• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aaaaaaaaaaa aşkolsun cevap vermeye çalışıyorum bu gün kursa kaydoldumda kursla ilgili bilgiler araştırıyorum canım :1hug:

nerde canım halılar banyoda kardeşim yıkıcak erkek kardeşim :roflol::roflol::roflol: iş başa düştü dedi delü ne olcek bugün burdayım nasip olursa yarın giderim eve eşim yanımda nasıl olsa demiı ama dogalgaz açık işşallah bişey olmaz ben hiç açık bırakmıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile yarın dip köşe temizlik yapar öyle eve giderim artık garibi burda tek başına bırakamam maşallah kız gibi temizlik yapıyo kardeşim allahtan anneme hürmeti var annecigime çok yardım eder evlenıncede karısına kasımda dügünümüz var allah nasip ederse tabe:hulya::hulya::hulya:

nerde canım halılar banyoda kardeşim yıkıcak erkek kardeşim :roflol::roflol::roflol: iş başa düştü dedi delü ne olcek bugün burdayım nasip olursa yarın giderim eve eşim yanımda nasıl olsa demiı ama dogalgaz açık işşallah bişey olmaz ben hiç açık bırakmıyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile yarın dip köşe temizlik yapar öyle eve giderim artık garibi burda tek başına bırakamam maşallah kız gibi temizlik yapıyo kardeşim allahtan anneme hürmeti var annecigime çok yardım eder evlenıncede karısına kasımda dügünümüz var allah nasip ederse tabe:hulya::hulya::hulya:

YAZIIIIIIIIIIIIIIK ACIDIM ŞİMDİ KARDEŞİNE ALLAH YARDIMCISI OLSUN HAYIRLI EVLATMIŞ DEMEK EVLENDİRİYONUZ ALLAH MUTLU MESUT ETSİN CANIM HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN a.s.

ya bşy sorucam şu isminizin yanındaki fotoları nasıl koyuyonuz bn beceremedim dee:)

merhaba canım bende çok eski sayılmam.O resim için bende çok uğraşmıştım sonunda buldum.Kullanıcı paneli başlığı var yukarıda ordan avatarını değiştir var ordan yaparsın

hmm tmm kardelen çokk saol:) bu arada naz ve kardelen bnm favori ismim allah bana bi ewlat weririse ikisinden birini koyucam işl....
:D

valla bu saatte kimse gelmez galiba
küstüm ben kızlara yaa terkettiler bizi
banada mı küstün,ama ben sana yazdım ya neden gelemicemi,bi bilsen rahatça pc başında olayım diye neler yaptığımı,bi gün sana kamerayla gösterim bi.kaydirigubbakcemile2
selammm canlarımmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz
kayın valide hastaydı ordaydım gelemedim nasılsınız ne var ne yokk varmı güzel haberler
canım,seni çok merak ettim,nerelerdeydin dicem,ama söylemişin azaten,geçmiş olsun.

olmadı aleyna. Aslında ben erken diyodum ama bu gecikme farkında olmadan beni baya heveslendirdi. hasta olunca sevinmedim. bundan böyle ben de istiyorum bebiş bekleyenler kervanına katılıyorum inşallah.
aramıza hoş geldin,ivereliniortaknş.en kısa zamanda sende bebeiş sahibi olursun,rabbim hiçbirimizi bekletmesin.
Kardeloş gelmedi galiba boynunda düzleşme varmış
oyüzden çok oturamıyorum dedi
geçmiş olsun kuzuma
gelemedim kuzu,bugünde gelemedim hiç,ama etkilkyo varya,bugün daha azdı ağrım,gerçekten burda oturmaktan olmuş,zaten dr dedi,boynunu uzatıp tv izlemişin dedi,bende yok tv değildir,pc dir dedim,ay niye öyle alıştım acaba ben.
yalnız bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş bu yazın,ferkettim.

ben geldim ancak okudum bitirdim nasılsınız?a.s.turkuazcığım sonuçların hakkında bir şey söyleyemiyorum çünkü o konuda hiç bir şey bilmiyorum birşeyler öğreneyim diye birkaç kez döndüm baktım bakalım biraz anladım gibi bu arada umarım bir terslik olmazda perşembe günü filmini çektirirsin canımyerimsenibensevtuncuğum haklamışsın eltiyi patlama anıydı sanırım insan bazen gerçekten çok doluyor canım damarına damarına basıyorlar insanın :mymeka:ama yine sen bilirsin tabii ki de çok sinirlenip üzme kendini Allah'a havale et o en iyisini bilir klasik olarak benim de elti problemim var kırk kere kovdum kırbir kere geldi atsan atılmıyor satsan satılmıyor maalesef aynı soyadını taşıyoruz sonuçta:1shok:semracığım rahimde ne varmış ki temizlenecek zor bir işlem mi acaba?alttan muayene de mi anladılar?biraz bilgi verir misin tatlım?bilmiyorumkismileafedciğim ebrarcığım adet düzeni dediğiniz gibi çok önemli inşallah sorun kalmamıştır bebişlerinizde gelir arkasından:Saruboceq:naz puantiyem zeyneprose hoşgeldinizopuyorumnanaktanpuantiyem öbür aya hayallerin gerçek olur umarım:emir_bebek:boncukcuğum ne iğnesiymiş bu böyle?doktor ne diyor ne zaman geçermiş?fisfisfisakıntın yumurtlama dönemindeki gibi mi farklı mı?doktora bir sorsan mı ki?bilmiyorumkismileçok yazdım değil mi?neyse ancak toparladım geçmişi idare edinyerimsenibenebrarcığım duamı bitirdim bu arada bilgin olsunkaydirigubbakcemile5
canım gerçekten seni tebrik etmek istiyorum,kimseyi atlamadan yazmaya çalıştığın için.içimden geldi.olumunekankayizsmile
slm rkadaşlar bu forumda yeniyim ve acemiyim ama szlerle tanışıp dertleşmek sohbet etmk istiyorum ama nasıl kullanılıyo anlayamadım daha cvplar hmn geliyomu
aramıza hoş geldin nazvereliniortakbizde sora sora öğrendik,sor,hiç çekinme,baştan kayboluyoduk hepimiz,zamanla rahatlıkla gelcen,bulcan bizi.
ayrıca gerçekten çok sıcak arkadaşlıklarımız var,sanki aile gibi olduk burda.
selam canlar nasılsınız
geçmişe biraz bakabildm ama fazla bi bilgim yok
inşAllah herkes iyidir
ben kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yatasım var başım dönüyo
doktora gittim cumartesi günü bebişi gördüm doktor herşey normal dedi şükürler olsun ama kalp atışı için bişi demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sancım var deyince progestan verdi
tabi bu arada kardeloş geldi hastaneye çok sevindim canım ya inanamadım ilk önce ama geldi çok güzel vakit geçirdik Allah razı olsun
inanın bu gün hiç kalkamadım niye böyle oluyorum anlamadım
ben kendimi iyi hissedesem gelmeye çalışacağım
kendinize iyi bakın Allaha emenet olun
canım,ben sana dedim ya,progestan öyle yapcak seni diye,birazda hamilelik etkisiyle hepten bitkin düşüyosun,yalnız merak ettim seni,kaç gündür rahatsız olunca mı giremedin,ters bişey yok di mi?

arkadaşlar ben de foruma yeni katıldım. yapmam gereken bişey var mı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
hoş geldin prensesvereliniortak
sende anne olmak mı istiyosun?

kızlar iyi akşamlar sizlere tam hazırlık yapıcaktım ama olmadı erkek kardeşim aradı abla koş eve su bastı diyeohaoldumsmileohaoldumsmile anlıcagınız dogum günü hayal oldu mafoldumbenmafoldumben kız benim bu şansım ne zaman dönecek yaw kardeşimin evindeyim canlarım ev batmış halılar ıslak ev maffolmuş ne güzelde kutluyorum eşimin dogum gününü he:roflol::roflol:
sevtuncum,geçmiş olsun,kolay gelsin canım,can sağlığı olsun,illa romantik kutlayamasanızda,hatırlaman önemli bence,üzülmerabbim beraber bir ömür nasib etsin size.
slmm kızlarrr nasılsınnzz güzel hatunlar...........
nerelerdesin ezgicim,hiç sesin çıkmıyo?
[
kızlar selam hepinize,az bişey kalcam diye geldim,o zamanda geçmişi okumakla geçti,ne çok yazmışınız ya,biraz beni düşünün,gelemiyo eskisi kadar,ona kolaylık olsun deyin.:sm_cool:

kız olursa bn erkek olursa eşim koyucak oda efe istiyo nasip allahım isteyen herkese wersinde eli yüzü düzgün olsun isim kolay iş
senin varmı cnm

Back
X