iyidir ne olsun işte kimse kalmamıs![]()
evet sen niye bu saate kaldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir ne olsun işte kimse kalmamıs![]()
yatcaktım bi bakayım dedim![]()
sabahtan berimi![]()
merhaba arkadaslar ben yeni mi raniza desem bilmem sitede yeni degilm ama bi kas aydir gorunmuyoum
sizinle mesajlamak belki bana iyi gelir dusundum kabul ederseniz eger ben almanyadan bi kizim var bi yasina yeni gridi .....soru sormak istedigim vardi mesele ikinci cocugu dusunuyoruz hangi baslik konulara baktim ama hangisina gitsem sohbet etsem bulamadim bi anda buraya girdim ....
birde annemi yeni kaybetmisim onun kac yildir gormemistm hastaydi gitigimde olmek vasifeydi bi saat gorebildim vefat etti simdi cok kotuyum her gun agaliyoum cok uzuluyo doyamadim annecigme duny agozumde kararmis niye size yazdim bilmemm umarim rahatsiz etmemisim[/Q
bence doğru yerdesin canım bende ikinci bebeği istiyorum allah nasip ederse benimde oğluşum var 7 yaşında anneni kaybetmişsin canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah paylaşmak dertleşmek herzaman insana rahatlatır canım rahatsızlık ne demek vevereliniortak
hehe,profum bensempatiksalakcinniyamuk prof.kaydirigubbakcemile3kızlar benim çıkmam lazım eşim kızıyo bebeler duş alıcam daha AEO herkeze iyi muhabbetler benden sonra gelenlere iyi geceler canlarım duaya kalıcamda eşim yokmu bırakmıyo pc işi varmış sonra görüşürüz beni özleyin anacım EBRARIM gene görüşemedik kuzum DERİNİM sütünü içte yat kız uyu güzelligine güzellik katar kardelen5233 profüsörüm sanada iyi geceler balım BULUTCUMhoş geldin sende SEMRA kız sanada dilerim rabbim işini rast getirsin canım ya çok zor allah şifa versin canım aydi kızlar ben kaçar patrondan azar yemiyim eşim kızyo benle ilgilenmiyuosun diye bu pc aldım alalı hep başındasın hiç birlikte artık vakiy geçirmiyoruz diye sitem ediyo bu kerez kaçtım by by
bu saatde gelirsen,tabi kalmaz kimseselam ben geldim kızlar
galiba kimsecikler kalmamış(
evet derincim,alıntı almadım ama,dr un dediği şeyi yaptırırsan,belkide hemen hamiş olcan inş.öyle çok duydum,perdeyi kaldırıp hamile kalan.:CüvCüv:hamiş deeerin hamiş deeeerin.alkisalkisalkisderinim valla benimde içime bişey doğdu biranda nedendir bilmem sen en güzeli başka bir doktorla görüş .hayırlısı canom buarada geldimi kırmızılar ?sevtun rüyasında hamile görmüş seni ay inşallah gerçek olur yaa
ya tüp bebek bölümünde tedavi olmican mı,oaranın kendi test bölümü yok mu spermiyogram için,gidip yüzyüze görüşürsen daha kolay randevu alırsın,ayın boşa gitmez bence.Abla alamadım ya zaten capa 1 hafta sonraya veriyo bugün alsam haftaya verirde
bundada bi hayır var galiba
orası neresiymiş be,bunca yıllık profum,öyle bölüme gönderildiğini duymadıydımsempatiksalakcinniAbla eşim için alıcam salı günü test yaptırıcak ALLAH izin verirse test sonuçlarını gösTERmek için bu rendavu androlajiden alıyorum
zaten hep met ediyon kısssss:asigim:eşlerimize ne kadar cook kıssakta en cok nazımız onlara geciyo ayyyyy eşim met edesim geldi
banada mı abla tavsiyesi oldu şimdi bufisfisfisbak canım bende senin gibiydim emin ol bundan
enson kayınvaldem hastanede yatarken neler gördüm bir bilsen ogün anladımki herşey çok boş hayatta öyle imtihanlar varki bizimki inan hafif kalıyo .bitane vardı mesela adamın zengin evlatları var ama onlar hastanede beklemek yerine bakıcı tutmuşlar arada bakıcıı arayıp sıruyolar durum nediye .işte evlat adam ağırlaştı arıyolar hiç önemseyip gelmediler bile düşün .kızın olur hayırsız bir kocaya düşer seni düşünmez oğlun olur hayırsız bir kadına düşer ailesine düşman olur .haa diyceksinki olmuyabilirde tabiki ama sırf evlat içinde bukadar üzülmek olmaz ben artık ciddi ciddi karar aldım bu hayatın tadını çıkarıcam gezicem tozucam rabbim verirse mutlu olurum .size tavsiyem biraz atın şu kaygıları bakın herşey çok daha iyi olcak
abla tavsiyesi bunlar olumunekankayizsmile
Konu Sahibi :ebrar_53 #9814 Bugün, 00:49 bu bu msjın sayısı,gerçi aşağıda toparlamışın durumu ama,ben genede kanıt yapim dedimkaydirigubbakcemile3mesajı anlıyamıyoruz kuzum sayfa sayısı yazıyo
çokkk geçmiş olsun,göbek hepimizde var,yada çoğumuzda,ama benimki çok boğazlı oluşumdan.cokacimcoookcivciv ler cok sirinler ,ben hamile degilim yalniz göbegim var 5 aylik hamile gibi duruyorum arkadaslar herkez hamilemisin diye sorunca sinirlerim bozuluyor , ben de kuatir var evlendikten kisa bir süre sonra ortaya cikti bu hastalik birden sisince herkez gebe saniyor bu da beni üzüyor ya 1 yildir ayni soru yok degilim diyorum ayni kisiler gene gene soruyor
heh şöyle yola gel bakemnaniknanikaaa evet yazıyo şuanda 9822. mesaj ben yazınca 9823 olcak kaydirigubbakcemile3
kız bu saate kadar nerdeydin?kardelen49 nabıon balım
e o zaman 1000,msjı kaçırırsın ama?Çok üzgünüm çoookyarında annemlere gidicem kalırım belki size doyuyum dedim.Gerçi doyum olmuyo ama neyyyse
merhaba arkadaslar ben yeni mi raniza desem bilmem sitede yeni degilm ama bi kas aydir gorunmuyoum
sizinle mesajlamak belki bana iyi gelir dusundum kabul ederseniz eger ben almanyadan bi kizim var bi yasina yeni gridi .....soru sormak istedigim vardi mesele ikinci cocugu dusunuyoruz hangi baslik konulara baktim ama hangisina gitsem sohbet etsem bulamadim bi anda buraya girdim ....
birde annemi yeni kaybetmisim onun kac yildir gormemistm hastaydi gitigimde olmek vasifeydi bi saat gorebildim vefat etti simdi cok kotuyum her gun agaliyoum cok uzuluyo doyamadim annecigme duny agozumde kararmis niye size yazdim bilmemm umarim rahatsiz etmemisim
günaydın kadınlar kulübünün en güzel anne adayları :hulya:
Günaydın herkeslere semracım bıraktım gitti sizi dün onca bayan sayfa 1000. Gelememişsiniz performansınızı heç beğenmedim kuşum :))))
Günaydın herkeslere semracım bıraktım gitti sizi dün onca bayan sayfa 1000. Gelememişsiniz performansınızı heç beğenmedim kuşum :))))
madem geldin bu saatde,gönder bi tost,yicemcokacimcoook
günaydın semracım,nasılsın canım?
ya alıntıların niye net çıkmıyo,silme tuşuna mı dokunuyosun alıntıya cvp yazarken.quote den sonra parantezi siliyosun galiba,o yüzden alıntı karışık çıkıyo canım.