Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haklısın mızmızcım ama bazen saglıklı hayırlı cocuklarım olsaydyda maddi sıkıntı ceseydim belki daha kolay gecerdi hayat diye düşünüyorum

kızlar ben cıkıyom cok gec oldu herkese iyi gecelropuyorumnanaktan

tabıkı cnm orası kesınlıkle oyle asla aksını dusunmuyorum ac kalıyım umrumda degıl ama bebekle alakalı seylerde mecbursun paraya

ben sımdı ordan burdan kısıyorum kı bebekle alakalı seylere kalsın o yuzden su elektırık parası koyuyo bana baska zaman olsa umrum da olmaz

esım alaha sukur benı ac bırakmıyo acık bırakmıyo ama garıbım zorlanıyo farkındayım o benı cok uzuyo

aleynam varya artık halı yıkama işi fuzuli inanki 2,5 tlye yıkıyolar
zaten verdiğin para su parasını bulmaz belkide
neyse olmuş artık inşallah üşütmemişsindir

tabıkı cnm orası kesınlıkle oyle asla aksını dusunmuyorum ac kalıyım umrumda degıl ama bebekle alakalı seylerde mecbursun paraya

ben sımdı ordan burdan kısıyorum kı bebekle alakalı seylere kalsın o yuzden su elektırık parası koyuyo bana baska zaman olsa umrum da olmaz

esım alaha sukur benı ac bırakmıyo acık bırakmıyo ama garıbım zorlanıyo farkındayım o benı cok uzuyo

erkeklerde evin reisi zorlancaklar tabi biraz

kolay deyİL baba olmak demi AMAkaydirigubbakcemile3

bence eşine hiç vurmuyodur baba olunca hepsi unutulur RABBİM biZede nasip etsin İNŞALLAH

erkeklerde evin reisi zorlancaklar tabi biraz

kolay deyİL baba olmak demi AMAkaydirigubbakcemile3

bence eşine hiç vurmuyodur baba olunca hepsi unutulur RABBİM biZede nasip etsin İNŞALLAH

AMIN CNM AMINN TEZ ZAMANDA

BEN HIC KIYAMAM ONA ODA BENIM BEBEGIM OLDUGU ICIN UZULUYORUM ECIKolumunekankayizsmile

aleynam varya artık halı yıkama işi fuzuli inanki 2,5 tlye yıkıyolar
zaten verdiğin para su parasını bulmaz belkide
neyse olmuş artık inşallah üşütmemişsindir

abla cok haklısın ama gecen sefer verdim hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim cok temiz olmamıştı

ama dediyin dogru şmdi bana 100 yakın su parası gelir halı yıkamadıgım halde 55 geldi

olan oldu artık sitres attım birzada halıyla ev işyle ugraştı durdum :1:

kızlar bende kaçıyım artık kaç saattir burdayım ya yoruldum artık
hepinizi çok öpüyorum
allah rahatlık versin
derinim geçmişten çıkamadın ama ben çıkıyorum cano kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyım artık kaç saattir burdayım ya yoruldum artık
hepinizi çok öpüyorum
allah rahatlık versin
derinim geçmişten çıkamadın ama ben çıkıyorum cano kaydirigubbakcemile3

BENDE BRIAZDAN KACARIM OPTUM EBRARCIM SENI KOCAMAN TATALI RUYALARRR RUYADA BIR ISARET GOR INSALLAH BEBEGINE DAIRRRRR:Saruboceq:

abla cok haklısın ama gecen sefer verdim hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim cok temiz olmamıştı

ama dediyin dogru şmdi bana 100 yakın su parası gelir halı yıkamadıgım halde 55 geldi

olan oldu artık sitres attım birzada halıyla ev işyle ugraştı durdum :1:

valla ben hersene aynı yere veriyorum çok güzel yıkıyolar ya
iyi etmişsin sevdikten sonra nolcak
benim kollarım rahatsız ben yapamıyorum

Aleynacım tatlı ruyalar cnm benım sende ınsallah guzel haberler alırsın kısa zamanda optum bebısssssssssss

Back
X