Hayelim canım ben cevap verdim hoşgeldin dedim sen cevap vernedin kuzuuuuuuuu
nasılsın gecmiş olsun bilene dedim kaynanana hıhhhhhhhhhh
özür dilerim kuzum ozaman vallahi görmedimm
saol kuzum gel öpeyimm
nasıl gidiyo canım varmı bi yaramazlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayelim canım ben cevap verdim hoşgeldin dedim sen cevap vernedin kuzuuuuuuuu
nasılsın gecmiş olsun bilene dedim kaynanana hıhhhhhhhhhh
kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:hoşgeldin sevtuuuun.Hayırlı sağlıklı beraberce uzun bi ömür diliyorum size.Eşini en iyi sen tanıyorsun onu en çok ne mutlu eder düşün bakalımmmm
kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:[/
o zaman bebek lafı etmek ağlamak hüzünlenmek kesinlikle yokkkkkkkk tamammıvereliniortak
inşallah canımmmteşekkürler herkes için çok güzel bi gün olsun inşallahsositososito
sebze yap canım en güzeliiii ben kuru yaptım yanınada pilav turşu salata tamamYataktan kalktıgımdan beri burdayım gidiyim işlerimi yapıyım sebze yemeyimi yapıyım :2:
görüşürüz tatlım iyi bak kendine çok öptümKızlar ben kacar görüşürüz bayyy
kızlar bende çıkıyorm ööptm hepinizzi...
afedcim cevap alamadım gördünmü sorumu:tomato:
kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:
gülüm ayrı kaldığın süremi onu okudum bu ay sıkı tutçm bakem takipte olcm cnm
çok şükür bitirdim...evet tuğalcığım çok güzel anlatmışsın arkadaşımıza...bizler senelerir bebek sahibi için uğraşıyoruz...yapmadığımız şey kalmıyor...inşallah rabbim o günleride gösterecek....
Sen şimdi testini yap sonucunu öğren içindeki olumsuzluğu at bir kenara eeşinle beraber bebişinizin gelişine sevinin....aslaaaaaaaaaaa istemiyordum deme rabbim büyüktür..vardır bir bildiği bu bebeği size nasip etti...hatta otur şükür namazı kıl .....
sagolun kızlar antıbıyotık kullanıyorum bgnlerde ovülasyon günlerım umarım ondandır akıntım
tugcalım kardesım 14 yasında cnm hastaneye götürmüsler agrı kesıcı bır ıgne uyuz hemsıre yalnıs yere vurmus ıgneyı 2 hafta oldu hala tık yok kasamı denk gelmıs sınıremı bacagı kötü hergün hastaneye tasıyoruz öyle ıste bakalım rabbım sıfa verır ınsallah
turkuazım doktor korunun demedı belkıde aklına gelmedı ben tuttum ertesı günü dusa bıle gırdım belkıde kapmısımdır sıfayı senın hsg ne az kalmıs cnm umarım temız cıkar sonucların agrısız sızısız gecer
hoş geşldin canım....slm aranıza katılabilirmiyiim
merhaba arkadaşlar nasılsınızzz
ebrarr kuzusu görmedin herhal ben okudum cicim.....ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı
geçmiş olsun balım nasılsın????selammm canlarımmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz
kayın valide hastaydı ordaydım gelemedim nasılsınız ne var ne yokk varmı güzel haberler
inşallah önümüzdeki aya olur tatlım... ufacık ümit bile insanı ne hale sokuyor... İnşallah Rabbim aratmaz canım....Selam
beklenen oldu hasta oldum. ama durdukça içime dokunuyor. Farkında olmadan nasıl da ümitlenmişim :çok üzgünüm:
ooo maşallah kalabalığız böyle görmeyi özlemişim
malesef kalamıycam çok işim var
hepiniz iyisinidir inşallah
BONCUĞUM merak ettim çok kardeşine geçmiş olsun varya artık kimseye güven kalmadı görümcemde iğne yüzünden komalık olduya .allahın izniyle üzelir canım rabbim şifa versin .akıntın kötü kokulu ve kaşıntılı değilse korkma canım .kötü bişey olsa belli eder kendini .inşallah buay müjde vericeksin kuzum
TUTİŞİM evet yaa düzene girmesine seviniyorum gerçi şuanda bişey yok yani sökülmedi ama genelde böyle oluyo hayırlısı takmıyorum artık neyse oo
AFEDİM hoşbuldum canım saol nasılsın?
HAYAL kız seni bi pataklıyım ben meraktan öldük demek kayınvaldedeydin çok geçmiş olsun allah şifa versin şimdi nasıl oldu?
TUĞÇEM özledim seni kuzum yaa buduruma çare bulmalıyız olmuyo böyle canım .adetimde geldi gibi hayırlısı inşallah
SAMYELİ COK SEVİNDİM CANIM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH:teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::ecrin_bebek:
ABLA BANA YAZMAMIŞSIN OKUYAMAYAN OLURSA BANA YAZABİLİRSİN CANIM BENİM NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH ADET OLMUŞSUN HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH opuyorumnanaktan
TURKUAZ TESTİN HERŞEY NORMAL GİBİ BİRAZ FSH YÜKSEK CANIM
AFEDCİM BEN SANA KESİN HAMİLESİN DİYE BAKIYODUM OLSUN SİZ DAHA YENİSİNİZ İNŞALLAH BU AYA OLUR
NANELİŞEKER COK SAGOL ŞEKERİM ALLAH RAZI OLSUN
BONCUGUM COK GECMİŞ OLSUN ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİNİN ALLAHIM ŞİFA İSMİ HÜRMETİNE ŞİFA VERSİN KARDEŞİNE İNŞALLAH AMİN
DUA İÇİNDE COK SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
TUGCE SENLE HİÇ KONUŞAMADIK KIZ ÖZLEDİK SENİ NAPIYON NE EDİYON
HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER BİLİYOSUN RABBİM OL DİYCEK BU İŞE YOKSA SAYIYA FALAN BAKMIYO CANIM BENİM
COK SAGOL DUAMI OKUMUŞSUN ALLAH RAZI OLSUN
HOŞGELDİN EYER ADETLERİN DÜZENLİYSE HAMİLESİNDİR TEBRİK EDERİM
İYİDE NİYE ŞÜPE EDİYOSUN Bİ TESTE BAKIYO SONUÇ COK BASİT YANİ EŞİNE DE GELİRKEN ECZANEDEN TES GETİRSİN SENDE YAP BİZE HABER VER CANIM OLDUMU
HOŞGELDİN
kuzu yaa yemeğe çağırdım içime sinmedi çayın yanına bişeyler yapmak
karadenizlileri bilirsin kuzum yemek önemli
menüyü hemen yazıyım
ezogelinçorba
zeytinyağlı barbunya
güveç
tavuklupilav
turşu ve salata
ve tatlı
o hazır ama kociş alcak onla uğraşamm dedim
kardelen49, sevtun2, tttttttta, tugcal hoşgeldiniz canlarım nasılsınızzz
inşallah canımmm
sebze yap canım en güzeliiii ben kuru yaptım yanınada pilav turşu salata tamam
görüşürüz tatlım iyi bak kendine çok öptüm
güle güle canım iyi bak kendine selamlar validene
amin canım....
ayy boncuğum çok geçmiş olsun kardeşine siniroluyorum böyle dr lara hemşirelere yaaa onlara da güvenmeyeceksek... sabah da tv de izledim kadının birini doğum yaparken hemşire tartaklamış... koluna iğne falan batırmış... neden de 4. çocuğu doğuruyor diye... kesin kendinin olmuyodur ş....sizzz...... utanmıyomusun 4 tane doğurmaya diye kadını doğum yaparken dövmüş.....klava:
hoş geşldin canım....
iyidir afedcim sen nasılsın??
ebrarr kuzusu görmedin herhal ben okudum cicim.....
geçmiş olsun balım nasılsın????
inşallah önümüzdeki aya olur tatlım... ufacık ümit bile insanı ne hale sokuyor... İnşallah Rabbim aratmaz canım....
:a015: :a015: :a015:
alynem bütün hafta sponum düğün dernekle geçti... hafta içi de ders çalışıyorum akşamları de geç saate kadar girmeme koiş izin vermiyor... böyle ders araarında geliyom bende nabiiimmm.... ben de seni özeldim.....:1hug:
abooooo kızzzz beni de çapırsana beaaaa...... ellerine sağlık.....
![]()
![]()
![]()
kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:
nice senelere canım eşinle sana rabbim her daim mutlu etsin
deyişiklik istiyosan canım kapıdan başla küçükk güzel renkli kagıtlara sevgi sözcükleri yaz sende saklan biyere kagıtların sonu senin oldugun yere gelsin okuya okuya seni bulsun kocişin sonra bi ceeee yap ona hahaha
iyiyim tatlım sen nasılsınnn hamilemisinnn kız kuzuuuuu sanki öyle okudum bulutun msj da ayyy inşallahhh kuzummm inşallahhhhhhhh
ben geldim ancak okudum bitirdim nasılsınız?a.s.turkuazcığım sonuçların hakkında bir şey söyleyemiyorum çünkü o konuda hiç bir şey bilmiyorum birşeyler öğreneyim diye birkaç kez döndüm baktım bakalım biraz anladım gibi bu arada umarım bir terslik olmazda perşembe günü filmini çektirirsin canımyerimsenibensevtuncuğum haklamışsın eltiyi patlama anıydı sanırım insan bazen gerçekten çok doluyor canım damarına damarına basıyorlar insanın :mymeka:ama yine sen bilirsin tabii ki de çok sinirlenip üzme kendini Allah'a havale et o en iyisini bilir klasik olarak benim de elti problemim var kırk kere kovdum kırbir kere geldi atsan atılmıyor satsan satılmıyor maalesef aynı soyadını taşıyoruz sonuçta:1shok:semracığım rahimde ne varmış ki temizlenecek zor bir işlem mi acaba?alttan muayene de mi anladılar?biraz bilgi verir misin tatlım?bilmiyorumkismileafedciğim ebrarcığım adet düzeni dediğiniz gibi çok önemli inşallah sorun kalmamıştır bebişlerinizde gelir arkasından:Saruboceq:naz puantiyem zeyneprose hoşgeldinizopuyorumnanaktanpuantiyem öbür aya hayallerin gerçek olur umarımboncukcuğum ne iğnesiymiş bu böyle?doktor ne diyor ne zaman geçermiş?fisfisfisakıntın yumurtlama dönemindeki gibi mi farklı mı?doktora bir sorsan mı ki?bilmiyorumkismileçok yazdım değil mi?neyse ancak toparladım geçmişi idare edinyerimsenibenebrarcığım duamı bitirdim bu arada bilgin olsunkaydirigubbakcemile5
nere gidiyon kızzz ben daha yeni geldim acık daha dur birazdan beraber gideriz.....kaydirigubbakcemilearamıza yeni katılan arkadaşlarr hepinizz hoşgeldiniz çok kalabalıgık kaçıyorum yazılanları hele geçmişe henüzzz gidemedim bile bi gitsem 3 4 günlük konuşmalarr geri dönemem sanırım yarına kadarrr
bu arada derinimm naptııı yaaa çok merak ettimmm
kız onu en mutlu eden şey benim mutlu oldugumu görmesidir bebem ya ama yemek hazırlıyım mum ışıgında bide romantik bir şarkı pastada alınca bu iş tamamdır:teytey:[/
o zaman bebek lafı etmek ağlamak hüzünlenmek kesinlikle yokkkkkkkk tamammıvereliniortak
yok canım kendimede söz verdim çünkü sen aglayınca benim canım acıyo diyo bende kırmak hiç hiç sitemiyorum çünkü onu çok seviyorum:çok üzgünüm: eşim üzülmesin daha bişey istemiyorum yaw:teselli::teselli: