Selam anatolişim iyiym cnm sen nasılsın?
Berrn üzülme ya bozma moralinı.her yenı ay yenı bı baslangıc umut bızler ıcın.ıns bu ay kalırsın.
Selam anatolişim iyiym cnm sen nasılsın?
Berrn üzülme ya bozma moralinı.her yenı ay yenı bı baslangıc umut bızler ıcın.ıns bu ay kalırsın.
inşallah canım allah razı olsun ama yapamıyorum agladım bi sürü yine eşim ameliyat olalı 1 ay oldu 3 ay olunca eger o da bende düzelmezsek asılama istiyorum ya
bende iyim canım esmada uyuyo şimdi saol sen nasılsınDerinim naber cnm görüşemiyoruz
Derdam sen nasılsın esma hatun nasıl?
canım 61 idim 64 olmusum ya bende hipotiroid varmış ondan yine alırım diye korkuyorumm. canım keske dısarıda otursa eşim 10 gün gelmeyecek
hayırlısı cnm.ıns asılamaya gerek kalmadan hamıle kalırsın.dur bakalm amelıyatı yenı oldu.sen sımdı adetn bıttgı gıbı yumurtlama gunlerını ıyı degerlendır..
bende iyim canım esmada uyuyo şimdi saol sen nasılsın
inşallah canım allah razı olsun ama yapamıyorum agladım bi sürü yine eşim ameliyat olalı 1 ay oldu 3 ay olunca eger o da bende düzelmezsek asılama istiyorum ya
bende iyim canım esmada uyuyo şimdi saol sen nasılsın
canım çok kilolu değilsin üzülmene gerek yok ben hamile kaldığımda 72 kiloydum hamileyken beş kilo verdim bişeycik olmaz
naber derinim nasılsın balımhayırlısı cnm.ıns asılamaya gerek kalmadan hamıle kalırsın.dur bakalm amelıyatı yenı oldu.sen sımdı adetn bıttgı gıbı yumurtlama gunlerını ıyı degerlendır..
selam kızlar.
dün size yazmayı unuttum,ntv de bir insanın yumurtadan başlayıp,nasıl geliştiğini izledim,çok harika ve çok mucizevi bişeydi.
bir yumurtaya çift sperm girerse yumurta yaşayamazmış,tek girmeliymiş,yumurta kendini koruyomuş ama acaba kalitesiz yumurtalar koruyamıyo da bizim ondan mı olmuyo demeye başladım
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
garip,
AnaToLia_,
kardelen5233+,
derdanur,
berrin1985,
birsen29,
semraozsoy,
DerinSu
herkese hayirli aksamlarhepiniz iyisiniz insallah?kalabaligiz bu aksam masallah...
garip,
AnaToLia_,
kardelen5233+,
derdanur,
berrin1985,
birsen29,
semraozsoy,
DerinSu
herkese hayirli aksamlarhepiniz iyisiniz insallah?kalabaligiz bu aksam masallah...
canım eşin ne ameliyatı oldu
varikosel ameliyatı canım
canım üzülmene gerek yok benim eşim geçen sene oldu doktorumuz bize 3 ay olmaz zaten dedi hatta en erken 6 ay bi sene bile sürebilir dedi ilk ay olmaması çok normal ben 3. ay hamile kadım konturolümüz vardı ben hamile kaldım o ay gidetmedik inş seninde bu ay gelir bebeşin
garip,
AnaToLia_,
kardelen5233+,
derdanur,
berrin1985,
birsen29,
semraozsoy,
DerinSu
hayırlı aksamlar canımm sağolasın sen nasılsın
hoşgeldin aribim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?