kızlar bende kaçıyım artık kaç saattir burdayım ya yoruldum artık
hepinizi çok öpüyorum
allah rahatlık versin
derinim geçmişten çıkamadın ama ben çıkıyorum cano kaydirigubbakcemile3
iyigeceler canım öptümm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kaçıyım artık kaç saattir burdayım ya yoruldum artık
hepinizi çok öpüyorum
allah rahatlık versin
derinim geçmişten çıkamadın ama ben çıkıyorum cano kaydirigubbakcemile3
valla ben hersene aynı yere veriyorum çok güzel yıkıyolar ya
iyi etmişsin sevdikten sonra nolcak
benim kollarım rahatsız ben yapamıyorum
ugrarım cnm arkadasım kendıze ıyı bakın
derıncım gecen yazılarından bırı oylesıne karsılastım ayyy bırden bır heycan bastı hamıle sandım senı ınsallah tez zamanda gercek olur da bosuan heycan yapmamıs olurum
selam kıslar ben geldim...
kardelenin duasına amin diyorum inşallah rabbim çok bekletmeden verir yavrusunu...
kız mızmızz bizde artık bizi bıraktıfgını düşünmeye başlamıştık..bu arada bende senin erkek olacagını hissediyom cnm..hatta daha önce sana demişde olabilirim..birine demiştim de unuttum:))
ebrarım canım..çık sen canom bakma bana kusura bakma kuşum geçmişe daldım yaaa..kayınvalideden de geç geldik zate(
afedcim aleynacım selam kızlarr nasılsınız?
Bu arada benım bebek erkek olacak oyle hıssedıyorum
Ben adetimde başladım sogana ama bu alttaki soganla başladım yarın pazardan sarı sogan alıyım yanlış almışım demekki
yok canım adetine 15 gün kala başlıyosun 2 su brdagı klorsuz suyla yani içtigimiz hazır sular varya ondan:roflol: tencereye koy suyu soganı 6 parçaya koy 6 dakika kaynattıktan sonra gevrek bir havuç koy onuda 4 dakika kaynat toplam 10 dakika eder sonra incir kürü yap 8 tane inciri ocaga koy aralarını aç elinle suyu hatırllamıyorum netten bak sana zahmet sogan kürünü bitir 15 gün içimde sonra incir kürüne başla sogan kürünü yemeklerden yarım saat önce içicen unutma incirde öle sogamı bitir incire geç 21 günde onu yap yumurtlama gününü sakın kaçırma ve 1 saat kalkma duş alma sabun kullanma sakın spermleri öldürüyomuş öyle hallat işini ay biraz ayıp oldu galiba afedersin acık anca böle yazıyorumda:kedi::kedi::kedi: ben öle yaptım bide maydonuz al kaynat suyunu iç rahimi uyarma etk,si var bunu sakın unutma ben bir hafta kaadar yapmıştım ozaman kasıklarım çok agrımıştı ay gene çenem düştü he :roflol::roflol::roflol: yardın ettiysem ne mutlu bana sogan kürünü yaptım sonra maydonozu aç karnıma aynı sogan kürünü dedigim gibi yaptım o ay hamile kaldın yürüyüş yap stersten uzak dur bebek olucak diye düşünüp anlarsınya :kedi::kedi: yatma bu ay dene ne kaybedersin bide eşine havuç suyu içir spermleri canlandırıyomuş yardım ettiysem ne mutlu bana kuşumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Aleykümselam derin
yaa internette varmı görüntü bende bakıyım cok güzeldir mutlaka