Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkeze iyi geceler
iyi geceler tatlım
Kız mızmız OLABİLİR cok calıştınız ondan cok gelmiştir

bizede 55 gelmiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız kadın hamile çalışma yoktur heralde
bu yuzden mutlu olucaz kocıslerımızee sarılıcazz sıkı sıkıı bayanssulusmile

aynen öyle canım
allah onları yanımızdan ayırmasın

kız mızmız olabilir cok calıştınız ondan cok gelmiştir

bizede 55 gelmiş

cnm ne yaptıkkı toplam 3 kere evı temızledık buyuk gerısı yok zaten kombı yok banyo yapmak ıskence oldugu ıcın yapasımız yok anneme gelınce ohhhhhhh yapıyorum

aaa niye okadar çok yaa
naaptınız kız ?abonman parası filanmı var yoksa

yok cnm yaaa hala abone olmadık kı ıskanı hala yapmadı pıs mutahıt borcunu odememıs kı alsın

sularımız kesıldı geldı ıstedı sasırdık ama verdık ne yapalım

kızlar bu profil resimleri nasl koyuyosunuzzzz

images

KIZLAR BU SOGAN DİMİ

Duygucum bende 3 yıldır istiyorum canım ama malesef yok bende yaptırdım aşılama ama olmadı inşallah senin olur

kaca maal oldu aşılamam herşey dahil

cnm ne yaptıkkı toplam 3 kere evı temızledık buyuk gerısı yok zaten kombı yok banyo yapmak ıskence oldugu ıcın yapasımız yok anneme gelınce ohhhhhhh yapıyorum

yok cnm yaaa hala abone olmadık kı ıskanı hala yapmadı pıs mutahıt borcunu odememıs kı alsın

sularımız kesıldı geldı ıstedı sasırdık ama verdık ne yapalım
ay bu mutahitler varya yatacak yerleri yok insanları hep zor durumda bırakıyolar
bizde doğalgazı bekledik kaç ay hatta enson taşındık elektrikli ocakla yaptım yemek
kızlar bu profil resimleri nasl koyuyosunuzzzz
canım kullanıcı paneline gir
orda solda seçenekler var avatarını değiştir de ve netten resim ekle kaydet bukadar
beceremezsin yine söylerim canım
images

KIZLAR BU SOGAN DİMİ

evet tatlım bu

Ben adetimde başladım sogana ama bu alttaki soganla başladım yarın pazardan sarı sogan alıyım yanlış almışım demekki

Ebrar ısın kotusu bır kac sonrada elektırıgı toplamaya gelecek su bu kadar geldıyse elektırık ne kadar gelır dusunmek bıle sıtemıyorum tam zor durumdayken yandık resmen

bu ayın sonunda ıkılı test olacak 100 cıvarı ayrıca utraon 35 su 185 elektırık gelır 250 300 fılan yandık kı yandık ekmek alacak para yok valla annemler olmasa acız ac

Back
X