• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

meraba kızlar, nasılsınız ?

ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.

bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.

sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.

hoşgeldin tatlım öbür aya süpriz yaparsın inşallah:Saruboceq:bizde aynene diş tedavisindeyiz olası bir hamilelikten önce yaptıralım dedik de adam çok korkuyor dişçiden bir gülüyorum o koltuktayken sorma:1:bana diyor hadi sen hamile kalırsam ağrı çekmeyeyim diye gidiyorsun ben niye gidiyorum anlamadım ki diyorbilmiyorumkismileben de bu bebeği ikmiz yapıyoruz yaşadıklarımı azıcık sende yaşa diyorum olur birde doğurayım istersen diyor bence mahsuru yok ama bu şu an biylojik olarak mümkün değil diyorum ve oradan kaçıyorum bana nasıl baktığını tahmin edersinizkaydirigubbakcemile4

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
NANELİŞKR..........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20
FLAN.....................10
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır

canım ben 20 tane okudum, ama diğer 20 taneyi okuyamam. kırmızı kart gördüm. sen yada başka bir arkadaş okuyabilir mi ?

naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aaklımdanda geçiriyordum...ne yapıl diye...

semracığım normalde bebek düşünüyorsan diş tedavisne almıyorlar. tedavi esnasında koruma veriyorlar..korunuyorsun...zararlıymış....sen doktorunla konuş...

semracığım normalde bebek düşünüyorsan diş tedavisne almıyorlar. tedavi esnasında koruma veriyorlar..korunuyorsun...zararlıymış....sen doktorunla konuş...

ayyyyyyyyyyyy canım sıkıldı şimdi ben doktorumla konuştum bana dolgunun diş çekiminin herhangi bir zararı olmadığını anlattı broşürlerindende gösterdi hamilelere sadece kanal tedavisi yapmıyoruz dedi birde filim çekmiyoruz demişti yarın randevum var tekrar bi konuşayım canım teşekkür a.s.

naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aaklımdanda geçiriyordum...ne yapıl diye...

başınız sağ olsun canım allah rahmat eylesin

kızlar merhaba nasılsınız??? ben kışlıkları çıkarıyorum bugün evde her taraf her tarafta birkaç gün oyalıcak beni bu iş galiba.....:umursamaz:sizler nasılsınız ne var ne yok???

selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ..

SEMRACIM dün sordum ama görmedin galiba oğluşun nasıl oldu ?demek düğüne gitmiştin bende diyorum nerelerde bu hatun .

PELİNİM saol kuzum desteğin için .inşallah sendede sorun çıkmıycak canım herşey güzel gönlünce olsun

FLANCIM kolay gelsin sana işin zor yaa misafir gelen giden bende yoruldum inanki .sağlık olsun tatlım napalım .ay teyzesi inşallah olsunda hepimizin birbirimize gönderelim saol düşünceli arkadaşım opuyorumnanaktan

WAYCIM çok üzüldüm canım yaa dualarım sizinle rabim şifa versin

BULUTUM başınız saolsun canım rabbim geride kalanlara hayırlı ömür versin

NANELİM kuzum sıkma canını bişekilde hallederiz dua işini .buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun dilerim gelecek yıl kucağında bebişinle kutlarsın

TUTİŞİM naber bitanem özledimmmmmmmmmmm

kızlar merhaba nasılsınız??? ben kışlıkları çıkarıyorum bugün evde her taraf her tarafta birkaç gün oyalıcak beni bu iş galiba.....:umursamaz:sizler nasılsınız ne var ne yok???

canım kolay gelsin bende yapıcamda nezaman bilmiyorumkismile
offf buara bizim kiracının evinde usta var boruları patlamış alta su akıtıyomuş .onlara yemek yapıyorum işim başımdan aşkın delirmek üzereyim .daha 1 hafta sürermiş .3 yıllık daire nasıl patlıyo anlamadım kimse işini düzgün yapmıyoki kötükedihüso
ben işte anlattığım gibiyim sempatiksalakcinni

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20
FLAN.....................10bitti
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20BİTTİ
FLAN.....................10bitti
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır

SEMRACIM dün sordum ama görmedin galiba oğluşun nasıl oldu ?demek düğüne gitmiştin bende
diyorum nerelerde bu hatun

geçmişe bakamadım ohaoldumsmilecanım oğluşum iyi teyzesi iyileşti çarpım tablosunu ezberlemeye çalışıyo balım benim:lepi: sormacanımya düğündeydik çok yoruldum her yerim ağrıyo :bbo:

TUTİŞ birsen için 20 tane ayetel kürsiyi sana yazdım kuzum
nanelişeker adet olmuşta haberin olsun

SEMRACIM dün sordum ama görmedin galiba oğluşun nasıl oldu ?demek düğüne gitmiştin bende
diyorum nerelerde bu hatun

geçmişe bakamadım ohaoldumsmilecanım oğluşum iyi teyzesi iyileşti çarpım tablosunu ezberlemeye çalışıyo balım benim:lepi: sormacanımya düğündeydik çok yoruldum her yerim ağrıyo :bbo:

olsun canım önemli değil
aman iyi olsun kuzunda gerisi problem değil
çokmu oynadın yoksa ?
buarada diş tedavisinemi başlıyosun geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan

slm kızlar günaydın akşam hemen cıkmak zorunda kaldım biz burda 4 kişi birden kullanıyoruz o yüzden zorla çıkarıyorlar muhabbet etmeyi çok istedim ama olmadı ya bu gün babaannemden kötü haber aldık durumu ii değilmiş babamla konuştuk ya ne yapacağız bilmiyorum düğünde var babaannem görmeyi çok istemişti nasip olmayacak galiba ya çok üzgünüm neyse hepinizi çok öptüm canlarım by
Canım Allah acil şifalar babannene inşallah iyileşir düğünü de görür kadıncağız...

boncuğum saol canım ağzına sağlık
güle güle gidip gel inşallah müjdeyle dönersin umarım canım
buarada çatlatmayı karşılaması gerek ama tam nette bilmiyorum kuzum

aman iyi canım sevindim çokda merak ettiim
buarada nasılsın?herşey yolunda inşallah

tuğçem naber kuzum özledim seni

öyle bitanem yaa imtihan sabırda her derdin ilacıymış
bu akşam iyiydim bebek mağazasındaki gibi stres olmadım
düşündüğün için çok saol bitanem sen nasıl oldun?

ay inşallah canım yaa negüzel olur ogünleri görebilsek
yazıkya adamcağıza ciddi ciddi okunması gerek onun

saol kuzum allah razı olsun
gittim geldim çok koymadı nedendir bilmem galiba bebek erkekti ve erkek bebeklerden çok etkilenmiyorum ama kız bebek görünce içim yanıyo yaa
anneciğin nasıl canım

canımsın ya beni düşündüğün için saol iyiyim şükür çok kötü olmadım yaa

kuzu saol ağzına sağlık ayrıca duayı renkli bildirdiğin içinde seni kutluyorum teşekkür ediyorum

offf canım yaa kıyamam inşallah bizlerinde olucak canım

aaa sunaycım nasılsın bende üyelik iptali görünce merak etmiştim
sevindim aramıza dönmene

saol bitanem yaa inşallah hepimiz kavuşuruz tez vakitte
tamam kıs ekliyim şimdi aklımdyaken.

amin cnm benim inşallah sagol...Şeniz

bitanem yaa kıyamam inşallah istediğin gibi bir dükkanın olur diğer hayallerini unutturur canom
oyy teyzesi düşünmen yeter inşallah görürüz ogünleri bende senin minişe yollarım

canım nasılsın?oğluşun nasıl oldu merak ettim yazmamışsın inşallah daha iyidir

canım yaa çok saol düşünceli arkadaşım
olsun sen kocişini dinle konuşuruz sonra inşallah

canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelir minişin

annem iyi canım sagol...ay ebrarım ya bende kız bebek gördümmü daha cok etkileniyorum...:ecrin_bebek: kızlara karşı başka bi düşkünlügüm var... ama erkekleride seviyorum tabiki:emir_bebek: allah hayırlısını versin...amin inşallah fazla bekletmeden gelir minişlerimiz hayırlısıyla zaten ben karasuya döndügümde doktora gitcem inş bende de sorun yoktur:Saruboceq:opuyorumnanaktan

iyiyim pelincim sen nasılsın canım görüşemedik ben bugünlerde giremedim gelen gidenden...

meraba kızlar, nasılsınız ?

ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.

bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.

sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
canım demek kırmızı kart gördün hayırlısı kuzum önümüzdeki aya olur inşallah.....

merhaba canım bende diş tedavisi görüyorum artı bebek te istiyorum doktorum bebeğe birzararı yok demişti şimdi kafam karıştı zararı varmı yokmu diş tedavisinden dolayımı ara verdiz bebeğe a.s meleğinde enkısa zaman da gelir inşallah canım
semracım diş tedavisi görürken kornman gerekir canım... hem hamilelik hem diş tedavisi yapmıyorlar... bebeğe zararlı canım....

canım başınız sağolsun....

off gül gibi muhabbeti kaçırdım..neyse saglık olsun..işlerim bitmedi canlar..bi yandan da başım dönüp duruyo zor yürüyom yine..3 tane kaldı hapım bitsede kurtulsam yaa...

yarın görüşmek üzere kıslar..hepinizi tek tek tek öpüyorumm..bu arada smile eklemiyo gene neden acep...

gulhayalimin ve yelizi bende çok merak ediyorum..hayal rahatsızlanmadı inşallah yaa...inşallah iyisinizdir kıslarr...

hadi ALLAH RAHATLIK VERSİN..İNŞALLAHHHH ŞUANDA GELECEKTEKİ MELEKLERİNİZİ GÖRÜYORSUNUZDUR RÜYANIZDA..AMİNNNN

canım ya kıyamam sana neyse az kalmış olda kurtul artık
hayal ablası hastaydı onun yanındadır heralde
ama yelizim tam muamma çok meraktayım iyi olsunda

olsun canım önemli değil
aman iyi olsun kuzunda gerisi problem değil
çokmu oynadın yoksa ?
buarada diş tedavisinemi başlıyosun geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan

diş tedavisina başlıyalı 3 hafta oldu canım mafoldumben oğlum sağ olsun oynamayı çok seviyo bende onu yanlız bırakamıyorum kalabalık yerlerde bişey olurdiye ortam bozuk :teytey:

Back
X