• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelencim burdamısın dün msnde konuşurken elektrik gitti kusura bakma canım 1 saat sonra geldi bende yattım doğal olarak

herkese merhabalar hayırlı cumalar Allah hepimizin doasını kabul etsin ve gönüllerimizdekini versin inşallah

ebrarım bundan sonra duaları hep bu saatte yapalım mı??? sela ile ezan arası... senin için de uygun olursa tabi....

herkese merhabalar hayırlı cumalar Allah hepimizin doasını kabul etsin ve gönüllerimizdekini versin inşallah
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
amin diyorum tüm kalbimle
ebrarım bundan sonra duaları hep bu saatte yapalım mı??? sela ile ezan arası... senin için de uygun olursa tabi....

olabilir kuzu sorun yok benim için

hadi kızlar toplaşın bakıyım duaya başlıycaz birazdan
eee tutişde yok izinli galiba bugün olamıycak duasında

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
amin diyorum tüm kalbimle

olabilir kuzu sorun yok benim için

gerçi akşamları daha fazla kişi oluyoruz... ne bileym fikir dedim ama perşembe mi yapsak gene bilemedim şimdi....ohaoldumsmile

buarada unutmadan BİRSENİM umutsuz olma sakın rabbim büyüktür inşallah yükselir değerin şuanda çok yükselmemiş gibi ama belli olmaz .duamızı öyle yapalımda inşallah tutunsun minişin

gerçi akşamları daha fazla kişi oluyoruz... ne bileym fikir dedim ama perşembe mi yapsak gene bilemedim şimdi....ohaoldumsmile

valla kuzu hatunların işi belli olmuyoki
bazen akşam oluyolar bazen sabah artık duruma göre yaparız kaydirigubbakcemile3

buarada unutmadan BİRSENİM umutsuz olma sakın rabbim büyüktür inşallah yükselir değerin şuanda çok yükselmemiş gibi ama belli olmaz .duamızı öyle yapalımda inşallah tutunsun minişin

canım nasıl dua ediyosunuz bana yardımcı olbilrmisin

ben biyandanda duaları hazırlıyım
tek tek yolluycam ikisi bir olmasın
aa buarada derdadan haber yok ben hemen arıyım onu yaa

Back
X