amin canım inş hayırlı haberler veririm sizlere...kızını ogluşunu ve seni cok öpüyorum...pelincim allah büyük inş rabbim gönlündekini nasip eder herşey yolunda gider bebişin seninle olur canım güzel haberlerini alırım bende inş
kızceler nerdesiniz ya siz gelmemişsiniz hiç
yok derrinim yanlış bişey söylemedin ben yanlış anlattım canım...Selammm canlarımmmmm
PELOŞŞŞ ne özürü canım ya askolsun özür dilemelik bişy yokki ortada.ben de sana yanlış bişy demek istemedim cnm.
GÖKÇEM CANIM SAGOLSAIN..İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE...ay büyük yazdım yaaaaaaa
amin canım inş hakkımızda hayırlısı olsun öpüyorum seni...hadi bakalım kuzumm gleişmeler başlamışşş..bak benim aşılamada yumurtalar bi anda istene düzeye gelmişti hatırlarsan 2 günde hemde..18.güne kdr taki petmişti doktorum..herşey gönlünce olsun cnm yaa inşş bikaç tane olurda büyürler çatlarlar güzelceee
amin canım benim cok sagol berenimi ve seni öpüyorumevet cnm tv yok ama cocuklar tv oldumu sadece cızgı fılmle kalmıyorlar malesef bu yuzden getırmedık tvmızı aksam bızı kıtap okurken gorsun falan ıstedık ıste bu arada negatıf mıs testın sonucu cok uzuldum ama tedavıye baslayın artık kuzum yaaa
cnm rabbımden emeklerını bosa cıkarmamsını dılıyorum nsallah hersey gonlunce olur
evet cnm bızde ıstemedık gelenler ıstıyor ama dırenıyorum sımdılık sende op annesı onu kokla bol bol benım ıcın de
amin selinacım rabbim yüzümüzü güldürür inş öpüyorum canım...Günaydın kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar hepinize.Rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun inşallah..
evet eboşum birbiririmizi tanıyoruz ama inanın sizi kırmak istemem o yüzden üzüldüm zaten benim bu topige girmemde sorun olmaz oyle şeyler konuşulmuyo...amin canım inş öpüyorum..Selamlar canım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir inşallah birkaç gündür hiç giremedim hem rahatsızım hemde hastaneler e gidip geliyoruz görümcemin torunu ameliyat oldu daha 4 yaşında kalbinde delik vardı çok şükür ameliyat i yi geçti ama hala yoğunbakımda allahım tüm hastalara şifa versin bizim ufaklığada inşallah
Geçmişe aklımda kaldığınca cevap vereyim
Berenim babacığına geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda sağlığına kavuşur beren hanımda tırmanmalara başladı demek şimdi işiiz çok daha zor allah kolaylıklar versin canım öpüyorum çok senide berenide
Derinim test yaptırmışsın cano hayırlısı olsun üzülmedin inşallah napalım nasip ama artık söktürücü al canım rahatla bir an önce
Gökçem demek hala ayağı alçıya alınıyor kyamam ben ona ya allahım beterlerinden korusun geçer inşallah seni ve yavruları öpüyorum canım
Berrinim demek paşa bayaa yoruyo seni sağlık olsun canım azcık daha büyüsün düzelir inşallah
Peloşum aşkolsun kuzum özürlük hiçbişey yok rahat ol iz birbirimizi tanıyoruz artık nasıl rahat hissediyorsan kendini öyle davran bence kıpırdamalarda varmış hadi hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alıcaksın canım
Selinoşum sanada hayırlı cumalar kuzum nasılsın görüşmeyeli
Canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum tekrardan hayırlı cumalR
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inş...bana gelince bugun doktora gittim yumoşum istenilen düzeye yaklaşmış cok şükür ama sagda bitanecik oluşmuş bugunde ignem var yarın sabah kan tahlilim paartesi günü buyuk ihtimal doktorum aşılama yaparız dedi...rabbim inş bu sefer yüzümü güldürür hayırlısıyla hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun....