• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar nasılsınız

benım kanamam oldu yaaaaaaa

hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor

hemen ıgne yapıldı

ılac verıldı progstrn ıcıyorum :(

canım bana kimseler bakmadı kapımı kimseler açmadı 1 arkadaşım hariç oda neriye kadar çalışıyodu oda ne yapsın insanın arkası olmayınca çok zor oluyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm: birdaha hamile kalıyım yerimden kıpırdamıcam asla artık hiç bişey umrumda degil iş güç dışarı çıkmakmış artık yok bebegim olsun yataga çakılıcam kalkmıcam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım bana kimseler bakmadı kapımı kimseler açmadı 1 arkadaşım hariç oda neriye kadar çalışıyodu oda ne yapsın insanın arkası olmayınca çok zor oluyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm: birdaha hamile kalıyım yerimden kıpırdamıcam asla artık hiç bişey umrumda degil iş güç dışarı çıkmakmış artık yok bebegim olsun yataga çakılıcam kalkmıcam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benımde ılk dusugumde aynen oyle oldu pıs doktorlara denk geldım dogru duzgun bakmadılar bebegım akıp gıttı

ama ıste hersey para demekkı ozele gıdıyorum hemen benı aldılar ılgılendıler cok sukur bebegım ıyı

doktor cok onemlı boyle durumlarda

sagolsun esım ve annem ılgılenıyo benleee

ALEYNAKIZ NE VAR NE YOK TUGCAL KIZ NE VAR NE YOK allaha şükürler olsun kız sesimimi duydunuz geldiniz bakayım:roflol::roflol:

kızlar nerdesiniz bacılarım ya eltimin cumartesi günü 4 aylık olucak bebegi bu sabah kanaması olmuş bebegin eşi öne gelmiş demiş doktor kan uyuşmazlıgı ignesi yapmışlar ilaç vermişler eve yollamışlar kaynanam geldi bana o söyledi kız işşallah bebege bişey olmaz ya ben kaybettim çok üzüldüm işşallah onun ogluna bişey olmaz ben onun kadar gaddar olamıyorum ya allah esirgesin bebegini ne deyim:gitme::gitme: bu arada gözümden kaçmadı nerdesiniz yaw tek kaldım burda üzerinize afiyet grip olmuşum:2::2::2: ben çıkıyım işim var gene gireriim öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
gecmiş olsun RABBİM bebeyini eltine bagışlasın İNŞALLAH
slm kızlar nasılsınız

benım kanamam oldu yaaaaaaa

hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor

hemen ıgne yapıldı

ılac verıldı progstrn ıcıyorum :(
ZMIZ MIZ COK GECMİŞ OLSUN AMA BİLDİYİM OLUYO ÖYLE HAFİF KANAMALAR DAHA COK KIZ COCUKLARINDA KANAMA OLUR DİYE BİLİYORUM TEKRAR GECMİŞ OLSUN RABBİM YAVRUNU SANA BAGIŞLASIN
EBRAR canım çok şükür adetim bitti...artık bende dualara katılabilirim akşam banada yaz...

kızlar akşama görüşürüz...inşallah arkadaşımızın duası kabul olur bebeğine en yakın vakitte kavuşur....

AMİN COK SAGOL CANIM

mız mızcım geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine zorunlu ihtiyaçlar dışında hiç kalkma yataktan....
sevtuncum size de geçmiş olsun... aslında o eltine söylencek cok söz var ama o bebeciğin hürmetine bişey demicem... inşallah sağlıklı sıhhatli doğurur bebesine bu da ona ders olur bir daha uğraşmaz senle....

benımde ılk dusugumde aynen oyle oldu pıs doktorlara denk geldım dogru duzgun bakmadılar bebegım akıp gıttı

ama ıste hersey para demekkı ozele gıdıyorum hemen benı aldılar ılgılendıler cok sukur bebegım ıyı

doktor cok onemlı boyle durumlarda

sagolsun esım ve annem ılgılenıyo benleee

allah eksikliklerini vermesin canım bende özele gidiyodum ama olmadı doktoruna denk gelememişim benim annem memlekette malesef kaynana var diye kadın seviniyodu oda anca ordayken ilgileniyodu bide hergün arıyodu işim var desem gelirdi belki ama aramammı gerekirdi ,,,,,,mafoldumbenmafoldumben

mız mıcım geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine zorunlu ihtiyaçlar dışında hiç kalkma yataktan....
sevtuncum size de geçmiş olsun... aslında o eltine söylencek cok söz var ama o bebeciğin hürmetine bişey demicem... inşallah sağlıklı sıhhatli doğurur bebesine bu da ona ders olur bir daha uğraşmaz senle....

kız aradım adam gibi dedim soruyum demezmı bana özeller iyi senin gibi sigortalara gidipte alttan muayene olmadım özelin kılası varmış paran varsa adammışın yanı sigortaya gidenin canı yokmu kız aramıcaktım ama dedi kaynanam ara laf etmesin gene laf yedik yani bu ne demek oluyo ben özele gittim bebek duruyo sen sigortaya gittin rezil oldun demeye getirdi canım birdaha geberiyorum da dese asla ne ararım ne sorarım artıkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile çok kırdı beni lafları kız ben adam gibi arıyorum diyorum geçmiş olsun o ise laf sokuyo :mymeka::mymeka::mymeka: okadar sinirliyimki san şuan anlatamam allahım bebegini bagışlasın ona lafım yok ama allah korusun bişey olursa bebegine onun umrunda degil aman benim neden umrumda olsun hiçte üzülmem kusura bakmayında allah bildsigi gibi yapsın onu genede kuyrugu dik salagın alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekötükedihüsokötükedihüso bulsun bakalım birdaha beni bulabiliyomukötükedihüsokötükedihüso

iyidir aleynam evet görüşemedik ne zamandır... sen nasılsın balım özledim seni gel de öpem bi....Şeniz Şeniz Şeniz
sagol canım gel bende seni öpimŞeniz
bende cok şükür hamd olsun bugünlerimize adet sancılarım başladı benimde
kız aradım adam gibi dedim soruyum demezmı bana özeller iyi senin gibi sigortalara gidipte alttan muayene olmadım özelin kılası varmış paran varsa adammışın yanı sigortaya gidenin canı yokmu kız aramıcaktım ama dedi kaynanam ara laf etmesin gene laf yedik yani bu ne demek oluyo ben özele gittim bebek duruyo sen sigortaya gittin rezil oldun demeye getirdi canım birdaha geberiyorum da dese asla ne ararım ne sorarım artıkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile çok kırdı beni lafları kız ben adam gibi arıyorum diyorum geçmiş olsun o ise laf sokuyo :mymeka::mymeka::mymeka: okadar sinirliyimki san şuan anlatamam allahım bebegini bagışlasın ona lafım yok ama allah korusun bişey olursa bebegine onun umrunda degil aman benim neden umrumda olsun hiçte üzülmem kusura bakmayında allah bildsigi gibi yapsın onu genede kuyrugu dik salagın alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekötükedihüsokötükedihüso bulsun bakalım birdaha beni bulabiliyomukötükedihüsokötükedihüso

kız sende desydinya akacak kan damarda durmaz benim başıma gelen senin başına gelebilir diye ALLAH seninkinide yanına almak isterse ne sen ne ben nede özel dr engel olamaz diye
cevabını verip oturt onu canım

boşver sevtuncum sen büyüklük etmişsin aramışsın bundan sonra arama görüşme uzak tut kendinden evine alma evine gitme sana uzak Allah'a yakın olsun...onu yok say öyle birinin yaşadığını bile unut ben olsam öyle yapardım....

kız sende desydinya akacak kan damarda durmaz benim başıma gelen senin başına gelebilir diye ALLAH seninkinide yanına almak isterse ne sen ne ben nede özel dr engel olamaz diye

öyle canım üzüldüm yaaa inşallah olmassın canım....

iyiyim bebem seni sormalı kız o kremden bende alsam işe yararmı nerden alıyoruz kaç tl bilgin varmı sana zahmet bir düşünü verde cevap var geçen konuştugumuz krem:kedi::kedi::kedi:

kız bende düşünüyom ne kremi diye

hatırladım şimdik preseti diyon canım onu sen almak istersen türkiyeden 130 tl eczanede satılıyo

ama ebay diye bi site var ingilizce bilen biri varsa orada 49 tl miş

ben sana o topiyi kopyalıyım onlar sana yardımcı olurlar

ben türkiyeden aldım ama o siteden almayı düşünüyom eşimi ikna edersem

bende öyle yaptım zaten kayınvalidem kulaklarıyla duydu dedim bak ne diyo bana inanmazsın desem dedim kadın dedi allahım ne diyo bu deli gelin salakmı ne dedi bende dedim ben desem sana dersin yalan şimdi inandınmı dedi oda kız kulaklarımla duydum zaten dengesizdi bu kız ben nerden başıma bela ettim dedi garip kanaması oldugundan annesi gitmiş eltimin yanına dedi bende gidiyim laf etmesin bide erkek kardeşinin kzı akraba kazıgı buna diyolar galibaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sag ol aklımöın bir köşesinde dursun sana söz eger ögle bişey derse ban bende lafı derim oturur yerinekötükedihüsokötükedihüso

Back
X