- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 733
kız kardeloş şimdi de soğan kürünü anlatıyo:roflol:
heee gördümbende dinliyom.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kardeloş şimdi de soğan kürünü anlatıyo:roflol:
ya tubacım,sen narı bi sorsana kocacığına canım.
SEVTUNUM senide ekledim canım listeye
canım,biz bi liste yaptık,yani ebrar(konu sahibesi olur kendileri)bebek bekleme sürelerine göre,o sırayla kişilere okuyoruz,tabi arada tedavide olanlar falan varsa,ona öncelik tanıyoruz,liste yapıyo tekrardan ebrar,herkeze sayı dağıtıyo,20 25 falan,haftada iki kişiye okuyoruz,cuma gecesi,yada gündüzü dualıyoruz,okuyamayan,regl olan söylüyo,başkalarına paylaştırılıyo sayı,okuyanda ben okudum diye haber veriyo ki,313 ten ne eksik,ne fazla olsun diye.
anlatabilmişim mi?boshayallersmile
Afet hayırdır canım neyin var?
anadım cicim.yerimseniben valla siz ayarlayın ben hazır ve nazır bekliyorum.konu sahibesi ebrara da saygılar kaydirigubbakcemile5 sadece ayaetel kürsimi okunuyo başka dualarda varmı
EKLEDİM TATLIM SENİDE opuyorumnanaktan
başka okumuyoruz canım,sadece ayetül kürsi.
bende zaten pıhtılaşma var,o zaman zararı olmaz heraldelaelaelaelaelae
ebrarım derda ve aysen için ben bugünden 20 şer tane okumaya çalışcam canım... bugünler riskli benim biliyorsun inşallah olmam ama heran gelebilir kırmızlar... ne olur ne olmaz bugün okur sana yazarım canım olur mu???Sırada derda ve ayşen var
ben listeyi boş bi vakitte yapıcam
afedcim tebrikler 10000, msj senin,hamile kalıyosun bu sıralar inş.
YAAA TEK MESAJLA KAÇIRDIM HAMİŞLİĞİ kaydirigubbakcemile3
AFEDİM HADİ HAYIRLI OLSUN YAKINDA KOCA GÖBEKLİ OLCAN
heee gördümbende dinliyom.
CANIM BEN ÇOK DÜŞÜNDÜM ACEP ÜZÜLÜRMÜSÜN DİYE AMA ARTIK ÜZÜLMEK YOK HERŞEY GÜZEL OLUCAK CANIM olumunekankayizsmilebende benide ekle artık dicektim canım kalp kalbe karşıymış balım ya işşallah tez zamanda bu listeden hepimizde civcivli listeye geçeriz canım ya senağlamasenağlama allahım bizim sesimizi duy yarabbi bizim bu mubarek günde boynumuzu egik bırakma yarabbi ben hamileligimde ne sogan ne maydonoz nede yeşil sogan yedim baharatlardan uzak durdum o kadar dikkat ettimki yavruma bir zarar veririrm diye çok dikkat ettmiş anlıcagınız tarçında yemeyin hamilelik varken oda düşük ediyo haberiniz olaolumunekankayizsmile
BENDENDE SAYGILAR TATLIM BEN SANA YAZIYORUM AMA GÖRMEDİN GALİBA HOŞGELDİN TEKRARDANanadım cicim.yerimseniben valla siz ayarlayın ben hazır ve nazır bekliyorum.konu sahibesi ebrara da saygılar kaydirigubbakcemile5 sadece ayaetel kürsimi okunuyo başka dualarda varmı
HAYIRDIR KUZUM SAKİN OL opuyorumnanaktanvalla bnde anlamadm sankki adet dönemi stres olurya aynen öyleyim canım eşimi aradm adamda şaşırdı dktora gdicem.
beni de benide delikafadulden
YAAA TEK MESAJLA KAÇIRDIM HAMİŞLİĞİ kaydirigubbakcemile3
AFEDİM HADİ HAYIRLI OLSUN YAKINDA KOCA GÖBEKLİ OLCAN