Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
SEVTUN SİTE BU CANIM ORDA SANA YARDIMCI OLURLAR YADA SEN OKURSUN ZATEN
kızlar şimdi tv gösteriyor bursada çok yağmur yağıyormuş... afedle halem iyilerdir inşallah... bursalılara çok geçmiş olsun....
canım bak kavga ederek söyleme sakin söylesag ol aklımöın bir köşesinde dursun sana söz eger ögle bişey derse ban bende lafı derim oturur yerinekötükedihüsokötükedihüso
evet ya cok gecmiş olsun bütün bursalılarakızlar şimdi tv gösteriyor bursada çok yağmur yağıyormuş... Afedle halem iyilerdir inşallah... Bursalılara çok geçmiş olsun....
kız bu iyide bebeklere bişey yapmıyo demi :kedi::kedi: Eşmi sadece kullanıyo bu kıremi ne kadar acaba gider bir insana ayyyyy utandun hee:kedi::kedi::kedi:
kız yatalak biri varmış adam ogluda 50 yaşındaymış babasının bagırışlarına kalkmış ama adamı dışarı çıkaramamış adam bogulmuş evinde bırakıp gitmiş oglu adamı kaldıramıyınca allah büyük konuşmuyum benim babamda felçliydi ben asla bırakmazdım ellerimle 4 ay ben baktım babacıgıma 7 yıldır felçliydi malesef geçen sene kalp krizinden öldü yetişemedim benim gittigim gün vefat etti 5 gün yogum bakımda yattı ne kadar çok isterdim helallık almayı işşallah helal etmiştir bize haklarını bendebn yana helal olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
başınız sagolsun rabbim mekanını cennet etsin inşallah amin
Samyeli hoşgeldin canım
bugün test yaptırdınmı sonucunu yazmamışsın inşallah herşey iyidir
ayyy canım varya ben bugün cuma zannediyom iyice kafam gitti perhizdeyimya
sana özel mesaj attım okudunmu canım
slm kızlar nasılsınız
benım kanamam oldu yaaaaaaa
hemen doktora gıttık bebek ıyı hatta bır hafta onde gıdıyor
hemen ıgne yapıldı
ılac verıldı progstrn ıcıyorum![]()