hoşbuldum canem ay kıyamam ya napıyım buakşam ezel akşamı vazgeçilmezim dünya duruyo onu izlerken aklinialirimsmileebrar_53+, haletrn,zeynp hoşgeldiniz.Ay kimse gelmedi bu gece çatladık burda yahu
tam olarak bilmiyoruz canım ama pek ii görünmüyormuş yarın doktor kesin bir sey söyleyecekmiş inşallah
hoşbuldum canem ay kıyamam ya napıyım buakşam ezel akşamı vazgeçilmezim dünya duruyo onu izlerken aklinialirimsmile
sonra kociş geldi onu doyurdum çayımı yaptım oturdum pc başına
canım doktorların ağzından zaten laf alınmaz ah ah bizde neler çektik hastane kapılarında
allahım kimseyi düşürmesin eksikliğinide vermesin :Saruboceq:
neden tatlııım noldu arada :1hug:ağlamak güzel gerçi ama
canım kimseyide üzmek istememm bu gece anam aklıma gldi içimde yangın yanıyo sanki arada oluyom böyle ağlayıp rahatlıyom neyse..
annen uzaktamı yoksa hayattamı değil Allah gecinden versin yaşıyosa
way cım geçmiş olsn cnm allah şifa versn bilirim doktor ağzına bakmak çok kötü hele beklemek...
evet canım bide düğün telaşınız var hay allah ya çok zor allah yardımcınız olsunya pek ii değil bi yandan seviniyorum abim için bi yandan üzülüyorum babaannem için çok zor ya
he he bende öyleyim canımkralıda dnlerim tattlm şu an şampiyon damarcıyım ben...
yok tatlım kayınvaldem rahatsızdı 5 yıl taşıdık doktorlara enson geçen yıl kaybettikamin canım öyle ya sen neden doktorlardan çektin canım bebiş için mi
mafoldumbenmafoldumbencanım kimseyide üzmek istememm bu gece anam aklıma gldi içimde yangın yanıyo sanki arada oluyom böyle ağlayıp rahatlıyom neyse..
neyse kızlar ben ağır ağır çıkayım sacımı düğün için boyadım daha yıkamadım gerçi pek boyamak istemedim ama beyaz saçım çok diye boyadım saçımı yaptıracağım için
keşke uzakta olsaydı cnm kaybettimm...
neyse ben çıkıyorum yazan olursa bana yarın cevap yazmaya calışırım artık ii geceler öptüm Şeniz herkezi k.i.b a.e.o byyyyyyyyyyy
Canıım Allah rahmet etsin.Rabbim ordada beraber olmayı nasip etsin.Burda eninde sonunda ayrılık orda ebedi herşey malum.
evet canım bide düğün telaşınız var hay allah ya çok zor allah yardımcınız olsun
he he bende öyleyim canım
yok tatlım kayınvaldem rahatsızdı 5 yıl taşıdık doktorlara enson geçen yıl kaybettik
zor yani doktor işleri
mafoldumbenmafoldumben
off canım allahım sabır versin çok zor diycek kelime yok
canım güle güle kullan saçını ne renk yaptın?
neyse ben çıkıyorum yazan olursa bana yarın cevap yazmaya calışırım artık ii geceler öptüm Şeniz herkezi k.i.b a.e.o byyyyyyyyyyy
valla ya bazı diziler sinir ediyo insanı
ben bitmeyen şarkıyıda sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?