bende iyiyim akıllıyım çünkü çok ders çalışıyorum iyi akşamlar annem bana yat diyor yarın okul varya ondan
ayy maşallah sana çok çalışki büyük adam ol
hadi öptüm seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim akıllıyım çünkü çok ders çalışıyorum iyi akşamlar annem bana yat diyor yarın okul varya ondan
canım ya tam alıntı yaptım bi telefon geldi
liseden biarkadaşım yıllardır görüşmüyoduk başka biarkadaştan bulmuş telimi
epey sürdü konuşmam kusura bakmayın .ay bide mutluyumki sorma belki 10 yıldır görüşmemiştik
selam tatlım biz iyiyiz sen nasıl oldun
ay evet ya inanılmaz mutlu oldum çok güzel günlerimiz olmuştu hayat kopardı ama çok şükür buluştukönemli degil canım mutlu olduysan ne güzel 10 yılda az degilmiş vefalı arkadaşmış...ebrarım ben cıkıyorum canım abim oturcakmış başımda deminden beri sonra görüşürüz inşallah ama gece gelemem yarın girebilirsem görüşürüz cok öptüm seni ....opuyorumnanaktan
iiyim artık tatlım ya gecti artık baya ya çok sevindim arkadşınla yeniden bulmuşsun çok da mutlusun çok sevdiğin arkadaşındı sanırım
ay kızlar ya siz gelmeye başladınız ben cıkıyorum neyse sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
hayırdır canım nereye gidiyosun sen ?
amin canım inşallah hepimiz böyle mutlu olalım
ya tatlım ben kendi evime gidiyorum biraz işlerim var kendi bilgisayarımız bozuldu tamirde daha eğer olduysa girerim ama olmadıysa bi süre daha giremem o yüzden bu gün biraz mutsuzum ya :a015:
canım yaa hayırlısı olsun inşallah yapılmıştır pc
olmadıysada sağlık olsun görüşürüz nasipse