• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar nerdeiniz yaw herkez dizimi seyrediyo yaw onun tek suçu beren saat olmak he hehhehhehe

dün nerden yapmıştık onu sitenin adını hatırlıyomusun orda bi yer vardı mesj yazılacak oraya yazmıştım
canım ben sana özelden yazmıştım gördünmü gitti mi gitmedi mi anlamadım bilmiyorumkismile

canım gördüm şimdi mesajını.Bide ben bakıyım nerdendi

gökçe canım keşke o günleri görsek..razıyım uykusuzluğa...birazcık büyüynnce unutursun bunları..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...bizlerede o günleri görmeyi..inşallah...

kıs nerde yazıyodu mesaj yaz diye o sitedemi yoksa kk damı

kızlar çok yorgunum çıkıyorum..bir bakayım dedim...iyi akşamlar...biliyorsunuz herşey bu sıralar üst üste geldi..çok yoruldum...birde misafirler...

slm güzeller
evli mutlu çocuklu ve uykusuzum :) nolcak halim bilmiyorum sizlerle muhabbet için gliyom ce eee demeden gidiyom kızımın yanına oyy bi düzene girseydik gece 2 de başladık sabah 7 ye kadar kızımla uygraştık durduk .. ayy ok yakınmayım kızlar iszde kızmayın bana olurmu inanın ki uykudan dolayı böyle konuşuyom yoksa çok tatlı yaa rabbim sizlerede nasip ederde görürsünüz inş herşeye katlanıyo insan halada uyumadım gündüz de misafivardı off offf neyse hadi ben kaaçayım gene kib öptm hepinizi geçmişe bakamıyom malesef :(

kız onun uykusuzlugu bile güzel ya inan uykuyu hiç sevmam onun içinde benin için dert degil olsa keşke uyumamaya razıyım allahım bebegine saglık versin uyku versinki sende rahat uyuyasın canım ya 40 sonra düzelir merak etme benim çocugum yok ama 3 çocuga baktım kızken 2 40 içindeydi biride 3 aylıktı 2 kızım 1 oglum var anlıcagın bana anne derler halen mesala arar sorarlar ilk kızmı 13 yaşındaydım baktıgımda ablamın kızı ben baktım 2 ay oglumada 5 yaşında baktım oda ablamındı kızı şimdi 17 oglumda 15 yaşında diger kızımada 16 yaşında baktım parayla 3 aylıktı oda 5 buçuk sene baktım şimdi 13 filan her zaman arar sorar annecim nasılsın diye rabbim bir mucize gösterim güzel kokan bir evlat verse anlıcagın acemilik çekmem burdda üst katımdada benle birlikte doguran arkadaşlarım var artık onlara annelik yapıyorum yıkıyorum giydiriyorum geçen arkadaş çagirdi çocuk durmıyo diye kakasını yapamamış bide gaz var tabi gaz ilacı aldırdım biiraz pahalı 25 tl civarı onu damlattım agzına gazınıda kakasınıda yaptı bide yıkadım mis kokuyodu yavrum allahım böyle koku olamaz dedim içimden hem yıkadım hemde giydirirken çok agladım dedim allahım ben ne zaman dogurup böyle yıkıyıp giydiricem dedim arkadaşta benimle inanmazsın oturup agladı dedi sabret bak rabbim mükafatını okadar güzel vericekki herkez sana ve bebegine imrenicek dedi deim olsun daha bişey istemem saglıklı olsunda bana yeter hayırlı bide bana dedi ben çalışıcam bak dedi bende istemedim çünkü kızı çok tatlı alışırımda ayrılamam diyemedim arkadaşa allahım duy sevtum kulunu yarabbi bende anna olmak istiyorum benim gibi bebek bekliyenlere acı yarabbim

amin canım Rabbime şükür karaböcüğüm var bir tane ama yeni bir bebek istedikçe o kadar çok aksilik üstüste geldi ki ve ben o kadar çok hasta ve doğuramıyor muamelesi gördüm ki anlatamam o yüzden de bu sefer kimseye söylemedik olursa öğrensinler istiyorum yoksa zaten herkes ben o defteri kapattım biliyor :gitme:seninde tahliller çok iyi çıkar umarım tedavi çok güzel geçsin bizede çok güzel haberler ver inşallah:Saruboceq:
rabbim karaböcüğünü bağışlasın inş.kardeşi de gelir o böcüğün.
kızlar bişey sorucam mavi arkadaşımız hamileydi şuan ki durumu nedir bileniniz var mı acaba
canım,kardelenin yazmış olduğu gibi,şu anlık güzel gelişmeler var.:utangac:
ama en son durumu iyiydi bidiğim kadarıyla biliyomusun bilmiyorum ama.Doktor kalbinin gelişmeye başladığını söylemiş bu hafta görülebilirmiş kalp atımı

ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.
geçendede ben kan vermiştim,üstelik paralı ve kan vermiş görünmüyomuşum,nasıl oluyosa,sonra labaratuvardaki memura gittim,derdimi anlatmaya,e almışın ya testi diyo,yok diyorum,burda başka bi testin adı var,o önerilir yazılmış,bi bakın,o hala nerde diyo,gözüne soktum yazıyı,bi hırslada kağıdı alıp çıktım,yani bazıları nedense babasının hayrına bu işleri yaptığını düşünüyo heralde.
canım dün telefondan bakıyodum size işim cıktı yazmadan cıktım nasılsın bu arada...opuyorumnanaktan

birsencim okudugum kadarıyla hamileymişsin allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan

derinim senide göremiyorum özledim canım seni...opuyorumnanaktan

ebrarım sen nasılsın canım fazla giremiyorum cok özledim hepiniziopuyorumnanaktan

tugcem kardelenim halem bersum ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah kocaman öpüyorum siziopuyorumnanaktan
pelincim,biz iyiyiz canım,sen nasılsın,tatil nasıl?

gel canım bende misgibi ev tarhanası yaptım içireyim sana sıcak sıcak için ısınsın bebem yanınada kabak yemegi yaptım birde salçalı makarna var tatlı olarak yogurt çorbası salata turşu bide vişne kompostosu var bide 1 kase yogurt gelmeyin keyfime genel istek olarak yapılmıştır yemekler eşim dedi yap diye bende onları yaptım aslında başka şey aklımdaydı ama neyse işin ucunda azar yemek var demi
anacım,bu kadar şeyi bi yemeye yerseniz ühüüüüüü

sen sütlaç yapmıycakbilmiyorumkismilemıydın
bende öyle biliyodum,sonra tavuk göğsü,sonra yoğurtlu tatlı olmuş,yerinde duramıyoki hatun.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler gece gelmeye calışıcam öptüm sizleri
boncuk,hoş geldin canım,kardeşinde gelişme ne durumda?
bitanem hoşgeldinn
ben çıkıyorum kızlar yarın yokum Allah'a emanet olun
yarın tatil mi tutiş,güzel geçer inş.görüşürüz.
canlarım sütlaç yapıcaktımda birden fiker degiştirdim garibim kaç zamandır istiyodu hamile oldugumdan yapamamıştım haberi yok yogurt tatlısından canım ne sevinir tatlıyı görünce kız bide bişey deyim merak ettimde soruyorum benim eşim bir yemek yapıyım ellerine saglık der bide çok istedigi bişey olsun yemek tatlı inanmazsınız ellerimizi tutar avuşlarımın içini tutar öper ellerine saglık der kız çok hoşuma gider he kız utandım he yazarken suratım kıpkırmızı oldu ne yapayım bebek figürlerim 1 haftadır çalışmıyo nedendir bilmem merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapar söyleyin bakalım kardeşinize
benimkide ellerine sağlık der her seferinde,canım kocişim benim.:asigim:

valla benim eşim yapmaz öyle güzel şeyler ne yalan söyleyim.Dışarıda çok yemek yediği için çoğu zamanda karşılaştırma yapar.Mesela ben kuru fasulye yapamıyorum bi türlü çok sevdiğim halde artık yapmak bile istemiyorum.Çünkü hep kabukları çıkıyo eşimde dışarıda yediklerim hiç böyle değil diyo:sinifsinif::sinifsinif:

canım o fasülye tombul oluyo sor marketlere sana gösterirler canım eşinin kastamonuda ne işi vardı merak ettim kız bu bebek fgürleri neden çalışmıyo diye sabhtan beri soruyorum cevap yok he sesimi duyan yokmu beya
çok kullanınca,hakkını kaybetmişindir:1:
yetkililere sor canım,şaka bi yanada.

eşim avukat şehir şehir dolaşıyo duruşmalar için bugünde trabzonda inşallah 9 uçağıyla yetişecek kuru fasulyeye:roflol::roflol:
ay bu erkeklerin kuru fasülye sevdasıkaydirigubbakcemile3biz ankara ya gittiydik,geri dönerken yemek yediğimiz her yerde kuru fasülye ısmarladı benim herif,baktım olmicak,bende yapmaya başladım.kaydirigubbakcemile3
ben seviyorum bikaç işi aynı anda yapmayı.İlahiyat önlisans okuyorum ben Bide kpss için hazırlanıyorum.Bebek olmayınca başka işler yapmaya karar verdim olana kadar:kahve:
türban sorunu olmasa bende gircektim.

bacım senin eşin ne iş yapıyoki annene hep gidip kalıyosun bak kıskanmaya başladım he bende ösledim zaten annemi olsada sevsem hasret gidersek en çokta hasta olunca mızmızlanıyorum anne diye eşim mikrobuda diye geldim yavrum gel bakayım annenin şefkatli kollarına deyip beni bazen sinir ediyo he bende kızınca diyo anne yok koca verelim ne dersin diyo ah bu adanm bigün elimde kalcek ha çok komik oluyo bazaen yaw

sevtun,senin annen zaten yakın değil mi,geçen su basınca evi temizlemeye gitmiştin diye hatırlıyorum ben.]

ay yine çıkmış bu kabuklar
Çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:kızgın:
kabuk ne kız?
kızlar selam ve bana güle güle,herif geldi yemek bekler.opuyorumnanaktan

Kuru fasulyenin kabukları kardelencim yaa yine çıktılarkafamçokkarıştı

yok ama o kadar kötü olmamış güzel görünüyo bu sefer buyruuun kuru fasulyeyecokacimcoook

kardelenim 5233 canım benim annem memlekette kardeşim burda kalıyo ev dayalı döşeli anlıcagın memlekettede ev var dayalı döşeli annecim memelekette canım kardeşimin dügünü var kasımda sonra gelicek yemek işine gelincede ben sadece sofra düzeni için dedim eşim çok sever kalabalık sofrayı az öz yer ama tam yer maşallah allahım nazar deydirmesin kız nasıl sorucam kardelen fgirleri neden kullanamıyorum diye anlatsana bana nasıl oluyo öyle bişey varmıki merak ettim he

yok ama o kadar kötü olmamış güzel görünüyo bu sefer buyruuun kuru fasulyeyecokacimcoook

ben gelirim uzun zamandır yapmıyorum özledim kuru fasulyeyi.
bende kabuk meselesi yüzünden çok yapmıyorum. güzel yapamıyorum ben bile beğenmiyorum eşimde beğenmiyor kırlmayayım diye ses çıkarmıyodur diye düşünüyorum yapasım gelmiyo hiç :umursamaz:

kız imrendirdin beni he neli yaptın kuru fasulyeyi bakayım kabak yemegi bitsin ilk işim kuru yapıcam acaba nohutmu yapsam ban güvenme ben kuru diye girerim bakmışsın nohut yapıp çıkmışım hehehehehhe

Seherde açılan, güller hürmetine,
Rükuda bükülen, beller hürmetine.
Zikrinle dönen, diller hürmetine,
Cehennem narına, yakma Ya Rabbi !

Secdeye kapanan, başlar hürmetine,
Aşkınla sızlayan, kalpler hürmetine,
Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine,
Gazabınla bize bakma Ya Rabbi !

Yakma Ya Rabbi, yakma Ya Rabbi,
Muhammed aşkına, yakma Ya Rabbi !

Back
X