• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anlamadım, hamile kalmak istemiyor musun?

evet bikaç ay daha istemiyorum.Haftaya doktora gidicem hamilelik öncesi yapılması gereken herşeyi yaptırmak istiyorum.Zaten hazır da değilim bi hamileliğe daha henüz

kız birsen geçmiştemisin??? nasılsın dedim ama cevap vermedin yoksam beni öslemedin mi???:çok üzgünüm:

kız tugcalım özlemez olurmuyum topiğin bütün şekerlerini özlüyorum ama benim kaynanam var sadece kaçamak bakıp kaçıyorum

allah razı olsun canım,

ya kızlar şu öksürük için napmam lazım. ilaç falan içemiyorum...

göğsüne havlu koy sıcak tut sonuçta öksürük ciğerlerin soğuk almasıyla başlar sırtınada havlu koy ısınsın biraz terledikçede hemen üstünü değiş terli terli durursan daha çok hasta eder eğer işin müsaitse biraz da dinlensen keşkeboshayallersmileama yine de dr.bir konuş istersen yanlış bir şey söylemiş olmayayımbilmiyorumkismile

flan, kardelen49, kardelen5233+, naneliseker, samyeli26, semraozsoy, tugcal hatunlar nasılsınız bakıım

evet bikaç ay daha istemiyorum.Haftaya doktora gidicem hamilelik öncesi yapılması gereken herşeyi yaptırmak istiyorum.Zaten hazır da değilim bi hamileliğe daha henüz

düşük olmuştu değil mi?ama doğru diyorsun hem ruhen hem bedenen hazır olmak lazımboshayallersmile

düşük olmuştu değil mi?ama doğru diyorsun hem ruhen hem bedenen hazır olmak lazımboshayallersmile

bide üstüste olunca baya yıprattı.2 senede 4 düşük.Biraz dinleneyim değilmi.Kolay hamile kalamıyorum nasılsa diye son düşükten sonra dikkat etmedim.3.ayda yine hamile kaldım.O yüzden korkuyorum şimdi.:bbo:

adaşım sen nasılsın hoşgeldiiiin.ya an bu andır gelin artık azcık sohbet edelim.Geçmişte kaldınız galiba

bende beklemedeyim kızlar sagolun ayın 20 den sonra belli olacak ama günler geçmek bilmiyo

bide üstüste olunca baya yıprattı.2 senede 4 düşük.Biraz dinleneyim değilmi.Kolay hamile kalamıyorum nasılsa diye son düşükten sonra dikkat etmedim.3.ayda yine hamile kaldım.O yüzden korkuyorum şimdi.:bbo:

haklısın tatlım çok yıpratır doğru diyorsun dinlen biraz bu arada dr.a gidersin hazırlığını yaparsın sonra olur tekrar inşallah kolay mı 4 düşük?tekrar tekrar geçmiş olsun Allah bir dahakini tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

Back
X