allah yardımcısı olsun inşallah tüm bebek isteyenlerin hasretleri son bulur
evet canım samyeli hamiş haberin yokmuydu
kuzum okurkn kaçırıyom arada herhalde tatlm bu arada senin menü süperrr bende dün eşim istedi barbunya çok severizzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcısı olsun inşallah tüm bebek isteyenlerin hasretleri son bulur
evet canım samyeli hamiş haberin yokmuydu
canım dur bakalım hale gelirse seninkinide ona devrederiz olurmugülüm bende hastayım perşembeye biter inşallah söyleyimde yine
bu ne kalabalık herkese merhabaaaaaaa.
Ayyyyyy menüde tam benlik cok güzel afşyet olsun ellerine saglık
canım dur bakalım hale gelirse seninkinide ona devrederiz olurmu
olmadı aleyna okur
hoşgeldin tatlım nerdesin sen gelmedin akşam ?nasılsın bakalım
hayalim samyeli hamiş canım yani bi hamişimiz daha oldu darısı bize inşallah
boncuğumunda biraz zor geçti tek tüpünde hafif tıkanıklık varmış diğeri açıkmış
sende çektirde rahatla be canım inşallah kuyu operasyonu işe yaramıştır
eşim artık söylenmeye başladı bende akşamları girmeyim diyorum gündüzleri doyuşuruz inşallaholumunekankayizsmilecanım dur bakalım hale gelirse seninkinide ona devrederiz olurmu
olmadı aleyna okur
hoşgeldin tatlım nerdesin sen gelmedin akşam ?nasılsın bakalım
merhaba
ben siteye yeni üye oldum tam olarak nereye yazmam gerektiğinide bilmiyorum. Şöyle bir kendi problemimden bahsedeyim ki aramızda sırlar olsun:) ben 2009 mayıs ayında evlendim 2010 şubata kadar doğum kontrol hapı kullandım. Daha sonra bebek istediğimiz için korunmadık. Ama doğum kontrol hapını bıraktırdıktan sonra regli olamadım doktora gittim farmutal verdi. Regli oldum. Tekrar günüm geldiğinde yine olamadım tekrar doktora gittim bu sefer duphaston verdi regli oldum. Sonra tekrar günüm geldiğinde ultrasona girdim kan tahlilleri yaptılar sadece prolaktin hormanımda biraz yükseklik varmış. (Bunun için beyin cerrahına gönderdiler.) Neyse 1 Hafta sonra tekrar gittiğimde prolaktin hormonum düşmüş. Ama bu sürede yine regli görmedim.(başka bi doktor) Doktora bebek istediğimizi söyledim ancak regli olmadığımı söyledim oda bana klomen ve duphaston verdi. klomeni kullan 15 gün sonra duphastona başla 1 ay sonrada gel dedi. ben klomen bittikten sonramı 15 gün sayıcam klomene başladığım günden sonra 15 gün sayacam bilemedimyardımcı olurmusunuz????
kuzum okurkn kaçırıyom arada herhalde tatlm bu arada senin menü süperrr bende dün eşim istedi barbunya çok severizzzz
turkuazcım pardon canım seninki yüksek deyil ben tsh karıştırdımaleynamm sağol cnm,fsh ne işe yarıyor ki?
Kızlarr sizde baksanıza anlamıyonuz mu?
Bu arada kardeloş dün akşam girmemiş hiç mr sonucu ne acaba?
olmadı aleyna. Aslında ben erken diyodum ama bu gecikme farkında olmadan beni baya heveslendirdi. Hasta olunca sevinmedim. Bundan böyle ben de istiyorum bebiş bekleyenler kervanına katılıyorum inşallah.
kardelencimmm hoşgeldinn
hayalim çektirde kurtul cnm radyatomdan herkes memnun maddi oalrak şuan müsaitseniz orda çektir yada derinimin çektirdiği yerde olabilir hem orasıda uygunmuş ve güzel çekmiş derinime sor istersen...erteleme ne olurhoşbuldum canım saol
hsg çektirmedim daha canım korkuyom ya 2cide çok canım yanmıştı eşim içeri dalacaktı nerdeyse şimdi genecanımı yakarlar diye korkuyom yegenimin hastanede kadın çekiyo hsg kadınada çektirmek istemiyorum kadınlarr çok acımasız ya diyer yerdede yani radyatomda 320 tl nasıl yapayım bilmiyorum bu günlerde randevu almam lazım çktirmek için
geçmişe bakamadım boncugumun hsg nasıl geçmişş sonuçlar nasıl iyimi çok merak ettim ya
samyelimm ne yaptı bu gün yapacaktı demi testii ayyy inşallahhh tutunmutur bebişiii yarabbim inşallahhhhh ol demiştir kurban oldugumm
aaa tutişim dün yazıcaktım tahlillerinle ilgili aklımdan çıkmış
hepsi normal gözüküyo
fshda normal aleynacım 10dan sonra yüksek diyolar
gayet iyi tutişim gözünaydın kuzum filmde temiz çıkar inşallah
buarada e2 onun nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ona bişey diyemiycem
çok şükür halimize,Allah şifa versin onadakızzlar eski çalıştığım yerde bi arkadaşım vardı evliydi 5 yıllık adet olamıyodu tedavi olcktı bebek için snra ben evlndim işten ayrldm geçn haber aldm hala aynıymış üzüldüümm halimize şükür ben sevindim grçekten adet olduğumaaa demekki zamanı değil hayırlısıyla oda olur dye düşünüyorummm
ohhh afiyet olsun yarasın inş,ellerine sağlıkkkkkkuzu yaa yemeğe çağırdım içime sinmedi çayın yanına bişeyler yapmak
karadenizlileri bilirsin kuzum yemek önemli
menüyü hemen yazıyım
ezogelinçorba
zeytinyağlı barbunya
güveç
tavuklupilav
turşu ve salata
ve tatlı
o hazır ama kociş alcak onla uğraşamm dedim
sizede afiyet olsun kuzum
benimki hiç sevmez akşam yemiycek biliyorum ama napıyım zeytinyağlı olması gerekti
canım çok geçmiş olsun bukonuda pek bilgim yok tatlımmerhaba
ben siteye yeni üye oldum tam olarak nereye yazmam gerektiğinide bilmiyorum. Şöyle bir kendi problemimden bahsedeyim ki aramızda sırlar olsun:) ben 2009 mayıs ayında evlendim 2010 şubata kadar doğum kontrol hapı kullandım. Daha sonra bebek istediğimiz için korunmadık. Ama doğum kontrol hapını bıraktırdıktan sonra regli olamadım doktora gittim farmutal verdi. Regli oldum. Tekrar günüm geldiğinde yine olamadım tekrar doktora gittim bu sefer duphaston verdi regli oldum. Sonra tekrar günüm geldiğinde ultrasona girdim kan tahlilleri yaptılar sadece prolaktin hormanımda biraz yükseklik varmış. (Bunun için beyin cerrahına gönderdiler.) Neyse 1 Hafta sonra tekrar gittiğimde prolaktin hormonum düşmüş. Ama bu sürede yine regli görmedim.(başka bi doktor) Doktora bebek istediğimizi söyledim ancak regli olmadığımı söyledim oda bana klomen ve duphaston verdi. klomeni kullan 15 gün sonra duphastona başla 1 ay sonrada gel dedi. ben klomen bittikten sonramı 15 gün sayıcam klomene başladığım günden sonra 15 gün sayacam bilemedimyardımcı olurmusunuz????
evet canım kötü değil ama boncuğum biraz üzüldüaaaaaaaaa gercektenmiii kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmm rabbimmm kucagına almayıı nasip etsinnn
rabbim bizlerede göstersinn inşallahhhhhhhhh
ayyy nasıl heyecanlıdır şimdii kuzummmm çokk güzell bi haberrrr rabbimm şükürlerr olsunn güldürdü samyelimi
rabbim inşallah bizleride tez zamanda güldürsünnn kuzumm
boncugumun neden zor geçmişş kuzumm agrıdanmı
sonuçu çokta kötü deyill kuzumm biri açıkmışşş biride hafifmişş yazdıgına göre
kötü bi sonuç deyil kuzumm birinin açık olası bile yeterr yapılacak tedaviler içinn rabbbimmm inşallahhhh ol diyecekkk boncugumada çok sevindimm vallaa kötü çıkmamışş rabbim bekletmeden versin inşallahhh
eşim artık söylenmeye başladı bende akşamları girmeyim diyorum gündüzleri doyuşuruz inşallaholumunekankayizsmile
sağol canım nasılsın adet olmuşsun hayırlısı inşallah doğru zamanda sağlıkla hamile kalırsın tabi en kısa zamanda![]()
hoşgeldin allah şifa versin ben o hapı kulklanmadıgım için yardımcı olamıycammerhaba
ben siteye yeni üye oldum tam olarak nereye yazmam gerektiğinide bilmiyorum. şöyle bir kendi problemimden bahsedeyim ki aramızda sırlar olsun:) ben 2009 mayıs ayında evlendim 2010 şubata kadar doğum kontrol hapı kullandım. Daha sonra bebek istediğimiz için korunmadık. Ama doğum kontrol hapını bıraktırdıktan sonra regli olamadım doktora gittim farmutal verdi. Regli oldum. Tekrar günüm geldiğinde yine olamadım tekrar doktora gittim bu sefer duphaston verdi regli oldum. Sonra tekrar günüm geldiğinde ultrasona girdim kan tahlilleri yaptılar sadece prolaktin hormanımda biraz yükseklik varmış. (bunun için beyin cerrahına gönderdiler.) neyse 1 hafta sonra tekrar gittiğimde prolaktin hormonum düşmüş. Ama bu sürede yine regli görmedim.(başka bi doktor) doktora bebek istediğimizi söyledim ancak regli olmadığımı söyledim oda bana klomen ve duphaston verdi. Klomeni kullan 15 gün sonra duphastona başla 1 ay sonrada gel dedi. Ben klomen bittikten sonramı 15 gün sayıcam klomene başladığım günden sonra 15 gün sayacam bilemedimyardımcı olurmusunuz????
sagol abla perhizdeyim canım zayıflamaya kara verdim dün başladımdün cok sinirliydim bakim bugün ne olcekgel kuzum beraber yiyelim
bigün gelsenizde sizede yapsam meşhur güvecimden bayanssulusmile
bu ne kalabalık herkese merhabaaaaaaa.
inşallah temiz çıkıcak kuzum emin ol iyi düşün iyi olcak ben bundan sonra öyleyim inanki bak adetim bile düzene girmey başladı pozitif düşünceylehayalim çektirde kurtul cnm radyatomdan herkes memnun maddi oalrak şuan müsaitseniz orda çektir yada derinimin çektirdiği yerde olabilir hem orasıda uygunmuş ve güzel çekmiş derinime sor istersen...erteleme ne olur
abllammm yaa sağolasın inş filmde temiz çıkar:)
çok şükür halimize,Allah şifa versin onada
ohhh afiyet olsun yarasın inş,ellerine sağlıkkkkk
bu arada dua madem perş bitecek bana da verin pls aleynama faydam olsun :) yarın biter bnmkide
ebrarcım eşimin dayıları teyzeleri anne tarafı hepsi istanbullda geçn sene gtmiştm bidaha gidersm belki grüşürüzz
saol tatlım çok iyiyim sen naslsn valla eşimle çok sevindik adet oldm die düzenli buu gün çok neşeliyim ben ya içim kıpır kıpırrr valla iyiki tanıdım sizleri