• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

değer 23 çıkmış, doktor tebrikler dedi, testi erken yaptığımız için böyle çıktı dedi, cuma gel tekrar yapcam dedi....
SAMYELİ COK SEVİNDİM CANIM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH:teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

ABLA BANA YAZMAMIŞSIN OKUYAMAYAN OLURSA BANA YAZABİLİRSİN CANIM BENİM NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH ADET OLMUŞSUN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH opuyorumnanaktan
kızlarr hormon testimin sonuçları çıkmış,sizce nasıl artık uzman oldunuz tabisiii

Estradiol 34 pg/mL
FSH 6.22 mIU/mL
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.34 mIU/mL
Prolaktin 11.58 ----------------1.9 - 25.0 ng/mL
Serbest T3 --------------------- 2.74 2.5 - 3.9 pg/mL
Serbest T4 0.75 ------------- 0.58 - 1.64 ng/dL
TSH 2.48 ----------------------0.34 - 5.6 uIU/mL
TURKUAZ TESTİN HERŞEY NORMAL GİBİ BİRAZ FSH YÜKSEK CANIM
kızlar merhaba adet olmamıştım ama olmak istiyodum 2 gün geçmişti bebek tahmin etmiyodum hislerim doğru çıktı ve kırmızılar geldi test yapmadım derincim ebrarcım kızlar meraklandırdım sizide ama gerçkten sevindim zaten biliyosunuz bitkisel ilaç kullanıyodum demek fayda etmiş eşimi aradım oda sevindi ne tuhafım demi millet üzülür biz seviniyoz rabbime yine şükürler olsun zamanı glince olur zaten hiç canımı sıkamam bu gece kutlama var eşimle ilaçların faydasını grdüm demekkiiiiiiii .
AFEDCİM BEN SANA KESİN HAMİLESİN DİYE BAKIYODUM OLSUN SİZ DAHA YENİSİNİZ İNŞALLAH BU AYA OLUR
canım ben okudum.
Allah yapılan duaları kabul etsin.
geçen seferki gibi bi sıkıntı olmasını istemediğim için hemen okudum. geçmişe gözatayım demiştim baktım dua listesine eklemişsin hemen okudum geri sana yazmak için açtım
görüşürüz inş. hayırlı akşamlar...opuyorumnanaktan
NANELİŞEKER COK SAGOL ŞEKERİM ALLAH RAZI OLSUN
BANA GELINCE KIZLAR HALA KARDESIMDE AKLIM onun o aglayısını acı cekısını duydukca delı oluyorum bısıy yapamadıgım ıcın kahroluyorum doktorlar bekleyın demısler gıtmedıgı doktor kalmadı emar cekılıcek 21 gün gecmesı gerekmıs onu beklıyor okulada gıdemıyor yavrum ınsallah saglıgına kavusur
bende pek ugrayamıyorum ebrarım sen duaya bıttı yaz cnm bgn okurum bendede hsg den sonra enfeksıyonmu olustu anlamıs degılım akıntım varmı bıde buay hamıle kalma sansım var yoksa yasakmı kızlar kararsız kaldım hoş hsgden sonra yumurta olusurmukı hadı allah emanet olun kızlar ben kactım opuyorumnanaktan
BONCUGUM COK GECMİŞ OLSUN ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİNİN ALLAHIM ŞİFA İSMİ HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN KARDEŞİNE İNŞALLAH AMİN

DUA İÇİNDE COK SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
ebrarım ben aleynamın duasını bitirdim canım Allah kabul etsin inşallah... kuzum senin kırmızlar gelmiş... gününde geldiğine sevindim canım... düzene giriyor galiba o zaman bu bebeiş de her an gelebilir demek heralde....:lepi:
benim bu ay pek umudum yok kızlar... hafta sonu düğün misafir derken önemli günleri kaçırmış olabiliriz.... benimki de malum bu ay fazla mesai yapıyo iş yerinde adamın evde mesai yapcak hali de kalmıyor... o yüzden pek umudum yok ama hayırlısı diyorum....:gitme:
yauwww kızlar gündüz gelseniz nolur sanki ben çok özlüyım sizi ama oturamıyom o saate kadar da uykum geliyo çok......:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
TUGCE SENLE HİÇ KONUŞAMADIK KIZ ÖZLEDİK SENİ NAPIYON NE EDİYON

HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER BİLİYOSUN RABBİM OL DİYCEK BU İŞE YOKSA SAYIYA FALAN BAKMIYO CANIM BENİM

COK SAGOL DUAMI OKUMUŞSUN ALLAH RAZI OLSUN
Merhabalar
Ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takipçinizim. 6 aylık evliyim. Aslında bebek düşünmüyoduk erken diye. ama geçen ay yumurtlama dönemi değildir diye korunmadık :sm_confused: Bu ayın 1Ounda regl olmam gerekiyordu. kasıklarımda her an olcakmışım gibi ağrı var. göğüslerim şişti. acaip de gazım var. karnım taş gibi. Aslında bunların hepsi adet öncesi belirtiler. Ama çok büyük şüphe içindeyim ben. eşim telefon edip duruyo hasta oldun mu diye. o kadar hevesli ki. şimdiden baba olucam havalarında. keşke korunsaydım belirsizlik çok kötü.
HOŞGELDİN EYER ADETLERİN DÜZENLİYSE HAMİLESİNDİR TEBRİK EDERİM

İYİDE NİYE ŞÜPE EDİYOSUN Bİ TESTE BAKIYO SONUÇ COK BASİT YANİ EŞİNE DE GELİRKEN ECZANEDEN TES GETİRSİN SENDE YAP BİZE HABER VER CANIM OLDUMU
slm aranıza katılabilirmiyiim

HOŞGELDİN

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm ben de sabah seni sormuştum ne zamandır gelmedin diye,geçmiş olsun...
hsg işini ne yaptın kıs sen?

hoşbuldum canım saol

hsg çektirmedim daha canım korkuyom ya 2cide çok canım yanmıştı eşim içeri dalacaktı nerdeyse şimdi genecanımı yakarlar diye korkuyom yegenimin hastanede kadın çekiyo hsg kadınada çektirmek istemiyorum kadınlarr çok acımasız ya diyer yerdede yani radyatomda 320 tl nasıl yapayım bilmiyorum bu günlerde randevu almam lazım çktirmek için

geçmişe bakamadım boncugumun hsg nasıl geçmişş sonuçlar nasıl iyimi çok merak ettim ya

samyelimm ne yaptı bu gün yapacaktı demi testii ayyy inşallahhh tutunmutur bebişiii yarabbim inşallahhhhh ol demiştir kurban oldugumm

aaa tutişim dün yazıcaktım tahlillerinle ilgili aklımdan çıkmış
hepsi normal gözüküyo
fshda normal aleynacım 10dan sonra yüksek diyolar
gayet iyi tutişim gözünaydın kuzum filmde temiz çıkar inşallah
buarada e2 onun nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ona bişey diyemiyc
em

kızzlar eski çalıştığım yerde bi arkadaşım vardı evliydi 5 yıllık adet olamıyodu tedavi olcktı bebek için snra ben evlndim işten ayrldm geçn haber aldm hala aynıymış üzüldüümm halimize şükür ben sevindim grçekten adet olduğumaaa demekki zamanı değil hayırlısıyla oda olur dye düşünüyorummm

aleynam senin duan olunca yazmadım kuzum herhangi biri adet olur filan sana devredebiliriz şimdilik yok sana canım .teşekkürler iyi dileklerin için

hayalim samyeli hamiş canım yani bi hamişimiz daha oldu darısı bize inşallah
boncuğumunda biraz zor geçti tek tüpünde hafif tıkanıklık varmış diğeri açıkmış
sende çektirde rahatla be canım inşallah kuyu operasyonu işe yaramıştır

SAMYELİ COK SEVİNDİM CANIM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH:teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

ABLA BANA YAZMAMIŞSIN OKUYAMAYAN OLURSA BANA YAZABİLİRSİN CANIM BENİM NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH ADET OLMUŞSUN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH opuyorumnanaktan

TURKUAZ TESTİN HERŞEY NORMAL GİBİ BİRAZ FSH YÜKSEK CANIM

AFEDCİM BEN SANA KESİN HAMİLESİN DİYE BAKIYODUM OLSUN SİZ DAHA YENİSİNİZ İNŞALLAH BU AYA OLUR

NANELİŞEKER COK SAGOL ŞEKERİM ALLAH RAZI OLSUN

BONCUGUM COK GECMİŞ OLSUN ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİNİN ALLAHIM ŞİFA İSMİ HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN KARDEŞİNE İNŞALLAH AMİN

DUA İÇİNDE COK SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN

TUGCE SENLE HİÇ KONUŞAMADIK KIZ ÖZLEDİK SENİ NAPIYON NE EDİYON

HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER BİLİYOSUN RABBİM OL DİYCEK BU İŞE YOKSA SAYIYA FALAN BAKMIYO CANIM BENİM

COK SAGOL DUAMI OKUMUŞSUN ALLAH RAZI OLSUN

HOŞGELDİN EYER ADETLERİN DÜZENLİYSE HAMİLESİNDİR TEBRİK EDERİM

İYİDE NİYE ŞÜPE EDİYOSUN Bİ TESTE BAKIYO SONUÇ COK BASİT YANİ EŞİNE DE GELİRKEN ECZANEDEN TES GETİRSİN SENDE YAP BİZE HABER VER CANIM OLDUMU

HOŞGELDİN

aleynacım hayırlısı tatlm ben sevindimmm

hayalim samyeli hamiş canım yani bi hamişimiz daha oldu darısı bize inşallah
boncuğumunda biraz zor geçti tek tüpünde hafif tıkanıklık varmış diğeri açıkmış
sende çektirde rahatla be canım inşallah kuyu operasyonu işe yaramıştır

ebrarcım hamişmi var kaçırdm galiba ay çok sevindimmmm

çok şükür cnm sen nasılsın?

:) ohhh maşallahhh...

ablammm misaifrlerin vardı dimi,gitmeden önce menüyü yaz bakemm
karnım acayip aç heee,hamur işlerine bakıyorum eve gidince belkim yaparım sizleride beklerim kıslarr:3:

kuzu yaa yemeğe çağırdım içime sinmedi çayın yanına bişeyler yapmak
karadenizlileri bilirsin kuzum yemek önemli
menüyü hemen yazıyım
ezogelinçorba
zeytinyağlı barbunya
güveç
tavuklupilav
turşu ve salata
ve tatlı
o hazır ama kociş alcak onla uğraşamm dedim

sen nezaman çekilecen hsg turkuazcım

inşallahhh güzel çıkarr canımmm inşallah kolay geçerrr ben tahlillerimide yaptırmadım sanırım bu ayda kalacak gibi
ot aldım 3 çeşit bi topikten kardelen yolamıştı onları aldım sabah öyle akşam içecem 20 gün onuda deneyeyim bakayım tüpleri tıkalı bi kadın yapmış hamiş kalmış onunda ben gibi 2 tüpü tıkalıymışş bu bitkilerden sonra hamile kalmışş hayırlısı allahtan bakalım deneyeyim onuda aklımda kalmasın

olmadı aleyna. Aslında ben erken diyodum ama bu gecikme farkında olmadan beni baya heveslendirdi. hasta olunca sevinmedim. bundan böyle ben de istiyorum bebiş bekleyenler kervanına katılıyorum inşallah.

kızzlar eski çalıştığım yerde bi arkadaşım vardı evliydi 5 yıllık adet olamıyodu tedavi olcktı bebek için snra ben evlndim işten ayrldm geçn haber aldm hala aynıymış üzüldüümm halimize şükür ben sevindim grçekten adet olduğumaaa demekki zamanı değil hayırlısıyla oda olur dye düşünüyorummm
allah yardımcısı olsun inşallah tüm bebek isteyenlerin hasretleri son bulur
ebrarcım hamişmi var kaçırdm galiba ay çok sevindimmmm

evet canım samyeli hamiş haberin yokmuydu

aleynamm sağol cnm,fsh ne işe yarıyor ki?
kızlarr sizde baksanıza anlamıyonuz mu?
bu arada kardeloş dün akşam girmemiş hiç mr sonucu ne acaba?

kuzu ben yazdım ama yine yazıyım
fsh normal merak etme
yumurtalık rezervini gösteriyo kuzum fsh
endişelenicek bi durum yok

Back
X