• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aman iyi olmuş boşver ayağını denk atsın bundan sonra
eşin bişey dedimi canım

demezmi dedi tabe yürü be hatun kim tutar seni dedi eve geldi açık açık anlattım adan annımdan öptü aferim dedi hep böyle ol nasıl oluyomuş görsün insanı kırmak dediŞenizŞenizŞeniz

demezmi dedi tabe yürü be hatun kim tutar seni dedi eve geldi açık açık anlattım adan annımdan öptü aferim dedi hep böyle ol nasıl oluyomuş görsün insanı kırmak dediŞenizŞenizŞeniz
hee iyi bari bazı erkekler pek anlayışlı davranmazda :lepi:
ebrarım hoşgeldn kaçıncıya griyom kimseler yk

hoşbuldum canım nasılsın ya adetolmuşsun hayırlısı olsun
benim kırmızılarda geliyo galiba bugün gösterdi biraz kendini
ama çok mutluyum tam zamanında oldum düzelme var alkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyiyim tatlm sen naslsn valla ebrarcım hiç üzülmedim çünkü ilaçlar fayda ediyo demekki eşim bile sevindi tatlım elbet olurrr

adam zaten sinir oluyodu ona bana yaptıklarını bildigi içn iyi yapmışsın dedi bir madalya takmadıgı kalmıştı:roflol::hooray:

afedcim ben ilaç kullanmıyorum canım iki aydır kendiliğinden geliyo
valla birtek şey var dualar çok işe yaradı şükürler olsun düzene girmem bile büyük bişey benim için

seninde ilaçlar işe yaradı demek hadi inşallah önümüzdeki ayda bebiş gelsin

gördüm gülüm sen nasılsın bakem bi gün bende halletçem eltimi dolma seviyesindeyimmm

KIZ BEN BİLE KENDİMDEN BEKLEMEZDİM HERŞEY BİR AN DİYOLARYA ALLAHATAN YANIMDA DEGİLDİ CİNNET GEÇRİRİDİM HERHALDEohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile İYİDE YAPTIM GELİYİM SENİNKİNİDE HALLEDEYİM İSTERSEN:roflol::roflol::roflol:

kızlar bendede var 1 tane fesatın teki arkamdan konuşuyo kaynanam diyo düşemedin iyi eltiye oda bıktı kadın huysuzluklarndan

Back
X