• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sevtun bi daha üzülürsen seni döverim :oklava: :oklava: :oklava:

bende bur alardayım kıslar eşimi bekliyom da gelemedi hala.
güle güle kardelo şum.
birsencim sen ne zaman teste gidicen ki cnm?

samyelim sende hamileymişsin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğur canım ay benim daha 10 günüm var meraktan çatlıyom ama böyle sizden güzel haberleri alınca benimde içime sanki hamileyim gibi geliyo Allahım hayırısını saglıklısını versin bütün topiğimize

inşallah senden de güzel haberler alırız canım:Saruboceq:derin hoşgeldin canıma.s.bende az bir işim vardı hallettim geldim:hulya:

canım ayın 20 si adet tarihim ama dr 25 de gel dedi bakalım ne yapcaz

sgl flancım inşallah hepimiz tez zamanda iyi haberler alırız

kısssslarrr nabiyonuz beni özlediniz mi???? burnuma hamile kokuları geliyor yoksa samyeli hamile mi????

su ve samyeli dimi??? kaç gündür gelemiyorum ama ara ara en azından hamiş falan var mı diye bakmaya geldim.... :lepi: delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :icecream: zemuszemus zemuszemus

merhaba canlarım evde degilim ablma geldim oglumu sevmeye çıkmam lazım merak ettim ne yaptınız diye bu arada çok sevindim samyelicim allah tamamına erdirir işşallah tez zamanda bizede nasip etsin canım ya artık üzülmek yok canlarım arkadaşlarım beni düşündügünüz için sag olun toparlanmaya çalışıyorum dilerim allahtan kalanlarda tez zamanda hamile kalır ve şişerizsenağlama:CüvCüv::CüvCüv:

su ve samyeli dimi??? kaç gündür gelemiyorum ama ara ara en azından hamiş falan var mı diye bakmaya geldim.... :lepi: delikafadulden :CüvCüv: :CüvCüv: :icecream: zemuszemus zemuszemus

evet canım darısı isteyen herkese olsun inşallah onlarda sağ salim alsınlar bebişlerini kucağına:Saruboceq:

besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49 A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

AMİNNNNNNNN........ kusura bakmayın biraz geç oldu ama girmeye hiç fırsatım olmadı.... KARDELEN 49 arkadaşım inşallah tez vakitte bebeğin göbüşüne konar....

su ve samyeli kızlar sizi canı gönülden tebrik ediyorum.... İnşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatlı bebelerinizi kucağınıza alırsınız.....:nazar::nazar::nazar:

Samyeli canım temizlik yapıyordum birden aklıma geldin işi gücü bıraktım pc nin başına koştum...çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ki hamilesin...rabbim kucağına almayıda nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

SU canım senide tebrik ederim...ne güzel evlat hasreti çeken 2 arkadaşımızın daha özlemi sona erdi...rabbim bu yolda uğraşan biz kullarına tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

KIZLAR TEMİZLİĞE DEVAM ETMEM GEREK HAVA BOZMAYA BAŞLADI CAMLARIM YARIDA...HADİN GÖRÜŞÜRÜZZZZZZ

BULUTUN BUGÜN HAMARATLIK GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

kızlar ben kaçar kaydirigubbakcemile4oğluş okuldan çıkmış onu alacağım hepinizi çok öptümopuyorumnanaktan

kızlarr hormon testimin sonuçları çıkmış,sizce nasıl artık uzman oldunuz tabisiii

Estradiol 34 pg/mL
FSH 6.22 mIU/mL
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.34 mIU/mL
Prolaktin 11.58 ----------------1.9 - 25.0 ng/mL
Serbest T3 --------------------- 2.74 2.5 - 3.9 pg/mL
Serbest T4 0.75 ------------- 0.58 - 1.64 ng/dL
TSH 2.48 ----------------------0.34 - 5.6 uIU/mL

Son düzenleme:
Back
X