- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…
bi topikte okudum şimdi :gitme:
slm kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok sagolun allah razı olsun hepınızden emarı cekıldı bgn sınırde cok kötü zedelenme varmıs yavrumun okuluda kaldı ona olcagına bana olsaydı keske o benım cocugum gıbıdır:gitme:
öptüm sızlerı görüşürüz yınea.s.
selam canlar nasılsınız
geçmişe biraz bakabildm ama fazla bi bilgim yok
inşAllah herkes iyidir
ben kendimi iyi hissetmiyorum sürekli yatasım var başım dönüyo
doktora gittim cumartesi günü bebişi gördüm doktor herşey normal dedi şükürler olsun ama kalp atışı için bişi demedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sancım var deyince progestan verdi
tabi bu arada kardeloş geldi hastaneye çok sevindim canım ya inanamadım ilk önce ama geldi çok güzel vakit geçirdik Allah razı olsun
inanın bu gün hiç kalkamadım niye böyle oluyorum anlamadım
ben kendimi iyi hissedesem gelmeye çalışacağım
kendinize iyi bakın Allaha emenet olun
kızlar iyi akşamlar sizlere tam hazırlık yapıcaktım ama olmadı erkek kardeşim aradı abla koş eve su bastı diyeohaoldumsmileohaoldumsmile anlıcagınız dogum günü hayal oldu mafoldumbenmafoldumben kız benim bu şansım ne zaman dönecek yaw kardeşimin evindeyim canlarım ev batmış halılar ıslak ev maffolmuş ne güzelde kutluyorum eşimin dogum gününü he:roflol::roflol:
çok güzel olmuş tatlım....anaaaa kardelen bak becerdim :)
banada mı küstün,ama ben sana yazdım ya neden gelemicemi,bi bilsen rahatça pc başında olayım diye neler yaptığımı,bi gün sana kamerayla gösterim bi.kaydirigubbakcemile2
canım,seni çok merak ettim,nerelerdeydin dicem,ama söylemişin azaten,geçmiş olsun.
aramıza hoş geldin,ivereliniortaknş.en kısa zamanda sende bebeiş sahibi olursun,rabbim hiçbirimizi bekletmesin.
gelemedim kuzu,bugünde gelemedim hiç,ama etkilkyo varya,bugün daha azdı ağrım,gerçekten burda oturmaktan olmuş,zaten dr dedi,boynunu uzatıp tv izlemişin dedi,bende yok tv değildir,pc dir dedim,ay niye öyle alıştım acaba ben.
yalnız bu arada kimsenin dikkatini çekmemiş bu yazın,ferkettim.
canım gerçekten seni tebrik etmek istiyorum,kimseyi atlamadan yazmaya çalıştığın için.içimden geldi.olumunekankayizsmile
aramıza hoş geldin nazvereliniortakbizde sora sora öğrendik,sor,hiç çekinme,baştan kayboluyoduk hepimiz,zamanla rahatlıkla gelcen,bulcan bizi.
ayrıca gerçekten çok sıcak arkadaşlıklarımız var,sanki aile gibi olduk burda.
canım,ben sana dedim ya,progestan öyle yapcak seni diye,birazda hamilelik etkisiyle hepten bitkin düşüyosun,yalnız merak ettim seni,kaç gündür rahatsız olunca mı giremedin,ters bişey yok di mi?
hoş geldin prensesvereliniortak
sende anne olmak mı istiyosun?
sevtuncum,geçmiş olsun,kolay gelsin canım,can sağlığı olsun,illa romantik kutlayamasanızda,hatırlaman önemli bence,üzülmerabbim beraber bir ömür nasib etsin size.
nerelerdesin ezgicim,hiç sesin çıkmıyo?
[
kızlar selam hepinize,az bişey kalcam diye geldim,o zamanda geçmişi okumakla geçti,ne çok yazmışınız ya,biraz beni düşünün,gelemiyo eskisi kadar,ona kolaylık olsun deyin.:sm_cool:[/QUOTE
kız kardeloş nasılsın balım.... aynı dertten muzderibim kaç kez yazdım acık az konuşun deyi ama 5 dkka kaç sayfa oluyo okuyamıyorum bi de zaten fazla giremiyom özlüyon gacıları....mafoldumben
kız olursa bn erkek olursa eşim koyucak oda efe istiyo nasip allahım isteyen herkese wersinde eli yüzü düzgün olsun isim kolay iş
senin varmı cnm
neden ki kardelen
neden ki kardelen
ayyy bebem kopardın beni akşam akşam ne güzel anlatımış tam bizi anlatmış offfff offfff zaten bütün gece dizide osmana ağladım şimdi de buna ağladım gözlerim şişti ağlamaktan....akannehir akannehir mafoldumben
canım yaaa kıyamam ona ben inşallah tez vakitte iyileşir boncuğum....
canım kendine dikkat et iki canlısın artık inşallah pıt pıtları da duyucaksın tez vakitte....
ayoolll kız ne romantik olmuş ıslak heeee hahahaha..... bu doğumgününü hiç unutmassınız ikinizde...
çok güzel olmuş tatlım....
kız kardeloş nasılsın balım.... aynı dertten muzderibim kaç kez yazdım acık az konuşun deyi ama 5 dkka kaç sayfa oluyo okuyamıyorum bi de zaten fazla giremiyom özlüyon gacıları....mafoldumben
:) ewet ilerlettim resmimide şimdi değiştirdim öteki kardelen öğrettii de:)
ebroşta gelseydi,bi görseydimde gitseydim keşke
kız düzleşme dedi dimi dr un... ben birkaç gündür giremedim ebrarın mesajında gördüm geçmiş olsun anacım... nasıl bir tedavi verdi???ben izni mizni takmıyomda,boynum ağrıyo,hele öğrendikten sonra daha ağrıyo,psikolojik olarakta hissediyorum galiba.
sağol canım,fıtık öyle önemsencek büyüklükte değilmiş,sadece düzleşme dedi,ay bide komik dr du ki,şöyle tv izlemişin diyo,boynunu uzatıpta,daha bissürü komik komik şeyler dedi,hiçte öyle dr a rastlamamıştım.kız düzleşme dedi dimi dr un... ben birkaç gündür giremedim ebrarın mesajında gördüm geçmiş olsun anacım... nasıl bir tedavi verdi???