Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırlısı canım inş hamilesindir.

inşallah canımya oğlum çok sevinir bu aralar kafasına çok takıyo arkadaşlarımın kardeşleri var var anne diyor bende çok üzülüyorum allaha dua et seninde kardeşin olsun diyorum

biliyorum eltim gitmişti o söyledi bizde gitcez inşallah bi döneyim karasuya...[/QUOTE inşallah canım tavsiye ederim

hayırlısı canım inş hamilesindir.

inşallah canımya oğlum çok sevinir bu aralar kafasına çok takıyo arkadaşlarımın kardeşleri var var anne diyor bende çok üzülüyorum allaha dua et seninde kardeşin olsun diyorum

canım ya allah bagışlasın ogluşunu inş en kısa zamanda kardeşi olur...peki neden olmuyo bi cocugun varmış şimdi sorunmu cıktı canım...

canım ya allah bagışlasın ogluşunu inş en kısa zamanda kardeşi olur...peki neden olmuyo bi cocugun varmış şimdi sorunmu cıktı canım...[/QUOTE]

herhangi bir sorun yok canım sadece bir aydır bebek istiyoruz

herhangi bir sorun yok canım sadece bir aydır bebek istiyoruz[/QUOTE]

hmm anladım canım kusura bakma bilmedigim icin sordum o zaman allahımın izniyle olur inşallah...

arkadaşlar oğlumumun karnı çok acıkmış önce karnını doyurayım sonrada yatırayım daha sonra sohpete devam ederiz

evet ama kimse yazmıyo bu seferdeboshayallersmile

tamam canım kolay gelsin...

canım ya tam alıntı yaptım bi telefon geldi
liseden biarkadaşım yıllardır görüşmüyoduk başka biarkadaştan bulmuş telimi
epey sürdü konuşmam kusura bakmayın .ay bide mutluyumki sorma belki 10 yıldır görüşmemiştik

Back
X