amin derinim inş hepimiz icin her şey güzel olacak hayırlısıyla...yok canım ya keşke istanbulda olsaydım da gelebilseydim ama inan cok gelmek isterdim aranızda olamasamda kalben oradayım...
amin canım cok sagol...egalcım bebişin daha cok kucuk gorunmemesi normal sakın sıkma canını alahımın izniyle her şey güzel olacak inş...
olsun eboşum unutursanızda kırılmam cünkü heycandan aklınıza gelmeyebilir ama bende kalben ordayım...inş eboşum dedigin gibi hayırlısı olsun devamı gelsin zamanı gelince rabbim nasip etsin hepimize...canım cok sagol a.s annecigiminde selamı var...
canım daha yeni denemeye başlamışsınız rabbim inş cok bekletmeden gönderir melegini hayılısyla...
canım hayırlısı olsun inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur ve hic bırakmaz annecigini dualarım seninle...
hayırlı cumalar kızlar hepinize
Canım inşallah hayırlısıyla gerçekleşir transferin ve gelir bebişin.Sıradaki hamişimizde sen olursun inşallah
AMİNNNN,,,
canım inş sağlıklı olsunda yawrum kız erkek farketmez....darısı sizlere olsun cnm ....
bizi unuttun demek derin teyzesi ....şimdilik kızçem geliyor ALLAHIMIN izniyle ...bakalım bir kez daha şok olcakmıyım
canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...çok mutlu oldum en zor anında gelmiş yawrun inş sıkı sıkı tutunur annesine...5haftalıkken görünmüyor cnm sadece kesen gözükür bebeğin ancak bi hafta sonra falan gözükür merak etme herşey yolunda inş...dualarımız seninle....
RABBİM hakkında hayırlısını wersin cnm ...inş meleğin annesini bulur...umudunu kesme RABBİM öyel büyükki o wereceği zamanı biliyor inş o zamanın wakti gelmiştir...dualarımız seninle cnm...hayırlı haberlerini alcaz inş...bu arada unutma stresli olma sakın ...
Tünaydın kızlar,hayırlı cumalar..
aleynacım inş hayırlısıyla bebişin tutunsun sana canım dualarımız seninle.Allahım gönlüne göre versin inşallahh.
Erken gelirsen güzel olur derinde erken gelicek valla teyzesi çok tatlı.
Aleynacım tüm dualarımızla kalbimizdesin canım inşallah canım burcuda çok selam söylüyor oda sana dua ediyor.
rica ederim cnm ne demek herzaman sorabilirsin...ya olur öyle şeyler..bende ebuşun dedigi gibi kasıt oldugunu düşündüm önce ama senin tamamen masum oldugunu hemen anladımaramıza hoşgeldin.
iyiyim iyiyim cnm..şuanda ev kalabalık ee dügün evi tabi napıcan..kahve içices birazdan canikom gel sanada yapim:))
pazar kaşamı dönerim heralde canım ya.
ebuşum canım..evet kısmetse yakında inş görüşücez bebem haftaya bugün düşünsene:))
evet giremedik türbeye üzüldük ama olsun dua heryerde duadır ne farkeder dimi ama...demek gökçem memlekette sende selam söyle bi daha konusursan canım...
hoşgeldin cnm..ama üzülmek için gerçektende çok erken...herzaman bunu demek istemiyorum ama yıllarca bekleyenler var biz mesela:))Allah hayırlısını versin en yakın zamanda inş.
amin cnm amin inşş...
sagol aleynacım seninde...sıkma canını inş bi problem çıkmadan bu sefer herşey çok daha iyi olur senin için canım..hayırlı olsun inş.
ahh cnm benim..sizleri çok seviyorum hepinizi çok görmek isterim inanki..bide artık profillerde hemen görünmüyo ya şehir ondan unutuyo insan kim nerdeydi diye...gönüllerimiz bir şekerim..bi kahvede senin için içeris nolcek
uyyy yirim ben o kısçeyi...erkek kıs nolursa saglıklı olsun dimi tatlım.hayırlısı inş...
selinam nerelerdesin kız fazla ugramıyosun dicem ama hergün ugruyosun bi kere yazıp gidiyon canımmm özletme kendini..iyisin dimi..adetin bittimi?
kardeloşta ugramamış cancazım napar acep recepppçaldım lafını kardeloşşşş.
ebuşkom boncuum ve diger herkesler iyisiniz umarım..benim keyfim çok şükür ki yerinde..yarında kına ohh..inş sacım başım güzel olur yaff:))neyse kahveler geldi ben kaçarr.
heee bu arada gece giremiyorum tahmin ettigim gibi olmadı..eniştecik pokere sarmış kalkmıyo başından dün 3 buçuga kadan bekledim kalkar diye ama yokkkkkkkkkkkkkkkkk
sağol canım benimiçimi rahatlattın o gün sana çok çok tskler
sağol canım stres yok artık da korkmuştum işte biraz ama gecti artık çok tsklr
canım senin öle hissetmen önceki yaşadığın olaylardan olsa gerek bakalım bidaha gittiğinde ne olacak inş güzel haberlerle gelirsin bu arada çok çok sevindim canım allahım hayırlı evlat nasip etsin çümlemize
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım gec gördüm şimdi belkide bebişini kucağına almışsındır allahım sağlık sıhhat versin inş
amin canım inş inş darısı sizlerin olsun belkide bu ayı dikkatli geçireyim diye demiştir bilmiyorum ama bu defa içimde hiç korku yok aksine bu defa çok inanıyorum olacağına öbürkünde yasamadıklarımı çok güzel bi şekilde yaşıyorum hergün dua ediyorum allaha bu güzel duyguyu yaşamak tatmak isteyen herkeslere nasip et diye inş inş allahım sizlerin yüzünüde güldürsün aeo
ay canım ya kıyamam ilk mi bilirim o ilk günü çok zor oluyor insan her dakika ağlayası oluyor üzülme bak evine dönünce ne güzel olur bu tatlı ayrılığın üstüne
maşallah canım inş güzel haber alırsın canım üzme kendini ok
ahhhhhhhhhh canım ya ne bu ayrılık lar eşin nerede kıyamam ben size çok zorrrrrrrrrrrrr
dimi ya of of saatlerde gecmez hiçççç
canım çok yoğun geciyor heralde düğün kendine dikkat et ok
canım hsg aramıza bak stres yapma stres hamileliği engelliyor inş gelir minişin
canım dualarım seninle inş bozulmadan çözülürlerde minişin tutunur allahım yar ve yardımcın olsun inş
canım gecen günde bende öle oldu deli oldum arada oluyor heraldeee
as canım nasılsın bende pek giremiyorum ama ne yapacaksın ..........................
kızlar bana gelince dün testleri yaptırdım 3 tüp kan aldılar ve idrar tahlilide istediler hepsini yaptırdım cümbür cemaat ordaydık kim kim derseniz kendi annem kardeşim kayınnam kayın pederim eşimmmmmmm hepimiz oradaydık saat 2 buçukta aldık tahlillerin sonuçlarını 3 de dr a gösterdik dr kandeğerlerimin çok güzel çıktığını tertemiz olduğunu söyledi ama idrarımdaki enfeksiyonun gecmediğini söyledi ve ilac yazdı çok mulu oldumbuefa sorunsuz ilerliyoruz sanırım inş böle devam eder artık dualarınız için tskler sizlei çok seviyorum iiki varsınız ve iiki sizleri tanımışım çok sağolun
Aleyna kardelen 49 naber kızlar keyifler nasıl ben bir fiil çocuk bakıyorum kızlar uykusuzluğa hazırmısınız valla ne uyku var ne dinlenme abooo benim gözüm korktuuu.
Kardeloş kız nerelerdesin sen ebrarda yok kızlar neredesin huuuu.
kızlar hepinizden ALLAH razı olsun ALLAHIM ettiyiniz duların iki katını sizlere versin ALLAHIM yardım eder kısmet ederse İNŞALLAH bu iş olur
misafirim var kızlar tekrar ugrarım ben hoşcakalın