• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sagolun kızlar antıbıyotık kullanıyorum bgnlerde ovülasyon günlerım umarım ondandır akıntım
tugcalım kardesım 14 yasında cnm hastaneye götürmüsler agrı kesıcı bır ıgne uyuz hemsıre yalnıs yere vurmus ıgneyı 2 hafta oldu hala tık yok kasamı denk gelmıs sınıremı bacagı kötü hergün hastaneye tasıyoruz öyle ıste bakalım rabbım sıfa verır ınsallah
turkuazım doktor korunun demedı belkıde aklına gelmedı ben tuttum ertesı günü dusa bıle gırdım belkıde kapmısımdır sıfayı senın hsg ne az kalmıs cnm umarım temız cıkar sonucların agrısız sızısız gecer

geçmiş olsun tatlm allah şifa versn benimde kız kardeşim var o yaştaaa

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

Son düzenleme:
sagolun kızlar antıbıyotık kullanıyorum bgnlerde ovülasyon günlerım umarım ondandır akıntım
tugcalım kardesım 14 yasında cnm hastaneye götürmüsler agrı kesıcı bır ıgne uyuz hemsıre yalnıs yere vurmus ıgneyı 2 hafta oldu hala tık yok kasamı denk gelmıs sınıremı bacagı kötü hergün hastaneye tasıyoruz öyle ıste bakalım rabbım sıfa verır ınsallah
turkuazım doktor korunun demedı belkıde aklına gelmedı ben tuttum ertesı günü dusa bıle gırdım belkıde kapmısımdır sıfayı senın hsg ne az kalmıs cnm umarım temız cıkar sonucların agrısız sızısız gecer
ovulasyondandır o zaman heralde,banyo yasak mı filmden sonra ben duramamki öyle yaa:(
doktorunu arayıp soramaz mısın bence bi sor ona çünkü alete göre değişiyormuş ya,kardeşine de Allah şifa versin cnm hemşireyide ıslah etsin gerizekalıı ne olacak:oklava:
kafa yerındemıkı kız ılkı doğmadan ıkıncısı ıcın kızı lısteye koymusumkaydirigubbakcemile3 dur düzeltım hele doğsun hayırlısıyla bebiş ıkıncıye allah kerım:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm aranıza katılabilirmiyiim
hoşgeldin nazcımm

tugbacım sana da slm cnm

Son düzenleme:
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

kuzummmmmmmmmm nasılsınnnn ben geldim özlemedinmii benii kuzum
aleynanın duasından bende almak istiyorum kuzum kırmızılarım bitti akşama duş alır okurum kuzumm

Selam
beklenen oldu hasta oldum. ama durdukça içime dokunuyor. Farkında olmadan nasıl da ümitlenmişim :çok üzgünüm:

ovulasyondandır o zaman heralde,banyo yasak mı filmden sonra ben duramamki öyle yaa:(
doktorunu arayıp soramaz mısın bence bi sor ona çünkü alete göre değişiyormuş ya,kardeşine de Allah şifa versin cnm hemşireyide ıslah etsin gerizekalıı ne olacak:oklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nazcımm

tugbacım sana da slm cnm

nasılsn turkuazcım saolasınn

ooo maşallah kalabalığız böyle görmeyi özlemişim
malesef kalamıycam çok işim var
hepiniz iyisinidir inşallah
BONCUĞUM merak ettim çok kardeşine geçmiş olsun varya artık kimseye güven kalmadı görümcemde iğne yüzünden komalık olduya .allahın izniyle üzelir canım rabbim şifa versin .akıntın kötü kokulu ve kaşıntılı değilse korkma canım .kötü bişey olsa belli eder kendini .inşallah buay müjde vericeksin kuzum
TUTİŞİM evet yaa düzene girmesine seviniyorum gerçi şuanda bişey yok yani sökülmedi ama genelde böyle oluyo hayırlısı takmıyorum artık neyse oo
AFEDİM hoşbuldum canım saol nasılsın?
HAYAL kız seni bi pataklıyım ben meraktan öldük demek kayınvaldedeydin çok geçmiş olsun allah şifa versin şimdi nasıl oldu?
TUĞÇEM özledim seni kuzum yaa buduruma çare bulmalıyız olmuyo böyle canım .adetimde geldi gibi hayırlısı inşallah

kuzummmmmmmmmm nasılsınnnn ben geldim özlemedinmii benii kuzum
aleynanın duasından bende almak istiyorum kuzum kırmızılarım bitti akşama duş alır okurum kuzumm

özlemezmiyim delüm benim özledim tabi gel öpüşelim hasret gderelim Şeniz
canım ozaman benimkini sana yazıyım ben adet oldum gibi leke geliyo bende düşünüyodum dedim olmadı anneme okuturum neyse sana devrediyim kuzum
30 tane okey opuyorumnanaktan

BONCUĞUM merak ettim çok kardeşine geçmiş olsun varya artık kimseye güven kalmadı görümcemde iğne yüzünden komalık olduya .allahın izniyle üzelir canım rabbim şifa versin .akıntın kötü kokulu ve kaşıntılı değilse korkma canım .kötü bişey olsa belli eder kendini .inşallah buay müjde vericeksin kuzum
TUTİŞİM evet yaa düzene girmesine seviniyorum gerçi şuanda bişey yok yani sökülmedi ama genelde böyle oluyo hayırlısı takmıyorum artık neyse oo
HAYAL kız seni bi pataklıyım ben meraktan öldük demek kayınvaldedeydin çok geçmiş olsun allah şifa versin şimdi nasıl oldu?
TUĞÇEM özledim seni kuzum yaa buduruma çare bulmalıyız olmuyo böyle canım .adetimde geldi gibi hayırlısı inşallah

iyiyim cnm sen nasılsın oturuyom çıkçm yarım saate kayınvaldeme gdicemmmm

nasılsn turkuazcım saolasınn
çok şükür cnm sen nasılsın?
iyiyim canım şükür valide çok saglamdım ya gittim valide hasta diye mecbur tabii napacan başa gelen çekiliyo gitmesem olmucak gelin kaygana yattık karşılıklı hahaha
:) ohhh maşallahhh...

ablammm misaifrlerin vardı dimi,gitmeden önce menüyü yaz bakemm
karnım acayip aç heee,hamur işlerine bakıyorum eve gidince belkim yaparım sizleride beklerim kıslarr:3:

Back
X