyorum. Benim gibi tshı yüksek arkadaş var mı?
ben de anne olmak istiyorummmmm![]()
ınsallah gökcem ya cnm sende yasadın zamanında bılırsın cok koyuyo ınadına ınadına davranıyorlar emınım cok güzel bı duygudur emınım cok mutludur ama benıde düşünmesı gerektı cok kırıldım hamıslıgıne duygusallıgına verdım ıste allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah cekmeyen bılmez
kizlar kk cok yavas yaa,yazdigim yazilari göndermek icin dakikalarca bekliyorum.sizdede öylmei?
gecenin bu saati gene hüzünlendim,ben bunları görmezden geliyorum ama hayatın o kadar büyük bi gerçeği ki bunlar,ne demeliyim bilmiyorum.
rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda.
boncuğum sende boşver,takılma öyle insanlara,insan halinden anlamıyolar demekki,yada rabbimin ol emriyle olduğunu bilmiyo öyleleri.
Hüzünlenme Kardelenim ya deme böyle bizi de üzme. Biliyolarda işte herkes farkına varamıyor bazen herkesin dikkatini çeken konu farklı
Amin kardelencim inşallah.canım,eşimi yatırmam gerekiyodu,yazamadım kusuruma bakma.
selam canım,biraz geç cevap verdim ama.
banucum,rabbim kolay doğum nasib etsin kardeşine,hayırlı sağlıklı bi evladı olsun inşallah,darısıda bize.
İnşallah canım.cnm bıraz ısım vardı kusurabakma herzamankı seyler cevre faktörü falan hamıs arkadas var bıtane görgüsüz gıbı davranıyor bgn bana geldıde canımı sıktı gıttı bılrsın sende yasadın zamanın da tutısım kesınlıkle yalnıs anlama bılıyosun zaten benı dünya onun etrafında dönüyor sankı benım derdım bana yeter gelmıs bıde sunu yap bunu yap yok ben hıc zorlanmadım hemen hamıs kaldım yok ıste senle alısverıse gıdelım damarıma bastıkca bastı..
bıısy yok tatlım ya hamıs olmadan yasadıgın seylerden ıste:)
banum hadı hayırlısı cnm ya kardesın tek solukta kurtulur ınsallah
garıbım cnm nasılsın hoşgeldın
kardelos hakkaten bırsen derda nerelerde berrınde yok bgn
Amin hepimize inşallah en kısa zamanda.neyse hanımlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzere öptümmmmmm
buarada BANUM kardeşin yarın doğum yapıcakmış sağlıkla kurtulur inşallah canım darısıda sana ve bizlere olsun
ANATOLİAM kuzum bugün davetteydik oyüzden geciktim senide öptüm canım
Sağol selinacım inşallah.günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek cuma gününde ve kadir gecesi için yaptığınız tüm ibadetleri ve dualarınızı kabul etsin inşallah.Allahım hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.
banucum Allahım bu mübarek günde kardeşinin yar ve yardımcısı olsun.inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin yavrusunu.darısıda bizlere nasip olsun inşallah.gelip okuduğunda muhtemelen yeğenini sevip gelmiş olucaksın şimdiden hayırlı olsun ömürlü olsun canım.öptm.
selam kızlar lagrima aldınmı folik asit![]()
Lagrimacım ben zaten malesef ki kilolu hamile kaldım yürüyüşe falan başlamıştım o ay hamile kaldım sigarayı bırakıncada aldım doğal olarak ya da bebekten kaynaklı bilmiyorum açıkcası ama inan ki şimdi kendime kızıyorum ben bu iğrenç şeyi nasıl içiyormuşum diye hava da sıcak ya bunalıyorum kokusunu duyunca,sende bırakırsın inşaallah bebişine kıyma cnm bırakmaya çalış millete sinirlenipte sigara yakma hemen tamam mı?
folbiol kullan,folic plus o kadar etken değil,içinde başka vitaminlerde olduğu için.
herkeze hayırlı geceler,bu ebroş gene mi gelmemiş yaaaaa![]()
ben de anne olmak istiyorummmmm![]()
Kızlar bizim doğum yarın sabah erkennde plasentası yaşlanmış birde suyu biraz azalıp açılma başlamış şimdi evdeyiz son hazırlıkları yapıyoruz.
Kadir geceniz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun.
sağolasın selınam...walla nezlenın uzerıne bır de mıde bulantısı oldu ki sormayın kızlarrrr ...tünaydınn kızlar.ben geldim,tabii anca geldim.pelincim uyuyup kalmak ne güzel olurdu valla.ama bende o mümkün değil sabah eşime kalkıyorum 7 de.onu gönderince akşamdan dağıttığımız ortalığı topluyorum sonrada varsa temizlik işte.bugunde öyleydi temizlik yaptım yani yeni duştan çıktım size bakim hemde o sırada biraz dinlenmiş olurum dedim şimdi ütü ortada beni bekliyo..
sevcanım altta seni görüyorum,geçmiş olsun canım ya Allahım şifanı versin inşallah bebişlerin hatırına çabucak toparlan inşallah canım.
uebesli eşinle düzelmişsiniz sanırım ama bazen tartışmaları takmamak gerekiyo.biz erkekler kadar rahat olamıyoruz ama olmaya çalışalım.kardelenimin dediği gibi bizdede hiç olmasa her ay regl dönemi öncesi yada sırası mutlaka olur.eşimin keyfi iyiyse anlar tamam senin adet dönemin geldi gene diye alttan alır.ama keyfi yoksa o da en az benim kadar bomba olur.iki aslan burcunun kavgasını da düşünün yanii
ececim başınız sağolsun,kamyoncuyu da allah bildiği gibi yapsın inşallah.
bugun de haberde dinledim madende ölen 30 kişi vardı 1.5 sene önce,bilirkişi raporu çıkmış ilk 12 dakika içinde o gaz uyarısını yetkililer verseymiş onlarda acil çıkarlarmış ve tabiki ölmezlermiş.yazık raporu öğrenen aileler harap olmuşlar.Allah yardımcıları olsun inş.üzüldüm yani ihmalliğin sonucunun 30 cana mal olmasına.
cnmm maşallahdün bildiğiniz gibi kontrolümüz wardı bebeğim gayet sağlıklıymış acayip hareketliydi....Emir Bebek
ters düz oluyordu içimde bi ara elini bile emdi o görüntü çok süperdi ....resmen poz werdi bize ....![]()
2li testte ense kalınlığı 1mm çıktı dr gayet iyi dedi bir tüpte kan werdim bi kaç gün sonrada kanın sonucu cıkacak inş o da temiz çıkarda bi sorun kalmaz...
dr bebeğin gelişimide süper dedi ve düşük riskimde yokmuş ...yani herşey yolunda dedi...
hayırlısı olsun RABBİMe şükürler olsun......
hepiniz merak etmişsiniz dün geç geldik ewe yazamadım kusura bakmayın ...![]()
abla ıcmedım oyle gecıstırdım zaten bulantı ıstıfralardan nezlemı unuttumçok geçmiş olsun canım hasta olmuşsun allahım şifa versin
bol bol ıhlamur filan iç iyi gelir boğazına içine elma at içerkende bal karıştır inşallah şifa olur canım
sağolasın peloşum ...nezleyı atlattım gibi.ıstıfralar kotu durumda...anladım canım baya işin varmış fazla yorma kendini oruclu oruclu yavaş yavaş yap bu arada benimde utu yapmam lazım ama akşama yaparım iftardan sonra şimdi hic halım yok sanada kolay gelsin selinacm...
maşallah bebişine rabbim nazarlardan korusun...oy yerim ben onu ya pozda vermeye başladı demek...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım...darısı başımıza...
canım ya hayırlısı olsun benimde adetim yakın ama ramazan cıksada olsam diyorum cok iyi olur ama bizim elimizde olan bişeyde degil eboşum üzülme...kolay gelsin ben anladım misafirden dolayı gelemedigini kendine iyi bak görüşmek üzre...
sevcanım cok gecmiş olsun canım ya hamişkende hasta olmak zordur rabbim şifa versin...eboşumunda dedigi gib ıhlamur ve nane limon ic tatlım kendine ve bebişlerine iyi bak...
sağol cnm 4 gunden berı tek bugun ayaklandım işte ben de...ii canım sen nasılsın gökce nasıl öp onu yanaklarından benim için ne olur
amin canım inş çok kötü yaa
sağol canım amin inş cennet olur ... kamyoncu yakalanmış canım 17 yasında ehliyetsiz bi çoçukmuş offff...canım koçişte ben üzülmeyeyim diye uğrastı bütün gün ama olmuyor canım nerdeyse kapı bir komsuya diğeri de çok ii bildiğimiz kişi offff zaten dünden beri ağrılarım var bebişte etkilendi sanırımmm offf ne kötü bir gündü yaaaaa
amin canım ewet çok ama çok zorrrrrr canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
amin canım ama ne yapacaksın olan oldu ona ne ceza verirlerse versinler giden gitti artık ahhh yaa bak onlarda kurtula bilirmiş offf bu dikkatsizlik işteeee nelere maal oluyor
süper miş ya inş bende dr a gidince senin gibi mutlu gelirim inş kanda da bişiçik çıkmaz
hımmmm bende merak etmiştim aksam gelmeyince sabah baktım yine yoktu yazın bişimi olduki diyordum ama şükür iimişsin çok sevindim
kızlar ben bugün aksam cenaze evine gittim aksam yasin okunacak diye sonra kaynanamla oturduk biraz gec geldim kızlar ya ben o kazayla ilgili bişi daha öğrendim ve yıkıldım resmen ya çok üzüldüm kamyoncu 17 yasında ve ehliyetsizmiş ve en önemlisi mobese kamerasında ki görüntüde kamyoncu çarptıktan sonra onlarda bişi yokmuş ayağa kalmışlar ikiside ama sanırım kamyoncu görmedi ve ezdim sanarak ilerlemiş ve o zaman ölmüşler be mübarek çarpmışsın in bi bak demi yassayanlarıda öldürmüş oldu işte offf keşke duymasaydım yaa
kardelen gelmedı ınşallah gelır bu aralar...haberlerı beklıyoruzben geldim kimsecikler yok ama nasılsınız ?bugün güya evdeydim ama yine evde duramadım
eşim aradı yiğenini havaalanına götürmemi istedi bende onu götürdüm sonrada benim kuaför işlerim vardı onları hallettim ee sonrada iftara az zaman kalınca annemlere gittim yani yine yoğun birgündü :))
sizler naaptınız bugün pek gelen olmamış
LAGRİMACIM kanın iyi çıkmış diğer protein sorununuda diyetle halledersin umarım yapamam deme bebiş için yapıcaksın canım .hayırlısı olsun
PELOŞUM saol canım evet dediğin gibi hayırlısı olsun eşim biraz üzüldü buay ümitliydim dedi öyle diyince bende azcık ona üzüldüm .ya aslında okadar alıştımki yani bebiş gelmiyeceğini biliyorum ama yinede burukluk oluyo .bide ramazana alışmıştım odaüzdü .hayırlısı sende bekliyomuşsun hapın bittimi senin canım
ya kızlar ben KARDELENİMİ çok özledim hayırlısıyla dönseydi
SEVCANIMDA uğramamış sanırsam inşallah daha iyidir
ECECİM başınızsaolsun canım allahım sabır versin ailelerine çok zor yaa
KARDELOŞUM,BONCUKUM,BANUM,DERİNİM,SELİNAM,RANAM,BİRSOŞUM,ANATOLİŞİM,BERRİNİM,UEBESLİM,GARİPİM,ALEYNAM,GÖKCEM,DERDAM,EGALİM,HEPİNİZİ ÇOK ÇOK ÖPTÜM
cnm benımkısı de ılaç onermıyor.her dr farklı.onceden folık asıt mı wardı dedı dr ...yıyeceklerınde de war ondakı vıtamın o da doğal degıl sonucta kımyasal ıcerıyor dedı sen bılırsın ben yazmıyorum ama sen ıstersen al dedı.oncekı drum hamılelıkten once 3 ay kuıllanıldıgını soylemıstı.hatta hamıle kaldıgımda ıcmene gerek yok artık dedı.yanı hamıle kaldıgında yararı olmaz deyıp ıcme demsıtı.ama bu dr um da wermedı bn de almadım folık asıt fılan.ben de ılac taraftarı degılım ve druma da guvendıgım için almadım ve içmedım hiç.herkesın kendı fıkrı tabıı cnmbenim doktorum tam bir ilaç düşmani.. gebe oldugumu öğrendiğim günden beri diyorum bana demir hapı folik asit kan hapı verecekmisin ewet vercem diyor ama hiçbirini vermeden tatile gitti kadın.. ekime kadar da yok.. onumu beklicem ben kullanmak için neyse sadece folik asidi alayım..
ay cnm allah hayrlısıyla kucagına almanızı nasıp etsın ınsallahKızlar kardeşimin kanaması oldu dr aradık büyük ihtimalle yarın doğum olucak dua edin sağlıkla evimize gelelim çok acayip bir heyecan var tarifi yok şuan burda ne okuduğumu ne yazdığımı anladım.
cnm benım de ıdrar tahlılımde lökosıt cıktı ama drum korkulacak bırseyyok dedı.sadece su ıle karıstırılarak ıcılen bır ılac werdı 1 kez iç tmam dedı kalbını çürütme cnm allah yaşatırsa herşey bahane yawrun yaşar.kotu düşünme okkızlar nette araştırma yapıyordum bişi okudum idrar yolunda enfeksiyon olması düşüğe sebebiyet veriyormuş ya bunu doğrulayacak bir kişi varmı ya ne olur bana yardım edin anatolia sendede vardı sanırım kızlar bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
cnm sağolasın merak etmışsın yukarda selınaya yazdıgım yazıda acıkladım neden olmadığımı opuyorum cnm bebişinle ıyısınız ınşallahHerkese ii gecelerrr Nasılsınız kızlar?
Ececim evet bende de var enfeksiyon sende de mi çıktı cnm geçmiş olsun evet düşüğe neden oluyor ama dikkat etmezsen eğer, moralini bozma ilk üç ay ilaç vermedikleri için bol su içmen yeterli,yani en az iki buçuk litre su zaten enfeksiyon çok fazla ise mecburen ilaç veriyor doktorlar pozitif düşün sen kendini çok strese sokuyorsun cnm bebişe yazık,hee birde kızılcık bul ve şerbet yap yapabilirsen onda da bol c vitamini oldugu için enfeksiona ii geliyormuş....
Banucum hadi hayırlısı cnm Rabbim kardeşini bi avazda kurtarsın kolay doğum olur inşaallah ağrısı sızısı olmasın çok dilerim,darısı da tezz zamanda sizlerin başına...
Lagrimacım ben zaten malesef ki kilolu hamile kaldım yürüyüşe falan başlamıştım o ay hamile kaldım sigarayı bırakıncada aldım doğal olarak ya da bebekten kaynaklı bilmiyorum açıkcası ama inan ki şimdi kendime kızıyorum ben bu iğrenç şeyi nasıl içiyormuşum diye hava da sıcak ya bunalıyorum kokusunu duyunca,sende bırakırsın inşaallah bebişine kıyma cnm bırakmaya çalış millete sinirlenipte sigara yakma hemen tamam mı?
Sevcanım yok kaç gündür,Kardelen49umunda çoktan gelmesi gerekmiyor muydu on gün kalacaktı inş güzel hbrlerle gelir o da...
cnm sağolasın geldım ama kımse yok fenaydım kac gundur yattım hep...yukarda da yazzzdım nedne olmadıgımı...Sevcan en son hastaydı ama acaba devam ediyomu hala bende görmedim
Bende kardeleni soracaktım ne zman dönüyo acaba diye
Birde hamile olan arkadaşlar size bişey sorucam gögüs teki ağrılar yada sızılar ne zman başlamıştı hatırlıyomusunuz. Yani hamile kaldığınızı öğrendiğiniz yani regli gününüz gectikten sonra mı yoksa kaçıncı haftada? Hani yumurtlarken kasıkta ağrı oluyoya o hamile kaldığınız ay hep ağrı devam mı etti yoksa bitip sonrasında yinemi başladı ;?
iyiyim şükür cnmmcanım benim göğüs ağrılarım adetime 1 1 buçuk haftamı ne vardı sanırım ağrımaya basladığında yumurtlama döneminde kasık ağrılarım ve adet olacakmışım gibi ağrılarım baslamıştı hayırdır canım sende bunlar mı var hadi hayırlısı
sevcanım bugün gelmedi sanırım ya nasıl olduki ya merak ettim bak şimdi inş iidir
allah kabl etsın cnmmm ınşallahKardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)
Kızlar bizim doğum yarın sabah erkennde plasentası yaşlanmış birde suyu biraz azalıp açılma başlamış şimdi evdeyiz son hazırlıkları yapıyoruz.
Kadir geceniz mubarek olsun tüm dualarımız kabul olsun.
saol anatolıam.inşallah.bugun ıyıyım bıraz şükürler olsun.Sevcanım çok geçmiş olsun cnm,inşaallah en kısa zamanda biter bulantıların...
Ben çkyorum şimdi cnm kendine dikkat et Allah'a emanet ol...