• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbuldum saol burda gzl arkadaşlıklar war sanırım bn de ewde yalnızım hep yeni kaydoldum ama hoşuma gittii:) tanışalım bn nazlı 24 yaşındaym we 3 yıllık ewliyim

hoşbuldum saol burda gzl arkadaşlıklar war sanırım bn de ewde yalnızım hep yeni kaydoldum ama hoşuma gittii:) tanışalım bn nazlı 24 yaşındaym we 3 yıllık ewliyim

kesinlikle canım bende aralarında yenıyim bende 28 yaşındayım yedi yaşında bir oğlum var şimdide kardeş istiyoruz bende 11 senelik evliyim canvereliniortakım tanıştıma memnun oldum

kızlar iyi akşamlar sizlere tam hazırlık yapıcaktım ama olmadı erkek kardeşim aradı abla koş eve su bastı diyeohaoldumsmileohaoldumsmile anlıcagınız dogum günü hayal oldu mafoldumbenmafoldumben kız benim bu şansım ne zaman dönecek yaw kardeşimin evindeyim canlarım ev batmış halılar ıslak ev maffolmuş ne güzelde kutluyorum eşimin dogum gününü he:roflol::roflol:

kızlar iyi akşamlar sizlere tam hazırlık yapıcaktım ama olmadı erkek kardeşim aradı abla koş eve su bastı diyeohaoldumsmileohaoldumsmile anlıcagınız dogum günü hayal oldu mafoldumbenmafoldumben kız benim bu şansım ne zaman dönecek yaw kardeşimin evindeyim canlarım ev batmış halılar ıslak ev maffolmuş ne güzelde kutluyorum eşimin dogum gününü he:roflol::roflol:

ah canım ya çok üzüldüm hemde kış günü havalarda çok soğuk allah yardımcınız olsun eşine gelincede senin yanında olmakta yeter ona bence üzme kendini:teselli:

arkadaşlar ben kaçtım oğlum oyun oynamak istiyor birazdan yine gelirim bayyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
prensescıgım sende hoşgeldın cnm aramıza yapman gereken bısıy yok sayfa yenılemek ıcın f5 basıyorsun baska öğrenmek ıstedıgın olursa sor yardımcı oluruz

Back
X