Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde seni canım.Evet düzenli olmasıda güzel bi nimet gerçekten bende soğan suyuna başlamıştım onun için bakalım faydası olacakmı.gerçi henüz bi değişiklik yok gibi
AMİN ABLA COK SAGOLaleynam yaa kıyamam sana bende diyet yaparken çok mutsuz olurum
allah yardımcın olsun kuzum
aleyna hoşbulduk nasılsın canım
anladım canımm sağolasınnturkuazcım pardon canım seninki yüksek deyil ben tsh karıştırdım
yüksek cıkması yumurta rezervini düştüyünü gösteriyo seninki normal benimde okdar cıkmıştı benim tsh yüksek cıkmıştı
hayırlısı olsun canım bence sende cocuk istiyosun rabbim gönlüne göre versin
sen nezaman çekilecen hsg turkuazcım
inşallahhh güzel çıkarr canımmm inşallah kolay geçerrr ben tahlillerimide yaptırmadım sanırım bu ayda kalacak gibi
ot aldım 3 çeşit bi topikten kardelen yolamıştı onları aldım sabah öyle akşam içecem 20 gün onuda deneyeyim bakayım tüpleri tıkalı bi kadın yapmış hamiş kalmış onunda ben gibi 2 tüpü tıkalıymışş bu bitkilerden sonra hamile kalmışş hayırlısı allahtan bakalım deneyeyim onuda aklımda kalmasın
canım maddi açından 320 veremem şu ara özel sigortada geçmiyo kabul etmiyohayalim çektirde kurtul cnm radyatomdan herkes memnun maddi oalrak şuan müsaitseniz orda çektir yada derinimin çektirdiği yerde olabilir hem orasıda uygunmuş ve güzel çekmiş derinime sor istersen...erteleme ne olur
abllammm yaa sağolasın inş filmde temiz çıkar:)
çok şükür halimize,Allah şifa versin onada
ohhh afiyet olsun yarasın inş,ellerine sağlıkkkkk
bu arada dua madem perş bitecek bana da verin pls aleynama faydam olsun :) yarın biter bnmkide
canım çok geçmiş olsun bukonuda pek bilgim yok tatlım
sen eniyisi doktorunu ara endoğru bilgiyi overecektir tatlım
evet canım kötü değil ama boncuğum biraz üzüldü
bide 3 sefer tekrarlamışlar canı çok yanmış
evet darısı bize kuzum samyelimde busefer sağıkla alır kucağına inşallah
eyvah demek seninkide kızıyo artık
ay gece muhabbetleride başka oluyo bak ben şimdi çıkıyorum işim var gündüz işlerden fırsat olmuyo yaa
olur gülüm soğan kist için değilmi bende kullandığım karışımla düzeldim tatlımmm
ben geldim ne kadar çok yazmışsınız okuyana kadar anam agladı hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne var ne yokı bakalım merhaba hepinize kız bugün eşimin dogum günü akıl verin ne yapayım ona süpriz :kedi::kedi:
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güle güle kuzummm kolay gelsin misafirlerinle güzel bi gün yaşayın kuzum çok öptüm senikızlar yaa ben kaçar fırsatım olursa uğrarım yine bu muhabbeti kaçırmak istemezdim ama akşama misafirlere boş masa kurmak istemiyorum :))
hayden ebroş kaçar hepinizide öper opuyorumnanaktan
anladım canımm sağolasınn
perşembe çekilicem cnm bende,sen o zaman o otları kullanda sonra bütün testleri beraber yaptırıırsın inş işe yarar otlar,eğr bende de kapalı çıkarsa söylersin banada o otları olar mı?
ablammm afedimin 20duasını ben aldım dimi yanlışlık olmasın:)
avrupa şafak mıydı tam hatırlamıyorum derinim görünce yazar zaten ama erkek mi bayan mı bilmiyorum cnmcanım maddi açından 320 veremem şu ara özel sigortada geçmiyo kabul etmiyo
derinim nerde çektirdi kuzum erkemi acaba çeken eşimde aslında pek yanaşmıyo çektirmeme ozaman çok canımı yaktılar ya gene öyle yaparlarsa diyo canını yakarlar sonuç zaten belli deyilmi diyo o acıyı gene çekecen diyo genede sen bilirsin ben senin acı çekmeni istemiyorum diyo ne bilim kuzu bi yandanda çekilim kurtulayım diyorum
neden 3 sefer tekrarlamışlar canımm
offff nasıll canı yanmıştırrr kimbilirr kuzumunn
benim ikincideee ölüp ölüp dirildim valla eşim az kalsın içeri dalacakmış o derece yani düşün ki ben dayanıklıyımdır da ama öyle bi canımı yaktılarki sanki dogum yaptım o derece korkuyom kuzumm gene aynı olursa diye ilkini benim zamanki doktorum çekmişti canım yanmamıştı şimdi çekmiyo o çekse ona gidecem offff napcam bilmiyom
ben geldim ne kadar çok yazmışsınız okuyana kadar anam agladı hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne var ne yokı bakalım merhaba hepinize kız bugün eşimin dogum günü akıl verin ne yapayım ona süpriz :kedi::kedi:
hoşgldinnn canım naslsınn