• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hee ben seni istanbulda sanıyodum daga dogrusu profile bakmadan yazmışım aklımda öyle kalmış nedense..yap cnm yap..ben yapamadım bana göre degil ama yapanlar memnun yani.[/QUOTE]

ben herkeza ürün satmıyorum canım eşimin iş arkadaşlarına filan çok açılırsan dağılıyosun zaten ben iki ayda batanıda gördüm

hee ben seni istanbulda sanıyodum daga dogrusu profile bakmadan yazmışım aklımda öyle kalmış nedense..yap cnm yap..ben yapamadım bana göre degil ama yapanlar memnun yani.

ben herkeza ürün satmıyorum canım eşimin iş arkadaşlarına filan çok açılırsan dağılıyosun zaten ben iki ayda batanıda gördüm[/QUOTE]
dimi yaa.herkes yapamaz zaten cnm ondan ben yapamadım yani...

yaşa sevtun kim tutar seni yürü arkandayız kız döversen bizde geliriz yardıma her daim ama sizde benim eltilerimi döverken yardıma geleceniz tamammı yoksam karışmam ay Allahım nedir bu eltilerden çektiğimiz gerçi onlar şanslı benim gibi eltileri var ama ben mafoldumben mafoldumben hayatımı kararttılar

kız üzülme sen bana yolla ben icaplarına bakarım benim eltim gibi lafmı sokuyolar benimki beter kimseler eline su dökemez :roflol::roflol::roflol:

kız üzülme sen bana yolla ben icaplarına bakarım benim eltim gibi lafmı sokuyolar benimki beter kimseler eline su dökemez :roflol::roflol::roflol:

kız sevtun bi anlatsam yaptıklarını dudağın uçuklar bi o... olmadığımız bile kalmadı yani anlarsın ama Allaha havale ettim kendileriyle uğraşmaktan bana vakit bulamasınlar ama genede laf sokmadan geçemiyolar aslında çekemiyolarda yapıyolar

kız sevtun bi anlatsam yaptıklarını dudağın uçuklar bi o... olmadığımız bile kalmadı yani anlarsın ama Allaha havale ettim kendileriyle uğraşmaktan bana vakit bulamasınlar ama genede laf sokmadan geçemiyolar aslında çekemiyolarda yapıyolar

arkadaşlar bu eltiler neden böyle olurlar anlamam allahtan öyle bi sorunum yok ama bizimde üç gelinimiz var ama hiç anlaşamıyolar bende buna bi anlam veremiyorum alsanaalsanasmile

kız annem derdiki kumanın gemisi yürümüşte eltının gemisi yürümezmiş sen kimsinki bana telefon açıpta soruyosun bak bakalım bebek keç haftalık olmuş benmiyim canım anası sensin adam olsa sormaz şarterlerim bir attı ben bile kendimden korktum he kaynanam aradı bugün beni vallahı söyledim bana böyle böyle yaptı dedim onada dedim eger o gelirse beni unut ben onu istemiyorum canımdan bezdirdi dedim o eltim olcak hatun dedim hiç barıştırmayada kalkma dedim sanada gelmem dedim senide silerim dedim oda tatam dedi ya sen burdayken şansa gelirse dedi bende çıkar giderim dedim yeter be düşün düşün kafayı yicam be allah allah artık beni kimse üzemicek canımı yakanın canını yakıcam istiyolarsa hiç komsum olmasın bana ne yaptılarki onlar yaşasın kötülük
kötükedihüsokötükedihüso

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

canım ben okudum.
Allah yapılan duaları kabul etsin.
geçen seferki gibi bi sıkıntı olmasını istemediğim için hemen okudum. geçmişe gözatayım demiştim baktım dua listesine eklemişsin hemen okudum geri sana yazmak için açtım
görüşürüz inş. hayırlı akşamlar...opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu eltiler neden böyle olurlar anlamam allahtan öyle bi sorunum yok ama bizimde üç gelinimiz var ama hiç anlaşamıyolar bende buna bi anlam veremiyorum alsanaalsanasmile

ah semracım bi anlatsam inan yeter yani dersin 10 senedir burnumdan getirdiler canımdan bezdirdiler onlara denecek laf bile yok ahhh çok canımı yaktılar çokohaoldumsmile :sinifsinif: mafoldumben

selam hanımlar ben annemlerdeyim eşim gelicek sonra eve geçicez
gece burda olucam gerçi şuandada gece ama kaydirigubbakcemile3
neyse sonra görüşürüz

selamm..ebrarım inşallah gelirsin hemencik yaa:((ben birazdan yatmayı düşünüyorum da...özledim seni canom yaa.

afedcim selam tatlım naber evet kimseler yok..diyorum ya hep benim şansıma bka..iki gündür evdeyim bi dogru dürüst muhabbet edemedik..yarın iş var ya yarın akşam full dolar buralar:)

selamm..ebrarım inşallah gelirsin hemencik yaa:((ben birazdan yatmayı düşünüyorum da...özledim seni canom yaa.

afedcim selam tatlım naber evet kimseler yok..diyorum ya hep benim şansıma bka..iki gündür evdeyim bi dogru dürüst muhabbet edemedik..yarın iş var ya yarın akşam full dolar buralar:)

hoşgeldin derincim kimseler yk bu gece valla kaçıncıya griyom bennn

neyse ben kaçtım..gelecek arkadaslara iyi geceler..uykum geldi çok kızlar..ebuşum bekleyemedim kuzu..öptüm seni.görüşürüz ALLAHA EMANET OLUN....

Back
X