kahveyide severim gzl renk cnm kumraksan aralara gzl bi sarıda attırabilirsn bende buğday tenliyim kızıl kahve röfle kullandım ama eşim beğenmedi siyah seviyo siyaha döndüm...
doğal daha güzelmiş afetin dediği gibi.Aslında yapsam beğenir biliyorum ama bende cesaret edemedim.Doğru rengi seçmem lazım bide hiç denemedim nasıl olur bilmiyorum
röfleyi sevmiyorum ya.Belki bi ton açık deneyebilirim
ben cıkıorum kızlar hepinize ii geceler
eşin demek doğallığı seviyo aslında çok fazla değişilik olmadan bir iki ton açabilirsin güzel olur bence bayanssulusmile
kızlar selam çok özür dilerim geçmişi okuyacak durumda degilim canlar...
başım fwna halde dönüyo yürüyemiyom bile evin içinde.otururkende yazıları çok zor görüyorum zor yazıyorum inanın...ama okuyacam canlarım merak etmeyin..inşallah güzel haberler vardır..iiçime doguyo koişede dedim..bi haber alıcam ama iyi ama kötü Allah korusun tabi ama bişey var..hadi hayırlısı söyleyin bkaim nevar neyok?
kızlar selam çok özür dilerim geçmişi okuyacak durumda degilim canlar...
başım fwna halde dönüyo yürüyemiyom bile evin içinde.otururkende yazıları çok zor görüyorum zor yazıyorum inanın...ama okuyacam canlarım merak etmeyin..inşallah güzel haberler vardır..iiçime doguyo koişede dedim..bi haber alıcam ama iyi ama kötü Allah korusun tabi ama bişey var..hadi hayırlısı söyleyin bkaim nevar neyok?
hoşgldn cnm geçmiş olsn hayrddır.
canom kıyamam sana ne fena ediyo seni o ilaç neyse az kaldı biticek inşallah
hayır olsun canım topicde iyi haber yokda wayın bbaannesinin dışında kötü haberde yok çok şükür
hoşbuldum cnm ya...progestan çok yan etki yapıyo tatlımİinan abartmıyorum çok aşırı baş dönmesi oluyo...evin içinde yürüyemiyom bile.yazarken yanlış yazıyom bide kusura bakmayın.sen nasılsın cnm..
ebuşum cnm arkadasım çok özledim seni ya:/(
hoşbuldum cnm ya...progestan çok yan etki yapıyo tatlımİinan abartmıyorum çok aşırı baş dönmesi oluyo...evin içinde yürüyemiyom bile.yazarken yanlış yazıyom bide kusura bakmayın.sen nasılsın cnm..
ebuşum cnm arkadasım çok özledim seni ya:/(
canım vallahi sorma iki tane kaldı..sizede bakmadan edemedim yatacaktım yoksa..annemdeydik bu gece geç geldik...sen nasılsın btanem.
kızlar niye konuşmuyosunuz yaa
ordamısınız kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?