Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aleynam,sağol cnmSEVTUN HOŞGELDİN EŞİNE PASTA YAP COK ROMANTİYİM DİMİkaydirigubbakcemile3
TURKUAZ RAHİM FİLMİ CEKTİRCEN GALİBA ALLLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
inş cnm inşgüle güle kuzummm kolay gelsin misafirlerinle güzel bi gün yaşayın kuzum çok öptüm seni
kuzumm inşallahhh hsg temiz çıkacakk hiç gerek kalmıcak ota falan inşallah
inşallah kolay gecer gülümm çok canın yanmadan inşallah
rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım
kızlar bişey sorcam adetten snra gebe kalma ihtimali yüksekmiiii
Sevtuncum hiç söylemesem daha iyi olcak ama seni kırmıyım 78 kiloyum canım boyum 1.65
kızlar bişey sorcam adetten snra gebe kalma ihtimali yüksekmiiii
evet aleynam,sağol cnm
inş cnm inş
ben size zaten o gün içinde hbr veririm öğlen 3-4gibi
çok düşük bi ihtimal cnm
evet aleynam,sağol cnm
inş cnm inş
ben size zaten o gün içinde hbr veririm öğlen 3-4gibi
çok düşük bi ihtimal cnm
kardelen49, sevtun2, tttttttta, tugcal hoşgeldiniz canlarım nasılsınızzz
canım benim ben geç yumurtluyorum canım 2 oglumdada geç hamile kaldım anlıcagın normal 28 günde bir olan kişilerde adetinin 12 gününden 16 gününe kadar hamile kalıyolar benim bildigim ben geç yumurtluyorum yanı 34 günde 1 oluyorum adet he bu arada adet kanamam yok çok şükür iyiyim sen netten yumurtlama gününe bak canmŞenizŞeniz
Sevtuncum hiç söylemesem daha iyi olcak ama seni kırmıyım 78 kiloyum canım boyum 1.65
Afedcim dr adetin bittiyi andan başlayıp gün aşırı ilişki yaparsan hiç bir yumurtayı kacırmassın dedi
veririm kuzum veririm :) merak etmee:)tamam kuzum habersiz bırakma inşallah güzel heberlerini verirsin inşallahhh
anladım cnm saolasın bi arkadaşm öyle kalmş o söylemiştiii
kızlar bende çıkıyorm ööptm hepinizzi...