Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrar_53+, haletrn,zeynp hoşgeldiniz.Ay kimse gelmedi bu gece çatladık burda yahu
hoşbuldum canem ay kıyamam ya napıyım buakşam ezel akşamı vazgeçilmezim dünya duruyo onu izlerken aklinialirimsmile
sonra kociş geldi onu doyurdum çayımı yaptım oturdum pc başına
tam olarak bilmiyoruz canım ama pek ii görünmüyormuş yarın doktor kesin bir sey söyleyecekmiş inşallah

canım doktorların ağzından zaten laf alınmaz ah ah bizde neler çektik hastane kapılarında
allahım kimseyi düşürmesin eksikliğinide vermesin :Saruboceq:

amin canım öyle ya sen neden doktorlardan çektin canım bebiş için mi

neyse kızlar ben ağır ağır çıkayım sacımı düğün için boyadım daha yıkamadım gerçi pek boyamak istemedim ama beyaz saçım çok diye boyadım saçımı yaptıracağım için

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20
LEYLA..................10
FLAN.....................10bitti
BULUT..................20bitti
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20BİTTİ
LEYLA..................10
FLAN.....................10bitti
BULUT...................20bitti
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

ay bu show tv baydı beni içimiz dışımız lale devri oldu böö geldi ne bu yakafamçokkarıştı

ya pek ii değil bi yandan seviniyorum abim için bi yandan üzülüyorum babaannem için çok zor ya
evet canım bide düğün telaşınız var hay allah ya çok zor allah yardımcınız olsun
kralıda dnlerim tattlm şu an şampiyon damarcıyım ben...
he he bende öyleyim canım
amin canım öyle ya sen neden doktorlardan çektin canım bebiş için mi
yok tatlım kayınvaldem rahatsızdı 5 yıl taşıdık doktorlara enson geçen yıl kaybettik
zor yani doktor işleri
canım kimseyide üzmek istememm bu gece anam aklıma gldi içimde yangın yanıyo sanki arada oluyom böyle ağlayıp rahatlıyom neyse..
mafoldumbenmafoldumben
off canım allahım sabır versin çok zor diycek kelime yok
neyse kızlar ben ağır ağır çıkayım sacımı düğün için boyadım daha yıkamadım gerçi pek boyamak istemedim ama beyaz saçım çok diye boyadım saçımı yaptıracağım için

canım güle güle kullan saçını ne renk yaptın?

neyse ben çıkıyorum yazan olursa bana yarın cevap yazmaya calışırım artık ii geceler öptüm Şeniz herkezi k.i.b a.e.o byyyyyyyyyyy

Canıım Allah rahmet etsin.Rabbim ordada beraber olmayı nasip etsin.Burda eninde sonunda ayrılık orda ebedi herşey malum.

amin cnm inşallah genç kaybettim doyamadım yani way arkadaşıma ondan dedim dktorları beklemek zor o anı çok acı yaşadım neyse kızlar moral bozmayım...

öyle canım ya cok zor basınız sağ olsun canım çok üzüldüm (kızıl bakır a boyadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…