- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hayal kacmıskaydirigubbakcemile3
evet yaa,kaybolmuş hatunnaniknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayal kacmıskaydirigubbakcemile3
merhabalar 6 ay önce düşük yaptım çalışmalara devam ama sonuç yok bende çok hemde çok istiyorum neler yapıyosunuz yumurtlama günü hesaplama dışında bir bilgisi olan varmı varsa lütfen paylaşsınn
flan, kardelen5233, tugcal, ugurboncugum merhabalar.clm83 sanada merhaba yenimi katıldın
canım,ben vuruyorum,minnacık ucu var,hiçte acımıyo,4 defa vurdum,bu beşinci olcak.
inş.bu defa güzel sonuç için çatlar yumoşum.
hoşgeldin canım...flan, kardelen5233, tugcal, ugurboncugum merhabalar.clm83 sanada merhaba yenimi katıldın
merhabalar 6 ay önce düşük yaptım çalışmalara devam ama sonuç yok bende çok hemde çok istiyorum neler yapıyosunuz yumurtlama günü hesaplama dışında bir bilgisi olan varmı varsa lütfen paylaşsınn
merhaba canım hoşgeldina.s.nasılsın?
sende hoş geldin canım,nasılsın,bugün daha iyisin ya,dün stresli gibiydin sanki?flan, kardelen5233, tugcal, ugurboncugum merhabalar.clm83 sanada merhaba yenimi katıldın
merhaba clm,hoş geldinvereliniortakinş.bidaha yaşamassın öyle üzüntüler.merhabalar 6 ay önce düşük yaptım çalışmalara devam ama sonuç yok bende çok hemde çok istiyorum neler yapıyosunuz yumurtlama günü hesaplama dışında bir bilgisi olan varmı varsa lütfen paylaşsınn
boncuğum,senin tüpler açık ki,bu kadar stres yapma bence.kızlar arkadas cvp yazmıs
slm canım bebeişim dogdu allaha şükür ben maydanoz kaynattım buharında oturdum papatya kaynattım buharında oturdum bunlara adetten sonra yaptım ama kaplıcaya gittim adacayı yagı sürdüm viks sürdüm biraz yakıyor ama katlandım artık brokoli kaynattım içtim ibrahim saraçoglu sitesinden brokoli kürü yazarsan bulursun bunları yaptım 500 yasın okutuyordum yarısında hamile kalmısım Allah sizde nasip etsin inşallah en kısa zamanda
ah biz kadınların çektikleri.mafoldumbençok şükür canım anlıyorum tatlım seni biz de malum ilaçlar yüzünden çalışma yapamıyoruz ama ben azimle yumurtlama dönemlerini takip ediyorum yumurtaların oluştuğunu anladığımda yine bir şey yapamadım diye çok fena oluyorummafoldumben
canım,alıntıyı almışım,cvp yazmamışım.evet yaa bende bunu görmüştüm daha önce ilginç gerçekten....
kızlar ben ders çalışıyorum biliyonuz sınava hazırlanıyorum o yüzden de ders aralarında girebiliyorum artık olabildiğince geçmişi okumaya çalışıyorum ama bazen inanın vaktim olmuyor bazen geçmişten çıkana kadar bir saat geçiyor eğer birinize karşı bir hatam olduysa veya bundan sonra da olursa affola inanın bilerek yaptığım bişey değildir vallahi gözümden kaçmıştır...
bir an bana dedin sandım kardeloşum üzüldüm yani yalan değil... neyse gel de öpüşek o zamanŞeniz Şeniz
yumoşun büyümesine çok sevindim tatlım inşallah bu ay güzel haberlerini alıcaz hep birlikte halay başı olcam ona göre heeee.....:teytey:
hoşbuldum sağol iyiyim şükür:lepi:
sevindim tatlım guatr için neye karar verdin?geçmişte birşeyler yazmıştım senin için guatr ile ilgili okudun mu?inşallah yoktur da yine de aklının bir köşesinde bulunsun istedim :1hug:
ben galiba görünmez oldum kimse beni görmüyo galiba mafoldumbenmafoldumben
selam kızlar maşallah kalabalığız
TURKUAZIN filmi çok güzel geçmiş her şey yolundaymış tüler açıkmış haber veriyim dedim .
şimdi çıkmam gerek kociş izinli ve biz daha yeni kahvaltı yapıcaz .hepinizi çok öptüm canlarım
buarada başım hala ağrıyo nasıl geçicek bilmiyorum
hoşgeldiiin.ben yeni gördüm seniiiiii:1shok:
okudum canım sağol.Önümüzdeki hafta kadın doğumcuyla görüşüyüm sonra endokrine gidicem inşallah.ya gitmem gereken çok bölüm var hangisine gitsem önce bilmiyorum.bide hematoloğa gitmem lazım.:bbo:Çok işim var çoook.Canımda hiç istemiyo artık doktorlara gitmeyi.Masraflarıda ayrı.Hepsi 200 er liradan 600 lira.Eşim artık keşke doktor olsaymışım demeye başladı:roflol::roflol: