bende dua için grdm tatlm aslnda yrn misafirim var yemek ne yapsam diye düşndüm ya....
şimdiden kolay gelsin canım sana... yemekli misafir zor oluyor....:bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dua için grdm tatlm aslnda yrn misafirim var yemek ne yapsam diye düşndüm ya....
saol canım ben iyiyim şükür sen nasılsın
merak ettim seni geçtimi başının ağrısı?
saol kuzum nasılsın bakalım?
ben biraz hasta gibiyim yaa zaten öksürük vardı şimdide boğazlarım ve genzim yanıyo
faranjitim tuttu galiba akannehir
şimdiden kolay gelsin canım sana... yemekli misafir zor oluyor....:bbo:
aman iyi çok şükür canım bidaha dikkat et bariiyiyim cnm dün öğlen geçti ebrarım....
ebrarım geçmiş olsun canım... benden bulaşmıştır sana da -tatlicadiarzu-
amin canım cümlemizin a.s.hoşgeldin....herkese merhabalar hayırlı cumalar Allah hepimizin doasını kabul etsin ve gönüllerimizdekini versin inşallah
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalarherkese merhabalar hayırlı cumalar Allah hepimizin doasını kabul etsin ve gönüllerimizdekini versin inşallah
ebrarım bundan sonra duaları hep bu saatte yapalım mı??? sela ile ezan arası... senin için de uygun olursa tabi....
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
amin diyorum tüm kalbimle
olabilir kuzu sorun yok benim için
gerçi akşamları daha fazla kişi oluyoruz... ne bileym fikir dedim ama perşembe mi yapsak gene bilemedim şimdi....ohaoldumsmile
buarada unutmadan BİRSENİM umutsuz olma sakın rabbim büyüktür inşallah yükselir değerin şuanda çok yükselmemiş gibi ama belli olmaz .duamızı öyle yapalımda inşallah tutunsun minişin
canım nasıl dua ediyosunuz bana yardımcı olbilrmisin
anım ebrarım hazırlıcak şimdi duaları foruma yazıcak... biz de tek tek amin dicez bu kadarcanım nasıl dua ediyosunuz bana yardımcı olbilrmisin
evet canım öyle daha iyi olur heralde....ben biyandanda duaları hazırlıyım
tek tek yolluycam ikisi bir olmasın
aa buarada derdadan haber yok ben hemen arıyım onu yaa
ben biyandanda duaları hazırlıyım
tek tek yolluycam ikisi bir olmasın
aa buarada derdadan haber yok ben hemen arıyım onu yaa