Canım kısmet bu işler rabbim hayırlısını yazsın.selam kızlar...ben adet oldum hayırlısı buymuş inş 2013 te rabbim rabbim hepimize anne olmayı nasip eder...
Canım neden haber vermedin çok geçmiş olsun yarın arıycam seni.kızlar selam tekrardan...uzun zaman adet olamayınca doktora gittim bugün,rahimin tam ortasında polip var dedi et parçası varmış.histereskopi olman gerek dedi.ama ilk önce adeti getirelim adetle büyük bölümü atılabiliyo ona göre bakarız dedi...ondan sonrada laparoskopi istiyo.ben tedviyi şimdi istemiyorum dediysemde dinlemiyo off.hem biraz moralim bozuldu hemde bakılması iyi olacak..hayırlısı artık kızlar.haber edim dedim
Canım kısmet bu işler rabbim hayırlısını yazsın.
Canım neden haber vermedin çok geçmiş olsun yarın arıycam seni.
kızlar selam tekrardan...uzun zaman adet olamayınca doktora gittim bugün,rahimin tam ortasında polip var dedi et parçası varmış.histereskopi olman gerek dedi.ama ilk önce adeti getirelim adetle büyük bölümü atılabiliyo ona göre bakarız dedi...ondan sonrada laparoskopi istiyo.ben tedviyi şimdi istemiyorum dediysemde dinlemiyo off.hem biraz moralim bozuldu hemde bakılması iyi olacak..hayırlısı artık kızlar.haber edim dedim
selam canım,misafirler var dmek kolay gelsinslm hanımlar herkes nasıl benim bu aralar misafirim var ondan dolayı yogunum hepinizi çok çok öpüyorum :)
derinim çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin ama neden histeraskopi ile laparaskopiyi birlikte yapmıyor benim dr um ikisini bir kerede yapmıştı göbekten yapıldı rahimde pperde vardı alındı çok şükür ondan bikaç ay sonra hamile kalmıştım inş seninde öyle olur canım
derininm cok gecmiş olsun canımm neden şimdi istemiyorsun ki ihmal etme inş. hersey yoluna girer
benimde 2013'ten beklentim,ilk dileğim sağlıklı bi hamilelik..Allah isteyen herkese nasip etsin kızlaaaaar
Selam millet nasılsınız.inşallah keyifler düzeliyordur yeni bir yıla giriyoruz umarım hepimizin gönlündekiler gerçek olur.
Kardelencim yeni yaşın sana ve eşine sağlık huzur mutluluk getirsin...
Kızlar faceden hiçbir işlrem yapamıyorum hesabım güvenlik nedeniyle dondurulmuş derincim mesajını gördüm amam yazamadım kuzu öptüm seni.
slm hepinize
dün yazcaktım da vakit olmadı,hep ediyorum zaten ama dün cuma diye özellikle dua ettim,ben seslice isimleri söyledim,Ahmet her teyzesinini isminde gülümsedi,bende amin dediğini düşündüm,inşallah ta öyledir,rabbim sabilerin aminleri hürmetine dindirsin tüm acıları ve hasretleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?