• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar şimdi tv gösteriyor bursada çok yağmur yağıyormuş... afedle halem iyilerdir inşallah... bursalılara çok geçmiş olsun....

kızlar şimdi tv gösteriyor bursada çok yağmur yağıyormuş... afedle halem iyilerdir inşallah... bursalılara çok geçmiş olsun....

kız yatalak biri varmış adam ogluda 50 yaşındaymış babasının bagırışlarına kalkmış ama adamı dışarı çıkaramamış adam bogulmuş evinde bırakıp gitmiş oglu adamı kaldıramıyınca allah büyük konuşmuyum benim babamda felçliydi ben asla bırakmazdım ellerimle 4 ay ben baktım babacıgıma 7 yıldır felçliydi malesef geçen sene kalp krizinden öldü yetişemedim benim gittigim gün vefat etti 5 gün yogum bakımda yattı ne kadar çok isterdim helallık almayı işşallah helal etmiştir bize haklarını bendebn yana helal olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sag ol aklımöın bir köşesinde dursun sana söz eger ögle bişey derse ban bende lafı derim oturur yerinekötükedihüsokötükedihüso
canım bak kavga ederek söyleme sakin söyle
kendini cok üzme
kızlar şimdi tv gösteriyor bursada çok yağmur yağıyormuş... Afedle halem iyilerdir inşallah... Bursalılara çok geçmiş olsun....
evet ya cok gecmiş olsun bütün bursalılara
kız bu iyide bebeklere bişey yapmıyo demi :kedi::kedi: Eşmi sadece kullanıyo bu kıremi ne kadar acaba gider bir insana ayyyyy utandun hee:kedi::kedi::kedi:

sevtun eşin kullanmıycak canım sen kullanıcan kullanma kulavuzunu okrsan daha iyi anlarsın

cocuga bişe yaparmı onu bimiyorum ama öyle bişe olsa eczanelerde satılmazdı herhalde

sadece kayganlaştırıcı jel bu hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş

sen cok araştır ondan sonra al

kız yatalak biri varmış adam ogluda 50 yaşındaymış babasının bagırışlarına kalkmış ama adamı dışarı çıkaramamış adam bogulmuş evinde bırakıp gitmiş oglu adamı kaldıramıyınca allah büyük konuşmuyum benim babamda felçliydi ben asla bırakmazdım ellerimle 4 ay ben baktım babacıgıma 7 yıldır felçliydi malesef geçen sene kalp krizinden öldü yetişemedim benim gittigim gün vefat etti 5 gün yogum bakımda yattı ne kadar çok isterdim helallık almayı işşallah helal etmiştir bize haklarını bendebn yana helal olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

başınız sagolsun rabbim mekanını cennet etsin inşallah amin

birileri baba desin içimden bişeyler kopuyo çok özledim onu ya çok acaba merak ediyorum ogullarım bulmuşmudur dedelerini malum olmuşmudur babama acaba torunun geliyo diye demişlermidir diye çok merak ediyorum

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın ya bu sırada netimiz gdi,yo sürekli pc nin yerini değiştirdik de kablolar sorun çıkarıyo galiba ya nasılsınız görüşmeyeli hepininzi çok özledim iyi haberler varmı
neyse şimid kimse yok gece inşallah gelirim görüşürüz

derdam selam canım nsılsın doktora gidecektşn gittinmi
buarada dua var bu akşam haberin varmıydı canım

slm kızlar nasılsınız

benım kanamam oldu yaaaaaaa

hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor

hemen ıgne yapıldı

ılac verıldı progstrn ıcıyorum :(

canım ya çok geçmiş olsun bol bol dinlen
rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah dualarımız seninle canım :Saruboceq:

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30bitti
DERİN..........................30bitti
TUĞÇE.........................30bitti
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
TURKUAZ......................20bitti
KARDELEN49...............20bitti
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20bitti
EBRAR..........................20bitti
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20bitti
MAVİŞ..........................20bitti
FLAN............................20bitti
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

boncuğum ,derinim hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım
ay ben çok fenaydım yaa çıldırttı başağrısı resmen enson majezik içtimde hafifledi biraz

Back
X