Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hayalcim,nasılsın kuzum?
özledim seni yaaaa.
Selam herkese. yeni üye oldum bende
hayalim geçmiş olsun tatlım... geldi mi üst üste gelir zaten böyle şeyler.... bu arada koştururken sen de dikkat et kendine yoksa hasta olursunkuzucummmmmmmmm bende özledimmmmmmmmmmmm bendeeeeee
hastalıklardan kurtulamıyozki kuzum gecen gece ikizlerin annesini kaldırdık hastaneye meger taş düşüyormuş kayganadan geldim oraya koştur bu günde üstünden uzak biraz başım agrıyo gidecem gene birazdan bi dolaşayım agrısı çok var düşürene kadar çekecek sanırım offfff ikizlerlde ha boyna diş çıkarıyoo çokk fenalar onlarda ısırmaya yer arıyorlarr annemin ablamın kollarını görsen varya mosmorrr hep ısırmışlarr hahahah beni ısıramıyorlarrrr deli oluyorlarrr hahahaha sen nasılsınn kuzummmmm nasıl gidiyooo 1 haftadır dogru dürüst giremedim
as canım hoşgeldinn nasılsınnnnnnslm kızlar turkuazdan haber yok sanırım
merhaba hatunlar nabiyonuz bakem???
hayalim geçmiş olsun tatlım... geldi mi üst üste gelir zaten böyle şeyler.... bu arada koştururken sen de dikkat et kendine yoksa hasta olursunlmaz:
aynı sorun bende de var... bir giriyorum sayfalar biriklmiş başta inat edip okuyıdum şimdi hepsini okuyamıyorum diğer arkadaşların alıntılarını okuyorum sadecekaydirigubbakcemile3as canım hoşgeldinn nasılsınnnnnn
iyi bebişimmm sen napıyorsun nasılsınnn nasıl gidiyooo varmıı güzzell haberlerrr geçmişş birikmişşşş bebişimmm nasılll okucamııı düşünüpp duruyıommm hahahah girersemm çıkış çok zorr
turkaz gittimi flme varmı güzel haberr
burda da öyle canım hem kapalı yağmurlu evin için karanlık oldu resmen aslında cok uykum geliyor bu havalarda bıraktım dersi falan o yüzden... kuzum benim bol bol kuru yemiş ceviz falan ye bak hastalıklara birebir... bide tabi kendini yormucan dikkat etcen....kuzum zaten hastaydım biliyonnn tam düzelemedim ki kaygana çıktı ablam çıktıı onlara koştur dur işte hava nasıl kötü burda varyaa
kızlar sıze bırınden bahsetmıstım ıkı tüpü kapalı oldugu halde hamıle kaldı dıye o bayan doğum yapmıs msj attım cvp beklıyorum ama msjlarını buldum kopyalıyorum
amelıyttan sonra uyguladım hepsini
papatya aldım aktardan 5 litre suya koydum kaynattım temiz bir kovanın içine koyup belime battaniye sarıp üzerinde oturdum adteın 5.günü yaptım yumurtlama gününe kadar gün asırı maydanoz buharıda aynen yapılıypr 1 litre süte 1 demett maydanoz
adacayı yagını pamuga batırıp sargı bezine sardım gece yatarken vajinaya koydum sabaha kadar durdu buda adetin beşinci günü yumurtlama gününe kadar gün aşırı vikste aynı sekılde kullanılıyor ama hepsini aynı ay içinde deneme bir ay birini yap diger ay birini yaparsın
200 gr brokoliyi yarım litre suda 5 dk hasladım sabah aksam suyunu içtim ibrahım saracogluna mail atmıstım tüplerim tıkalı diye bana bu kürü önerdi sende sitesnden mail atabılırsın 2-3 gün içinde cevap gelıyor
adetten sonra yine kaplıcaya gittim termal suda faydalı oluyor sıcak ya birde en önemlisi Allaha cok dua ettim 500 yasın okutuyordum bitirmeden hamile oldugumu ögrendim
selamm kuzular nasılsınızzzz canlarımmmmmmm
Selam herkese. yeni üye oldum bende
flancıgım suanda raporlarla ıdare edıyor bır sene demısler fızık tedavıye basladı zaman gösterıcek olmazsa acıktan dvm ettırıcez ıyılessınde yeter bızım ıcın o takıyo okulu
merhaba hatunlar nabiyonuz bakem???