selam canım hoşgeldin...a.s... iyiyim sen nasılsın afedcim
hoşbulduk tatlm bende iyiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım hoşgeldin...a.s... iyiyim sen nasılsın afedcim
yok canım okurum ben hatta sen bitti yaz bu gece
okuyacam nasip olursa
anladım canım neyse ozaman arkadaşa ulaşmaya çalışıyım yarın dua varya sana yazıyım onu diycektim ama bitmiyomuş senin[/QUOTE .!.:valla canım benim 7 gün sürüyo yoksa seve seve okurum kusura bakma ebrarım...
pelincim bebiş iyi çok şükür ama ben fazla iyi değilim
bünyem alışmaya çalışıyo herhalde herşey yolunda olsunda ben
bu durumdaan şikayetci değilim canım
senin nasıl gidiyo tatilin
tamam ozaman canım ben seni yormak istemiyorum ama sen yaz diyince yazmıştım
ağzına sağlık bitanem ekliyorum hemen
canım bebişin iyi olmasına sevindim...gecmiş olsun mavicim ılk zamanlar diye zorluyodur inş iyi olursun ilerki zamanlarda :ecrin_bebek:tatil cok güzel gidiyo cumartesi günü inş eregliye gitcem bebiş görmeye canım....![]()
canım hayır olsun rüyanherkes hoşgeldi
Şeniz
kızlar ya bende gidip belime bi film çektirmek istiyorum korkuyorumda gitmeye
belim ağrıyo ara ara bel fıtığı olmasındna şüpheleniyorum birde bi gece rüyamda görmüştüm bel fıtığı olmuşum ameliyta oluyorum fıtık olan yeride görüyorum kesiyolareyvahedigeldismile
estafirullah canım taş atıpta kolumuz ağırmayacak ya seve seve okuyorum ben
ne mutlu bize dualarımız kabul olurda dostlarımız meleklerine kavuşursa
gecmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme...rüyalar hep ters cıkar derler inş seninkide öyle olur sen yinede ihmal etme canım...herkes hoşgeldi
Şeniz
kızlar ya bende gidip belime bi film çektirmek istiyorum korkuyorumda gitmeye
belim ağrıyo ara ara bel fıtığı olmasındna şüpheleniyorum birde bi gece rüyamda görmüştüm bel fıtığı olmuşum ameliyta oluyorum fıtık olan yeride görüyorum kesiyolareyvahedigeldismile
pelinim nedemek ya aşkolsun kusur olurmu okuyabilsen okurdun zaten mazeretini var canım
Allah razı olsun canım inşAllah sizde en kısa zamanda bu güzel zorlukları yaşarsınız
inşAllah geçecek tabi
oh oh maşallah ne güzel Allah ağzının tadını bozmasın dolu dolu geçir vaktini canım
her zaman bu fırsat geçmiyo insanın eline
kimin bebişini görceksin
iyi akşamlar kızlarrr
evet canım listeye ekledim merak etmeebrarcım merabaaa.eşim gelmeden bi bakiim dedim ne var ne yok diye.duamı okuduğumu yazmıştım gördünmü
iyi akşamlar kızlarrr
amin canım inş en yakın zamanda bende burdaki kızlarda bu güzel duyguyu tadarız hayırlısıyla...mavicim teyzemin iki gelinide yeni dogum yaptı sayılır bende onların bebişlerini görmeye gitcen tatlım![]()