Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın tatlım çok yıpratır doğru diyorsun dinlen biraz bu arada dr.a gidersin hazırlığını yaparsın sonra olur tekrar inşallah kolay mı 4 düşük?tekrar tekrar geçmiş olsun Allah bir dahakini tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
biçok sebep var.kan pıhtılaşması,hipotiroid,morfoloji düşüklüğü hangisinde kaynaklanıyo bilemiyorum.
evet kardelen 49 aşılama yaptırdım ayın 5 de
kızlar ben çıkıyorum,işlerim var,kombide bozuldu,usta gelcek,balkonu boşaltmalıyım,(benim balkon kiler gibide,bissürü malzemelerim var,yiyecek namına,ustaların onlara dokunmalarını istemiyorum)zaten temizlicektim,bahane olmuş oldu.
kızlar ben çıkıyorum,işlerim var,kombide bozuldu,usta gelcek,balkonu boşaltmalıyım,(benim balkon kiler gibide,bissürü malzemelerim var,yiyecek namına,ustaların onlara dokunmalarını istemiyorum)zaten temizlicektim,bahane olmuş oldu.
biçok sebep var.kan pıhtılaşması,hipotiroid,morfoloji düşüklüğü hangisinde kaynaklanıyo bilemiyorum.
yanlış bilmiyorsam hipotiroid guatırla ilgili tiroid bezlerinin düzgün çalışmamasıyla alakalı sanırım o konuda net bir tedavi ol bence çünkü diğerleri de olabilir ama genelde guatr düşüğe sebep oluyor böyle birkaç kişi yakınen tanıyorum çünküboshayallersmile
ya aslında ilaç kullanıyorum düzenli olarak 2 senedir.tsh normal çıkıyo testlerde.Ama yinede bi kez daha başka bi doktorla görüşmek istiyorum
kızlar nasılsınız???![]()
hoşgeldin canım?iyidir sen nasıl gidiyor dersler?opuyorumnanaktan
kocaman kocaman merhabalar çok çok öpüldünüz opuyorumnanaktannasısınız?hepiniz iyisinizdir umarımolumunekankayizsmilehayalciğim siz daha çıtırsınız da ben 36 yaşındayım pek çıtırlık kalmadı yani zaten şu ilaçları kesip bir an önce doğuramazsam beni menapoz sitelerinde bulursunuz artıkohaoldumsmileturkuaz tatlım iyi dileklerin için çok sağol canım sizde inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz nice yaşgünleri yaparsınız :Saruboceq:bu arada evet canım yarım doz daha azalttık bunlar biraz riskli ilaçlar gerçi reçeteli değil ama yine de azar azar bırakmak gerekiyormuş o yüzden temkinli gidiyoruz kasım sonu aralık başı gibi bitecek umarımboshayallersmileebrarcığım sana da çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinopuyorumnanaktansizin de bir sürü bir sürü çocuğunuz olacak siz de ne yaşgünleri kutlayacaksınız inşallah:Saruboceq:misafirin çok rahatsız etmiş canım maalesef böyle insanlar var doğurmakla anne olunmuyor işte doğur doğur at kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok kilmaz: neyse az hasarla atlatmışsın gülümyerimsenibenboncuk tekrar çok geçmiş olsun canım nasıl vurmuş iğneyi öyle?doktor bir şey söyledi mi?ne zaman düzelirmiş? çok sordum ama cidden merak ettim canımbilmiyorumkismilemaviciğim geçmiş olsun canım sanada genelde ilk dönemlerde olur böyle şikayetler önce bebek vücuda yabancı gelir alışamaz sonra adapte olunca şikayetlerin azalır gerçi sonra da bebek büyüyeceği için daha farklı şeyler olur da alışırsın be gülüm zaten herkeste farklı olur ben 9 ay bulantı çekmiştim mesela akannehirprenses hoşgeldin canım a.s.kardelen güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğinceŞeniztabi gebelik ihtimalini düşünmek zorunda doktor o yüzden ilaç veremez umarım en az sıkıntıyla atlatırsın bu dönemikaydirigubbakcemile5yumoşlar da iyi durumdadırlar umarım müsait olursan haber ver olur mu tatlım?yerimsenibenderin canım dr. a gidecekmişsin ilaç iyi gelir inşallah canım yüreğini ferah tut sen:1hug:tugcal dersler nasıl gidiyor canım Allah zihin açıklığı versin sanaolumunekankayizsmileçok yazdım ama geçmişi ancak özetleyebildim idare edin artıka.s.
Allah kabul etsin bulutum sağolasın,Allah razı olsun dilinize sağlıkanammmmmmmmm kızlar kış daha başlamadı..dikkat edin kendinizee...
kızlar bende kurana gidiyorum...orada hepimiz için dua edeceğim rabbim inşallah kabul eder....
hayırdır inş tugbacım,yediğin bişeyden olabilir mi?kızlar ben adetliyim ama çok midem bulanıyo ya akşmdan beri herşyden bi tiksinti gliyo sizede oluyomu adet döneminde.
çok slm söyle kuzumkızlar bu gün haleye gdcem bakem neler yapıyo bayadır grmiyo topiğede...
anladım cnm,bende yarın çekilicem inş filmiamin amin aminnnn
canım,demekki kaçmış,seninde atlamadığını hep biliyorum zatenolumunekankayizsmile
boyun düzleşmesi nasıl bişey,bende bilmiyorum,omurilikte heralde duruşa göre şekil değişimidir.
sağol geçmiş olsun dileğin için,senin film ne gün?.
evet kardelen 49 aşılama yaptırdım ayın 5 de
kolay gelsin kardeloşşşkızlar ben çıkıyorum,işlerim var,kombide bozuldu,usta gelcek,balkonu boşaltmalıyım,(benim balkon kiler gibide,bissürü malzemelerim var,yiyecek namına,ustaların onlara dokunmalarını istemiyorum)zaten temizlicektim,bahane olmuş oldu.
slm kızlar
tugcalım kız bı topıkte bısey okudum ıkı tüp kapalı demısler laparoskopi bıle olmus acılmamıs tüpler kız kür yapmıs sımdı hamıle bende yapcam bakalım ınsallah vesıle olur kıza msj attım cvp gelsın yazcam buraya