• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sen kaç yaşındaydın aleynacım
ben 26 yaşındayım 23de evlendim
bak canım bende senin gibiydim emin ol bundan
enson kayınvaldem hastanede yatarken neler gördüm bir bilsen ogün anladımki herşey çok boş hayatta öyle imtihanlar varki bizimki inan hafif kalıyo .bitane vardı mesela adamın zengin evlatları var ama onlar hastanede beklemek yerine bakıcı tutmuşlar arada bakıcıı arayıp sıruyolar durum nediye .işte evlat adam ağırlaştı arıyolar hiç önemseyip gelmediler bile düşün .kızın olur hayırsız bir kocaya düşer seni düşünmez oğlun olur hayırsız bir kadına düşer ailesine düşman olur .haa diyceksinki olmuyabilirde tabiki ama sırf evlat içinde bukadar üzülmek olmaz ben artık ciddi ciddi karar aldım bu hayatın tadını çıkarıcam gezicem tozucam rabbim verirse mutlu olurum .size tavsiyem biraz atın şu kaygıları bakın herşey çok daha iyi olcak
abla tavsiyesi bunlar olumunekankayizsmile

abla cok dogru diyosun kafama taktıkca benden herşey dahada uzaklaşıyo

artık daha relax düşünmeye gayret edicem galiba

bide abla sadece bebek mevzusu deyil herşey dün yine atıştık eşimle taşınma mevzusundan dolayı dert bir deyilki canım :gitme:

sevtunum hoşgeldin bitanem nasılsın?

hamd olsun kardeşim çok iyiyim anca okudum ne var ne yok görüşmeyeli kız benim bebk dogurmama gerek yok ya benimki bebek he diyorum git yat adam diyo gel birlikte yatalım derdi beni burdan kaldırmak kız bebek gibi bir güzel uyuyo rabbim ban tez zamanda eşim gibi evlat versin hatırnaz saygılı agzı var dili yok tarzından allah razı olsun çok iyi kendisi ara sıra beni sinir ediyo ama olsun hiç bilmem 10 senelek evliyiz daha anasına babasına sesini bile yükseltmemiştir bizimkinin ailesi sayar sayar dinler bir cevap bile vermez haklı da olsa haksızda olsa gıkı çıkmaz garibim annasi çok güzel yetiştirmiş canım allahıom herkeze öle evlat nasip etsin canım kız bu arada duyumlar aldım kaynanam eltime gitmiş bizim hanım dün evine gelmiş halen diyo kaynanm kanaması varmış bana dedi bir arasan hatrını sorsan dedi bende kusura bakma hatrın için çig tavuk yerim ama onu ara deme bana dedim dedi üzülüyo sen aramıyıp konuşmuyosun diye bide geçen gün ettigin laflara çok kırılmış senden sonra çok aglamış dedi bende beter olsun dedim allahım görüyo anne kimin üzüldügünü daha ona az bile yapıyorum dedim allaha havale ettim ben onu dedim allah nasıl biliyosa öyle yapsın dedim çok yalvardı aramam için nafile ben bişeye bitti dediysem bitmiştir işte o kadar kız ebraracım benim bebek figürlerim neden çalışmaz balım ya biliyonmu bana bir yardım et sana zahmet

evet ama hiç pişman değilim biliyomusun canım şu zamana kadar evlen meseydim evlenmeyi düşünmezdim bazı evlilikler miğdemi bulandırıyo :lepi:

aman maşallah canım benim anamda 17de evlenmiş 18de ben olmuşum
çok haklısın insanlar çığrından çıkmış kuzum

aman maşallah canım benim anamda 17de evlenmiş 18de ben olmuşum
çok haklısın insanlar çığrından çıkmış kuzum

şimdiki evliliklerde ne güven ne sadakat hiç bişey yok sadece şiddet olumsuzluk kavga yakınımdada var çok üzülüyorum bu durumlara allah ıslah etsin diyorum başkada bişi demiyorum canım

aleyna84, ebrar_53+, semraozsoy, sevtun2 .Arkadaşlar merhaba.Bakiim dedim 1000 olmuşmu sayfa.Bilmeyenler için bi daha tekrar edelim.Bi niyet tuttuk.1000.sayfanın ilk mesajını yazanın inşallah bu sene bebeği gelsin dedik.Ebrarcım nasılsın

ben 26 yaşındayım 23de evlendim

abla cok dogru diyosun kafama taktıkca benden herşey dahada uzaklaşıyo

artık daha relax düşünmeye gayret edicem galiba

bide abla sadece bebek mevzusu deyil herşey dün yine atıştık eşimle taşınma mevzusundan dolayı dert bir deyilki canım :gitme:
canım sana bişey diyimmi hayatta dert hiç bitmez inanki
çok haklısın ama rabbim kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah tez vakitte sorunlarınız çözülürde sonrada çok istediğin minişin gelir tatlım
hamd olsun kardeşim çok iyiyim anca okudum ne var ne yok görüşmeyeli kız benim bebk dogurmama gerek yok ya benimki bebek he diyorum git yat adam diyo gel birlikte yatalım derdi beni burdan kaldırmak kız bebek gibi bir güzel uyuyo rabbim ban tez zamanda eşim gibi evlat versin hatırnaz saygılı agzı var dili yok tarzından allah razı olsun çok iyi kendisi ara sıra beni sinir ediyo ama olsun hiç bilmem 10 senelek evliyiz daha anasına babasına sesini bile yükseltmemiştir bizimkinin ailesi sayar sayar dinler bir cevap bile vermez haklı da olsa haksızda olsa gıkı çıkmaz garibim annasi çok güzel yetiştirmiş canım allahıom herkeze öle evlat nasip etsin canım kız bu arada duyumlar aldım kaynanam eltime gitmiş bizim hanım dün evine gelmiş halen diyo kaynanm kanaması varmış bana dedi bir arasan hatrını sorsan dedi bende kusura bakma hatrın için çig tavuk yerim ama onu ara deme bana dedim dedi üzülüyo sen aramıyıp konuşmuyosun diye bide geçen gün ettigin laflara çok kırılmış senden sonra çok aglamış dedi bende beter olsun dedim allahım görüyo anne kimin üzüldügünü daha ona az bile yapıyorum dedim allaha havale ettim ben onu dedim allah nasıl biliyosa öyle yapsın dedim çok yalvardı aramam için nafile ben bişeye bitti dediysem bitmiştir işte o kadar kız ebraracım benim bebek figürlerim neden çalışmaz balım ya biliyonmu bana bir yardım et sana zahmet

aman maşallah canım allahım sizi iki cihanda ayırmasın
inşallah mutlu yuvanızı çocuk sesleriyle dolsun inşallah
canım senin pcden kaynaklı dır benimde biara çıkmıyodu format atılınca geri geldiler

aleyna84, ebrar_53+, semraozsoy, sevtun2 .Arkadaşlar merhaba.Bakiim dedim 1000 olmuşmu sayfa.Bilmeyenler için bi daha tekrar edelim.Bi niyet tuttuk.1000.sayfanın ilk mesajını yazanın inşallah bu sene bebeği gelsin dedik.Ebrarcım nasılsın

merhaba canım vereliniortak

şimdiki evliliklerde ne güven ne sadakat hiç bişey yok sadece şiddet olumsuzluk kavga yakınımdada var çok üzülüyorum bu durumlara allah ıslah etsin diyorum başkada bişi demiyorum canım
aynen canım çok haklısın katılıyorum sana

aaa negüzel yaa dur bakalım kim yazıcak canım
ben iyiyim tatlım sen nasılsın

amin abla cok sagol

kardelenhoşgeldin kim yazmış bi baksana 1000 mesajı merak ettim

abla biz anlamıyıruz 40 mesajlık yaptık ya kardelenlerinki az oldugu için 1000 mesaj oluyo

sevtun hoşgeldin sen alıntı yaptıgında altında cıkmıyomu resimler

canım çıkıyoda bebek figürlerin üstüne tıklıyorum her seferinde olmuyo kız çok üzülüyorum y aoyuncagı bozulmuş bebekler gibi oldun ne bu arada herkeze iyi geceler canlarım

kardelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn49

aynen canım çok haklısın katılıyorum sana

aaa negüzel yaa dur bakalım kim yazıcak canım
ben iyiyim tatlım sen nasılsın

sağol bende iyiyim gidip yatmıştım ama dayanamadım ya 1000.sayfa olmuşsa diye geri kalktım.kaydirigubbakcemile3

Back
X