hoşgeldin aramıza canımm burda hiç sıkılmassın 7 24 açıgıztmm anlıcam herh yavaş yavaş.... arkadaşlıklar gzl galiba burda ben ewde yalnızım konu komşum flnda yok çok sıkılıyorum
yapma yaaawww ben de hep kız istiyom aslında amma benim babam ve eşim erkek istiyorlar... benim kız kardeşim var ondan babam erkek olursa çıplak gezdircem diyip durur....:roflol: tabiii en önemlisi sağlıklı sıhhatli tez vakitte olması kuzum.... ben de deliliğe vuruyom nabiim... nere kadar üzimm kendimi... al işte hayatımdan bir dakka daha gitti bu mesajı yazana kadar geri gelmicek.....boshayallersmile
çok haklısın kuzummm çok haklısınnn ömür bitiyo 1 dk 1 dk derken herşey boş aslında yarına çıkmaya senedimiz varmı yok
onun için napacaz kuzumm herşeyi delilige vuracaz yıkılmıcaz yılmıcaz kendimizi olmuyo diye yıpratmıcazzz verecek olan rabbimiz o istedikten sonra olmayacak yok
herşey vesile biz vesileleri arıcaz ararkende kendimizi üzüp yıpratmıcaz demi kuzumm
valla kuzumm herşey oluyor kuzum ama saglık bi giderse geri dönüşü olmuyorr önce saglık saglık olmazsa o çok istedimizz bebişlerimizee nasıl bakacaz demi tatlım
saglıklı kalmak içinde kendimizi üzüp yıpratmıcaz gencecik ve saglıklı kalacagız ki bebişlerimizin genç ve saglıklı anneleri olsun onlara bakabilsin onlarla bebek olsun oyunlar oynasınn ben bebeyimle oyun oynamayı çok isterim teyze kızlarımın çocukları var yazın gitmiştim bitanesinin 7 yaşında ikiz biri erkek biri kız çogugu var diyerininde 4 yaşında gittigimde plastik yemek takımı vardı çaybardagı fincanları falan oturdum onlarla evcilik oynadım hahahaha yemek yaptılarrr kahve yaptılar bana ben misafirr gittimm onlaraa hahahaha çok güzeldii kızzz vallaa kendinmi cocuk sandım onlarında bi hoşuna gitti onlarla oturup evcilik oynamam olursa bebişim onla hergün oynucam